reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Kochane dziewczynki właśnie wróciłam z pracy jestem padnięta :crazy:jeszcze na dodatek ząb mnie zaczął boleć więc dzień miałam okropny ,ale trzyma mnie to ze wstrętna jeszcze nie przyjechała czekam na tekściki i zobaczymy wczoraj niby zrobiłam kupiłam w aptece ale jak wcześniej pisałam wyszedł negatyw :no:fakt robiłam go o 18 może to mój błąd już nie mam sił .Może jutro będzie lepszy dzień .Miłej nocki

Hello jajestem dopiero dzisiaj! u mnie oki:tak:tylko wczoraj przyszedł fachowiec do kuchni ale trzeba od łazienki zacząć wiec ehhhh kase musimy nazbiera i w pazdzieriku zaczyna:-)
nie bedzie mnie tez dzisiaj i jutro, bo jutro mam pogrzeb wujka:-:)-(z bliskiej rodziny.. jeszcze niedawno byl na moim slubie ..
Ja tutaj was podczytuje i naprawde kibicuję !! myślę ze w Świeta ponadrabiam zaległości !! no i w urlopik, bo jutro ostatni dzień w pracy, bede krotko bo pogrzeb, ale potem urlop!!
I jeszcze wam napisze udało mi sie zapisać do lekarza panstwowo" idę we wtorek po świętach !! i mysle ze dostane wtedy skierowanie na badanka!!

Hello jajestem dopiero dzisiaj! u mnie oki:tak:tylko wczoraj przyszedł fachowiec do kuchni ale trzeba od łazienki zacząć wiec ehhhh kase musimy nazbiera i w pazdzieriku zaczyna:-)
nie bedzie mnie tez dzisiaj i jutro, bo jutro mam pogrzeb wujka:-:)-(z bliskiej rodziny.. jeszcze niedawno byl na moim slubie ..
Ja tutaj was podczytuje i naprawde kibicuję !! myślę ze w Świeta ponadrabiam zaległości !! no i w urlopik, bo jutro ostatni dzień w pracy, bede krotko bo pogrzeb, ale potem urlop!!
I jeszcze wam napisze udało mi sie zapisać do lekarza panstwowo" idę we wtorek po świętach !! i mysle ze dostane wtedy skierowanie na badanka!!

Kasiu to życze Ci udanego i owocnego urlopiku:-)współczuje.. śmierci wuja:-(
Daj znać jak bedziesz po badankach

Witam się z samego rana bardzo słonecznie:tak:Pogoda jest piękna, aż szkoda że w pracy muszę siedzieć. Ale święta już niedługo wię trochę odpocznę:tak:Kasiu, super że masz urlop. Odpoczywaj kochana. Przykro mi z powodu wujka:-(
życzę wszystkim miłego dzionka:-D Buziaczki

adiva na siłę dziś zjadlam śniadanko,a pózniej obiadek...Najbardziej nie dobrze mi jest na widok kiełbaski i wielu innych rzeczy (robi mi się tak samo na słodycze bleee-kto by pomyślał,ze takiego łakomczucha na słodycze to kiedyś spotka;-))...Rano mam mega mdłości a pozniej co jakiś czas się powtarzają...aż do wieczora...mama mnie wspiera i razem z moim M troszcza sę o mnie jak o jajko:tak:

lunia83 pocieszam się,ze za niedługo mdlości zniknał...myślałam,ze wogóle mnie ominą... Z jednej strony cieszę się,że są bo to chyba oznacza,że z maleństwem wszystko ok:tak:

Majeczko wkoncu sie do nas odezwalas :tak: martwilam sie o Ciebie :tak:.
Rozumiem cie z tymi mdlosciami ja tez je mam i do tego nudnosci i wymioty
od czasu do czasu ale ja sie ciesze z tego bo tak jak mowisz fasolka rosnie :-D.
Ja mam je juz roznie raz nie mam wcale a raz caly dzien hi .A z piciem tez mam
prblem bo nic mi nie smakuje tylko cola ale jej bardzo malo pije bo jej nie mozna
pic non stop :no:

Ja mam to samo co Dorotka. Po coli i herbacie z cytryną, którą lubię mam zgage. Piję miętę albo rumianek ale już mam tego dość. Wody tez. Po wielu sokach tez mam zgagę...iśc sie i utopić;-)

