edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Dobra bede spadac Kochane dobrej nocki Wam zycze i slodkich snow ,aha no i jeszcze owocnych staranek:-);-)Buziam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello jajestem dopiero dzisiaj! u mnie okitylko wczoraj przyszedł fachowiec do kuchni ale trzeba od łazienki zacząć wiec ehhhh kase musimy nazbiera i w pazdzieriku zaczyna:-)
nie bedzie mnie tez dzisiaj i jutro, bo jutro mam pogrzeb wujka:--(z bliskiej rodziny.. jeszcze niedawno byl na moim slubie ..
Ja tutaj was podczytuje i naprawde kibicuję !! myślę ze w Świeta ponadrabiam zaległości !! no i w urlopik, bo jutro ostatni dzień w pracy, bede krotko bo pogrzeb, ale potem urlop!!
I jeszcze wam napisze udało mi sie zapisać do lekarza panstwowo" idę we wtorek po świętach !! i mysle ze dostane wtedy skierowanie na badanka!!
adiva na siłę dziś zjadlam śniadanko,a pózniej obiadek...Najbardziej nie dobrze mi jest na widok kiełbaski i wielu innych rzeczy (robi mi się tak samo na słodycze bleee-kto by pomyślał,ze takiego łakomczucha na słodycze to kiedyś spotka;-))...Rano mam mega mdłości a pozniej co jakiś czas się powtarzają...aż do wieczora...mama mnie wspiera i razem z moim M troszcza sę o mnie jak o jajko
lunia83 pocieszam się,ze za niedługo mdlości zniknał...myślałam,ze wogóle mnie ominą... Z jednej strony cieszę się,że są bo to chyba oznacza,że z maleństwem wszystko ok
Ja mam to samo co Dorotka. Po coli i herbacie z cytryną, którą lubię mam zgage. Piję miętę albo rumianek ale już mam tego dość. Wody tez. Po wielu sokach tez mam zgagę...iśc sie i utopić;-)
Za pół roku będzie lepiej
Odebrałąm dziś moje wyniki z laboratorium. Moim zdaniem wszystko jest ok, ale poczekam na potwierdzenie od lekarza (wszystko jest w normie). Jestem już tym faktem troszke podbudowana... Teraz czeka mnie teraz w czwartek wizyta u ginekologa i usg - mam też nadzieję, żei tym razem będzie wszystko ok.
Pozdrawiam i życzę zdróweczka dziewczynki
witam was wszystkie kochane weszlam na to forum bo juz powoli lapie dola staram sie tyle o dzidziusia i ciagle nic nadal nic zauwazylam dzisiaj ze mam zaraz pod pepkiem jakas dziwna kulke nie mam pojecia co to moze byc i od czego wie moze ktos??
Kochane dziewczynki właśnie wróciłam z pracy jestem padnięta jeszcze na dodatek ząb mnie zaczął boleć więc dzień miałam okropny ,ale trzyma mnie to ze wstrętna jeszcze nie przyjechała czekam na tekściki i zobaczymy wczoraj niby zrobiłam kupiłam w aptece ale jak wcześniej pisałam wyszedł negatyw fakt robiłam go o 18 może to mój błąd już nie mam sił .Może jutro będzie lepszy dzień .Miłej nocki
nie bedzie mnie tez dzisiaj i jutro, bo jutro mam pogrzeb wujka:--(z bliskiej rodziny.. jeszcze niedawno byl na moim slubie ..
Ja mam zgagę po sokach, herbatce i po jedzeniu. Ale dzisiaj przebiłam chyba wszystko. Poszłam rano do sklepu po mięsko na obiad. I jak zobaczyłam to wszystko i poczułam zapach mięsa zemdliło mnie i pod sklepem poszedł pawSiara jak nic...