reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
witajcie!! na szczescie dzisiaj juz czwratek:-)
Ewelinko jakis dziwny ten lekarz .. ehh !! moze wybierz sie do innego!!
Ja Tobie oczywiście Gratuluję 2 pieknych kreseczek!!:tak:
Adiva to ja współczuję !!własnie tak to wszystko wygląda a tylko wszyscy chca podwyzek !! ehh szkoda słow !! a Ty masz w zimnej wodzie się kąpać ...
Migotko dzięki! ja tez zakupie sobie temometr będe sie starała obserwowac cykle .. ale najpierw czeka mnie wizyta u gina juz jutro !! zobaczymy na jakie badanka mnie skieruje !!
To pozdrawiam i życze owocnych staranek !!

Loreta, KasiaJ82 - dziękuję za odpowiedź. Do lekarza chodzę cały czas prywatnie. Ogólnie to jestem z niego bardzo zadowolona. Uregulował mi wszystkie hormony, zawsze poświęca bardzo dużo czasu na interpretacje wyników, wykresu... Ale wczoraj to po prostu ??? Nie wiem, może miał jakiś zły dzień... Nie chcę go tłumaczyć, bo zobaczę 26.03. jak się zachowa - jak będzie podobnie to zmienię lekarza!
Jakoś nieciekawie się czuję... Odpoczywam cały czas, ale jutro to pojadę chyba do rodziców (i małych bliźniaków) w Kościerzynie (ja mieszkam w Gdańsku)...

Pozdrawiam i życzę wszystkim zdróweczka

Loreta, KasiaJ82 - dziękuję za odpowiedź. Do lekarza chodzę cały czas prywatnie. Ogólnie to jestem z niego bardzo zadowolona. Uregulował mi wszystkie hormony, zawsze poświęca bardzo dużo czasu na interpretacje wyników, wykresu... Ale wczoraj to po prostu ??? Nie wiem, może miał jakiś zły dzień... Nie chcę go tłumaczyć, bo zobaczę 26.03. jak się zachowa - jak będzie podobnie to zmienię lekarza!
Jakoś nieciekawie się czuję... Odpoczywam cały czas, ale jutro to pojadę chyba do rodziców (i małych bliźniaków) w Kościerzynie (ja mieszkam w Gdańsku)...

Pozdrawiam i życzę wszystkim zdróweczka

Jak masz o nim dobre zdanie to zobaczysz jaki bedzie 26 :tak:
Troche dziwnie sie zachowal ale to ze ci karty ciazy nie zalozyl to sie nie martw.
Ja w poniedzialek uslyszalam bijace serduszko i jeszcze karty ciazy nie mam
zalozonej bo jak twierdzi moj gin. ze na to przyjdzie jeszcze czas ,ze taka karte
zawsze mozna zalozyc i wiesz co ja sie z nim zgadzam bo narazie ona do szczescia
nie jest mi potrzebna :-D.
Uwazaj na siebie i oszczedzaj sie to jest najwazniejsze nie przemeczaj .Skoro masz
chorobowe to pewnie po to aby troche polezec ,odpoczac :-)

A teraz co u mnie u mnie oki tylko jestem juz troche zmeczona tym lezeniem hi :-),
ta monotonia mojego dnia ale dla dziecka wszystko :-) i jestem zmeczona tymi mdlosciami
i wymiotami :-( ale to oznacza ze fasolinka ROSNIE :-) a i te mdlosci mi kiedys przejda.
Lece dziewczynki zjesc sniadanie i zajze do was pozniej :-)
A co tam u was dziewczynki ???????????????????????????????

Włączyli mi ciepła wode :-D i jest nareszcie ciepłko w domku...i juz nie musze w koc sie zawijać....i narazie tyle bo dopiero wstałam :-) :-)

I tutaj właśnie sobie przypomniałam kiedy ostatni raz byłam w Warszawie, aż wstyd się przyznać. 18 lat temu, w szkole podstawowej

Ja tez w Warszawie bylam w podstawowce w 8 klasie:shocked2:ale lata leca

no to zapraszam przy najblizszej okazji :-)

Wróciłam właśnie od lekarza... Jakoś nie jestem w najlepszym nastoju...
Nie założył mi jeszcze karty ciąży, nie kazał zrobić jeszcze żadnych badań...
Przepisał te same hormony, które biorę cały czas... Nawet nie pogratulował...
Jakoś inaczej wyobrażałam sobie tę wizytę...
Jestem oczywiścnie na zwolnieniu do 25.03. i będę pewnie dłużej.

Pozdrawiam

rzeczywiście dziwny ten lekarz :baffled:
Trzymaj się, wszytsko jest ok :tak:

Włączyli mi ciepła wode :-D i jest nareszcie ciepłko w domku...i juz nie musze w koc sie zawijać....i narazie tyle bo dopiero wstałam :-) :-)

WOW, super hiper tralala ;-)

Wtajcie Kochane!!!!!!!!!!!
ale dzisiaj piekny dzien mamy tutaj u mnie,a jaka pogoda w Polsce?
Adiva nareszcie masz cieplutka wode i ciepelko w domku:-)
Dorotko i Ewelinko dbajcie o siebie i fasolki.Co do lekarza to moze facet mial jakis zly dzien,poczekaj do nastepnej wizyty i zobacz jak sie zachowa,bo skoro caly czas bylas z niego zadowolona to szkoda by bylo od razu zmieniac:tak:
Dorotko lez ,lez jak lekarz zalecil to znaczy ze tak bedzie najlepiej dla fasolki,a czego my nie jestesmy w stanie zrobic dla naszych dzidzi,wszystkiego byle tylko bylo im tam dobrze u nas w brzusiu.;-);-)
Milego dzionka Wam zycze moje Kochane!!!!!!!!!!

reklama
Do góry