Za pół roku będzie lepiej:)

Witam was dziewczynki z rana u mnie sloneczko :-)
Kaka slyszalam ze teraz nie mozemy pic za wiele miety :-) ja pije nawet mleko normalnie
z kratonu i wode owocowa np jablkowa :-).
Gusiu gdzie jestes ??????????? mialas sie odezwac jak bylo u gina ??????????? czekamy :-(
Kasiu wpolczuje z powodu wujka :-(.
Ide jesc dziewczynki
Lunia i Majka wiem ze mdlosci mecza ale musicie jesc bo faolka tego potrzebuje
ja z poczatku tez mnie bardziej mdlilo i jadlam ile wlezie i jak jadlam to mdlosci na chwile przechodzily moze zobaczcie czy wam tez tak na chwile choc przejda :-)

Ja mam to samo co Dorotka. Po coli i herbacie z cytryną, którą lubię mam zgage. Piję miętę albo rumianek ale już mam tego dość. Wody tez. Po wielu sokach tez mam zgagę...iśc sie i utopić;-)

Za pół roku będzie lepiej:)

Ja mam zgagę po sokach, herbatce i po jedzeniu. Ale dzisiaj przebiłam chyba wszystko. Poszłam rano do sklepu po mięsko na obiad. I jak zobaczyłam to wszystko i poczułam zapach mięsa zemdliło mnie i pod sklepem poszedł paw:tak::zawstydzona/y:Siara jak nic...

reklama
cześć dziewczynki kochane,

współczuję problemów z mdłościami i zgagą - jeszcze troche musicie wytrzymać a potem to już tylko z rozrzewnieniem będziecie wspominać ;-)

Odebrałąm dziś moje wyniki z laboratorium. Moim zdaniem wszystko jest ok, ale poczekam na potwierdzenie od lekarza (wszystko jest w normie). Jestem już tym faktem troszke podbudowana... Teraz czeka mnie teraz w czwartek wizyta u ginekologa i usg - mam też nadzieję, żei tym razem będzie wszystko ok.

Pozdrawiam i życzę zdróweczka dziewczynki

super, bardzo sie cieszę, że wyniki wyszły ok :-)

witam was wszystkie kochane :) weszlam na to forum bo juz powoli lapie dola staram sie tyle o dzidziusia i ciagle nic nadal nic :( zauwazylam dzisiaj ze mam zaraz pod pepkiem jakas dziwna kulke nie mam pojecia co to moze byc i od czego wie moze ktos??

Witam :-), myslę, ze powinnaś wybrać sie do lekarza :tak:

Kochane dziewczynki właśnie wróciłam z pracy jestem padnięta :crazy:jeszcze na dodatek ząb mnie zaczął boleć więc dzień miałam okropny ,ale trzyma mnie to ze wstrętna jeszcze nie przyjechała czekam na tekściki i zobaczymy wczoraj niby zrobiłam kupiłam w aptece ale jak wcześniej pisałam wyszedł negatyw :no:fakt robiłam go o 18 może to mój błąd już nie mam sił .Może jutro będzie lepszy dzień .Miłej nocki

uuuuuuuuu bidaku i nawet nie wiesz czy możesz coś przeciwbólowego :baffled:

współczuję Kasiu

Ja mam zgagę po sokach, herbatce i po jedzeniu. Ale dzisiaj przebiłam chyba wszystko. Poszłam rano do sklepu po mięsko na obiad. I jak zobaczyłam to wszystko i poczułam zapach mięsa zemdliło mnie i pod sklepem poszedł paw:tak::zawstydzona/y:Siara jak nic...

no nie zazdroszczę przeżyć, ale cóz ciąża ma swoje prawa...

A teraz najważniejsze kochane: Mam wieści od Gusi

"Z dzidzią wszystko ok, ma 28 mm. Troszke zgłupiałam bo wg usg to niby 8hbc (jak dobrze się orientuję to skrót od tc) i termin na 27 października a na pogotowiu stwierdzili, ze to 10 tc. Więc już nic nie wiem, ważne że zdrowe."

Gusia nie mogła wejść wczoraj na forum bo jej mąż miał pełne ręce roboty (czyli rozumiem, że zajmował komputer)

Do góry