reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Gusiu spokojnie, jak rozumiem badania na różnych maszynach? No to spokojnie. Ja miałam rozstrzał terminu od 8 do 21 :-D. No a najfajniejszy to wg badania szczegółowego na 10 a wg badania u mojej gin na 17. Porównaj z następnym USG i będzie ok :-). A poza tym, moja droga to dla Ciebie http://www.noworodek.pl/index.php?sm=2 i sama zobacz, dzidzia 8 tyg i 4 dni +/- 5 dni. Spokojnie. A i widzę że wg OM masz 10 tydzień, to na pogotowiu dali Ci własnie ten wiek.

mi jak wpisalam gusi 28 mm tylko to wpisalam to wyszko 9 tyg i 4 dni .
A jak wpisalam swoje to wyszlo dokladnie to co pokazywali usg :-D

reklama
Dzieki dziewczynki za informacje a w szczegolmosci tobie kluliczku za super stronke przyda sie jeszcze nie raz a denerwowac sie nie denerwuje bo jak gin stwierdził ze jest wszystko w porzadku to najwazniejsze i tego sie trzymam :-) a njbardziej mnie cieszy to ze widziałam dzidzie jak sie rusz i wiecie co wrazenia nie doopisania trzeba to przzyc :-)

Gusiu wieze Ci kochana na slowo ze to musaialo byc pieknie moc widziec jak sie porusza twoja dzidzia.Pragne tego tez doswiadczyc.Mam nadzieje ,ze moje marzenie sie kiedys spelni..Pogladz dzidzie po brzusiu od cioci z forumBB:-):-);-)

A co do tych CRL HBD FHR i rozmiarow to sie nie moge wypowiadac ,bo zielona jestem:eek::baffled: ale wydaje mi sie ze lepiej sie tak bardzo nie stresowac z tymi wyliczeniami,bo to wtedy tez zle wplywa na fasolke jak mausia sie stresuje.a chyba wazne jak bije serduszko i gin mowi ze wszystko w porzadeczku.:tak:;-)
Mniej sie stresowac moje Zafasolkowane bo to dzidzi nie sluzy:tak::-):tak::-)

Majeczko witaj Kochana jak sie czuje przyszla mamusia i dzidzia?:-)
Chce zauwazyc kochanie ,ze ja tez sie martwilam o Ciebie,i co jakis czas sie dopytywalam i wspominalam o Tobie .Wiec jest wiecej osob ktore sie o Ciebie martwia jak sie nie pokazujesz ,bo fajna kobitka z Ciebie.Buziam.Dbaj o WAS:-);-):tak:

Hello jajestem dopiero dzisiaj! u mnie oki:tak:tylko wczoraj przyszedł fachowiec do kuchni ale trzeba od łazienki zacząć wiec ehhhh kase musimy nazbiera i w pazdzieriku zaczyna:-)
nie bedzie mnie tez dzisiaj i jutro, bo jutro mam pogrzeb wujka:-:)-(z bliskiej rodziny.. jeszcze niedawno byl na moim slubie ..
Ja tutaj was podczytuje i naprawde kibicuję !! myślę ze w Świeta ponadrabiam zaległości !! no i w urlopik, bo jutro ostatni dzień w pracy, bede krotko bo pogrzeb, ale potem urlop!!
I jeszcze wam napisze udało mi sie zapisać do lekarza panstwowo" idę we wtorek po świętach !! i mysle ze dostane wtedy skierowanie na badanka!!
Kasiu przykro mi z powodu śmierci wujka, to takie przygnębiające
Ja mam to samo co Dorotka. Po coli i herbacie z cytryną, którą lubię mam zgage. Piję miętę albo rumianek ale już mam tego dość. Wody tez. Po wielu sokach tez mam zgagę...iśc sie i utopić;-)

Za pół roku będzie lepiej:)
Kaka, tak dokładnie za pół roku już będzie super, a myslę, że nawet wcześniej, bo najgorszy jest I trymest ciąży
witajcie kochane
wczoraj nie mogłam zajzec juz wieczorkiem mezus pracował do pierwszej w nocy na kompie jakies pilne zlecenie :-( ale juz jestem i wszysto wam juz pisze a wiec z dzidzia ok a wynik usg brzmi tak
wewnatrz powiekszonej jamy macucyuwidoczniono pecherzyk ciazowy o wymiarze 28mm co odpowiada 7HBD echo płodu obecne
CRL 20 mm co odpowiada 8 hbd FHR obiecne
Ruchy płodu obecne
Kosmówka bez cech oddzielania
Termin porodu wg usg 27-10-08
A teraz fotka

180308da6.png
Super, super, szkrab rośnie i to najważniejsze
witajcie kochane....:-)pamietacie mnie jeszcze;-)?
jestesmy juz przeprowadzeni,prawie wszystko zwiazane z remontem zrobione, zostala hmm..kosmetyka hihi
a ja siedze i mysle....14 marca. staralismy sie intensywnie:zawstydzona/y:na drugi dzien mialam delikatne rozowe plamionko a od dzis mam jakies takie brazowawe z delikatnym rozowym momentami.....miala tak ktoras z was?? czy to moze byc TO?....
Może to byc niedobór progesteronu, zgłoś się do gina, da Ci tabletki, a to brązowane to ma kolor toffi?
Jak to dobrze,ze jeszcze ktos się o mnie martwi:tak::-)
A pewnie, że się martwi, pewnie, mogłabyś chociaż raz na jakiś czas wpaść i pomachać do nas łapką :angry::angry::angry:, wiem, że źle się czujesz, ale łapka możesz machać? możesz? chociaż czasami, już nie wspomnę, który dział BB zaniedbałaś, a my tam czekamy na Ciebie, o przepraszam Was :tak::tak::tak:

reklama
Dziendoberek kobietki, dziekuje, ze jestescie ze mna! Niestety nie przynioslam dobrych wiesci....tescik (co prawda z e-baya) pokazal samotna jedna kreche.... Nie wiem co myslec...

Do góry