edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Nenius co do ochoty najwiekszej na przytulanka ja jest @ to ja mam to samo,az mnie nosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odebrałam dzisiaj wynik poniedziałkowego BHCG - 632,10!!!
Wzrósł o prawie 300 i to w 2 dni... ;-)
Reaza jeszcze tylko lekarz mnie czeka i wieczorkiem mogę spokojnie odpocząć po ciężkim dniu.
Pozdrawiam
Nenius co do ochoty najwiekszej na przytulanka ja jest @ to ja mam to samo,az mnie nosi
Odebrałam dzisiaj wynik poniedziałkowego BHCG - 632,10!!!
Reaza jeszcze tylko lekarz mnie czeka i wieczorkiem mogę spokojnie odpocząć po ciężkim dniu.
Pozdrawiam
Dziekuje NeniusEdzka PW :-):-):-)
ja to z tymi dniami plodnymi to juz nie wiem jak to u mnie jest,niby brzuszek lekko pobolewa ,ale nie mam tego sluzu "bialkowego" ani nie potrafie zbadac polozenia ,otwarcia i spulchniecia szyjki,jakas jestem niekumata czy co ?????Mała korekta...w dni płodne szyjka jest wysoko...i jeśli juz uda sie ją dosięgnąć to jest miekka i pulchna :-) kiedy szyjka sie zamyka czuć zgrubienia...a gdy jest zamknieta wyraźnie czujesz cos twardego pod palcem...jesli doszło do zapłodnienia powinna być wysoko i twarda ( tak sie przynajmniej doczytałam ) jesli sie nie udało szyjka bedzie twarda ale bedzie nisko...dokładnie badając szyjke możesz nawet wyczuć kiedy dostaniesz @ bo wtedy zaczyna sie spulchniać ( na max 2 godziny przed)...
te wiadomości pochodzą z innych forów ale musze przyznać szczerze że u mnie sie sprawdzaja...chociaz ja swoja obserwuje tylko w dni płodne...kiedy poczuje że sie zamyka kończe obserwacje...
Kasiu ja nigdy nie byłam na Chorwacji i dlatego sobie o niej pomyslałam, bo wiesz, ja mam zasadę, że nigdy nie jeżdzę dwa razy w to samo miejsce, bo życie jest za krótkie a tyle do zobaczeniawitajcie !!
Loretko dziekuje za wsparcie, mysle ze to nic powaznego ale przy okazji zrobie tez wszystkie badankakrwi i na hormony... zobaczymy co gin powie!
A byłas juz w Chorwacji?? Jakie miasto polecasz? bo moze w tym roku wybierzemy sie z mezem.. tylko raczej nie autkiem bo to daleko ..chociaz maz mowi ze da rade
A kto Flox i Uranija?Witajcie :-) dzis mijaja 3 latka odkad jestem w Grecji. Alez ten czas szybko leci!
Dzis tez ide do mojej G. ,zeby mnie obejrzala i sprawdzila czy wszystko ok,bo 2 ostatnie cykle wg testow byly bezowulacyjne....
Pogode mamy do bani,wiec pewnie w pracy sie wynudze...ciesza sie tylko Flox i Uranija, bo bede miala wiecej czasu dla nich :-)
W Krakowie piękne słoneczko, ale potwornie wieje wiatr, dzięki czemu jest piękne czyste niebo, idealne na zdjęcia, i właśnie dziasiaj jak wyszłam z pracy to wybrałam się z aparatem na miasto i zrobiłam jakieś 100 fotek, nawet Wawel zaliczyłam, super oderwanie od rzeczywistościWitajcie Kochane jak samopoczucie dzisiaj?u mnie dzisiaj pierwsze sloneczko wyjzalo od 2 tygodni no i w koncu nie pada.superowa pogoda:-)
a jaka pogoda w Polsce??????
Alicja ja tez jestem z Wroclawia i uwielbiam to miasto.
Tak naprawdę to jeszcze nie wiemy, chciałabym w sierpniu ale to zależy czy mąż dostanie urlophihihi, a kiedy się wybieracie?
I tutaj właśnie sobie przypomniałam kiedy ostatni raz byłam w Warszawie, aż wstyd się przyznać. 18 lat temu, w szkole podstawowejHelo:-)
W wakacje mamy jechac zwiedzać wawe...wtedy dopiero bedzie szkoła przetrwania ;-)
No to ide grzac gary...w czyms sie trzeba umyc :/
mama Pati, kuruj się kochana, życzę Tobie i Twojej córeczce dużo, dużo zdróweczkaDziewczynki mam wieści od mamy Pati. Nadal chora bidulka a co gorsza Patusia się zaraziła - miała dziś ponad 38 stopni. :-(
Generalnie coś im wciąż pod górkę ostatnio :-(
Ale super wyniki, cieszę się bardzoOdebrałam dzisiaj wynik poniedziałkowego BHCG - 632,10!!!
Pozdrawiam