reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie Kochaniutki w ta piekna Niedziele Palmowa!!!!!!!

Phelania witamy Cie goraco,i zaciskam kciuki aby ten cykl byl udany i zeby ta wredna @ nie przyszla:tak:

Adiva zaraz poszperam troche w necie o tym wiesolku i ci dam znac,:-)

co do tej MACA to zaraz sobie poczytam,

Moj M jak ma zazyc jakas tabletke to automatycznie zdrowieje:-D:-D

Pozdrawiam wszystkich i milej Niedzelki Palmowej

Witajcie Dziewczynki :-)

Phelania witam na forum :-) Powodzenia w starankach i dużo zdrówka...ale jak już sie uda to nas nie zostawiaj :-)

Edzka ja tam cos szukałam na necie i w sumie cos nie cos wiem...aczkolwiek widziałam że dziewczyny tu takie konkretne wiadomości podawały...Tylko że ja wtedy tematem nie byłam zainteresowana i poprostu pominełam go.....:zawstydzona/y:
Ja to bym też chciała wiedzieć który z wiesiołków jest najlepszy...i jakiej firmy...robie wywiad medyczny :-D ;-)

Witajcie Kochaniutki w ta piekna Niedziele Palmowa!
Dzien dobry! Ale gdzie ona tam piekna, leje jak z cebra u mnie.

Witajcie Dziewczynki :-)

Edzka ja tam cos szukałam na necie i w sumie cos nie cos wiem...aczkolwiek widziałam że dziewczyny tu takie konkretne wiadomości podawały...Tylko że ja wtedy tematem nie byłam zainteresowana i poprostu pominełam go.....:zawstydzona/y:
Ja to bym też chciała wiedzieć który z wiesiołków jest najlepszy...i jakiej firmy...robie wywiad medyczny :-D ;-)
Adiva, dziewczyny rzeczywiscie pisaly o konkretnym wiesiolku z tranem. I nawet fotke wrzucily. To Majeczka chyba byla. Ja sobie tutaj kupilam, to nie polece, bo tu lekarstwa inne:-). Ale z czystym sumieniem polecam wiesiolka!!! Obserwacja sluzu to teraz czysta przyjemnosc:-D.

Z tranem?? :baffled::baffled::baffled: oj to mi przez gardło nie przejdzie...

A pogoda jak na Niedziele Palmową średnia dziś...Szaro jakoś tak chociaż nic nie pada...za oknem mi jakiś Ptasior ćwierka :-) Ja musze mojego zaciągnąć do kościoła dzisiaj...bo wrocił z nocki i jeszcze spi a jak znam życie...to cały dzień bedzie nietomny chodził...ale nie ma zmiłuj sie idziemy i koniec :-)

heheheh dobrze że to w tabletkach :-)

Dziekuje za pomoc :-) Jak to miło jak człowiek ma pytanie i wie że może zapytać i zawsze ktoś mu pomoże....odzwyczaiłam sie od takich ludzi:tak::-D

Witajcie dziewczynki!!! jestem po ślubie 2 lata i nasze starania sie zaczeły od grudnia 2007 fakt nie kochamy sie z mężem co dzień lecz tylko raz w tygodniu niestety ma nocne zmiany ale powiem wam ze gdy miałam teraz w marcu dni płodne to normalnie 3dni pod rząd:sorry2:teraz powinnam dostać 19 okres i czekam nie robiłam testu bo to bez sensu tak sie boje że nic nie wyjdzie :no: będę czekać jak tylko ciocia przyjedzie dam wam znać .... oby nie :shocked2:

Witaj na forum u nas czas lepiej mija :tak: bo dziewczyny sa SUPER :-D.
Zycze powodzenia w zafasolkowaniu sie i oby ta wstretna 2 nie przyszla :no:

reklama
Czesc dziewczynki ja wpadla tylko na chwile bo ide dalej lezec :-( .U mnie ok jajnik mnie troche
wlasnie kuje wiec faolinka rosnie :-) .
Ja zostalam wlasnie sama z rodzicami bo M pojechal do Katowic na mecz pilki noznej :-(
ja jakbym mogla chodzic to pojechalabym z nim ale niestety nie moge :-( i teraz juz czekam na niego i mi zle ze go nie ma :-( i do kosciola nie moge isc :-( a tak bym se poszla .
Milego dnia i udanych staranek :-)

Do góry