reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie dziewczynki!!! jestem po ślubie 2 lata i nasze starania sie zaczeły od grudnia 2007 fakt nie kochamy sie z mężem co dzień lecz tylko raz w tygodniu niestety ma nocne zmiany ale powiem wam ze gdy miałam teraz w marcu dni płodne to normalnie 3dni pod rząd:sorry2:teraz powinnam dostać 19 okres i czekam nie robiłam testu bo to bez sensu tak sie boje że nic nie wyjdzie :no: będę czekać jak tylko ciocia przyjedzie dam wam znać .... oby nie :shocked2:

Oby ciocia nie przyjechala. Trzymam kciuki za 19 i witaj na forum.

Cześć Dziewczyny.
Loretka, Migotka Właśnie poczytałam dużo na forum bociana o badaniach i suplementach dla mężczyzn. Tam również wspominano o MACA. Jest dostępny w Polsce bez problemu. Występuje samodzielnie lub z bioselenem. Cena ok. 40 PLN.
Z bioselenem to polecane dla mężczyzn, ze względu na ten selen.

Phelania, witaj na forum i życzę krótkiego czasu oczekiwania na fasolkę.

Phelanio witaj
Migotko z tego co znalazłam w necie, to bardzo łatwo to (MACA Lepidium meyer - żeńszeń peruwiański) dostać (tylko na przesyłkę trzeba czekać ok 2 tyg), więc ja kupię sobie to w poniedziałek w Krakowie, znalazłam sklep zielarski gdzie mozna to dostać w kapsulkach

Tez juz troszke pomyszkowalam po necie i znalazlam co nieco o Maca. I naprawde zrobilo to na mnie wrazenie. Moze trzeba by i tego sprobowac. Do wiesiolka podchodzilam z rezerwa a tu prosze, mam juz tyle sluzu co nigdy!
Acha i chyba faszerowalabym Maca mojego M, podobno swietnie wplywa na zolnierzyki.

reklama
Cholercia....mam do was prośbe dziewczynki...
Wiem na 100% że była tu mowa i Wiesiołku...ale jest godzina 1 w nocy a i ja jakoś źle szukam bo nie moge nic znaleść na tu ten temat....gdyby któraś z was miała pod ręka jakiegoś dobrego (zaznaczam dobrego) linka to ja bym bardzo prosiła...i jaki najlepiej stosować? bo z tego co sie doczytałam to tego jest tyle że mózg staje...z czosnkiem z witaminami...cuda na kiju...
M poszedł sobie na nocke a ja bez niego spać nie umiem...zaczeły sie cięzkie noce dla mnie :-(

Do poczytania rano...

Do góry