reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie kobitki. Wczoraj bylam u G.i czywiscie moje przeczucia sie potwierdzily. Ewolucji nie bylo...dostalam leki i mam przyjsc znowu i znowu i bedziemy sobie ten kolejny cykl obserwowac... :baffled:

A to Flox i Uranija

Ewelinka27 lekarza zawsze mozna zmienic :tak: moze faktycznie mial zly dzien, nie jestesmy komputerkami i czasami dopadaja nas humory....nawet ta brzydsza plec;-)

adiva a u nas strajkuja - juz jak dla mnie za dlugo- ci kolesie od pradu i sobie co pare godzin wylaczaja pstryczki ,to tu,to tam.....juz 2 razy mialam ciemnosci egipskie w klinice i nie moglam pracowac....cale szczescie ze do tej pory nie przytrafilo sie to podczas operacji....no i do tego jeszcze strajkuja smieciarze -nie musze mowic jaki "zapaszek "unosi sie przy smietnikach,ktore w Atenach sa na ZEWNATRZ:wściekła/y: wczoraj strajkowali lekarze,aptekarze....dzis autobusiarze,metro nie dziala itak na okraglo....

reklama
Jakie super zwierzaki....eh gdybym mogła i miała wiekszy dom to u mnie takie małe schronisko by było :-) a ja mojej Saszy obcinałam pazuraski wczoraj no i oczywiście jeden za mocno ciachnełam...teraz nie dość że w majtkach biega to jeszcze ma bandażyk na łapce...eh ten pies ma anielską cierpliwość do mnie :-) nie chciałam jej krzywdy zrobić ale na czarnych pazurkach to zawsze na wyczucie jest :-(

Ładnie Electra....u was to ogólnie mówiąc ludzie żyją strajkami...został w ogole ktoś kto jeszcze nie strajkował ???

Wtajcie Kochane!!!!!!!!!!!
ale dzisiaj piekny dzien mamy tutaj u mnie,a jaka pogoda w Polsce?

wiejeeeeeeeeeeee :dry:

Pewnie Nenius jak tylko sie bede wybierala w te strony to z mila i ogromna checia wyskoczymy na jaks kawusie i ciacho.Pozdrawiam i sciskam Cie goraco.Milego dnia:-);-)

Bardzo dziękuję i wzajemnie :-). Tak sobie wczoraj z mężusiem rozmawialismy o Twoim zaproszeniu i uznaliśmy, że to jednak dla nas za daleko czyt. Daria za mała (a raczej nieprzyzwyczajona do dalekich wypraw) ale bardzo bardzo dziekujemy za dobre chęci :tak:

Witajcie kobitki. Wczoraj bylam u G.i czywiscie moje przeczucia sie potwierdzily. Ewolucji nie bylo...dostalam leki i mam przyjsc znowu i znowu i bedziemy sobie ten kolejny cykl obserwowac... :baffled:

to dobrze, że się jednak wybrałaś. Teraz będziesz pod obserwacją specjalisty i wszystko się szybciorem naprostuje :tak::tak::tak:

Nenius nie ma za co dziekowac to naprawde ze szczerego serca ,i jak sie kiedys zdecydujecie,to zaproszenie jest aktualne bez terminu waznosci:-D:-D:tak::tak::tak:

nio ja tez w poniedzialek na badanka hormonkow i potem wizyta u mojej gin ,no i wszystko sie okaze jaka mnie walka czeka z tym jajnikiem:confused:
Elektra ale fajnuchne masz te zwierzaczki,tez bym chciala takie :tak: a ja wczesniej sie pomylilam ze masz dwa kotki za co przepraszam najmocniej ,tylko nie wiem kogo Uranija czy Flox mam przeprosic;-);-)

Adiva juz po goracej kopieli,pewnie sie dlugo wylegiwalas;-):tak::-D

A skad jakiej kapieli....rano zdążyłam sie tylko obmyć bo okazało się że samochód nam zdechł bo moj inteligentny inaczej mąż zostawił go na światłach...wiec dzwonienie po znajomych kto ma kable i gdzie mozna podładować akumulator...w efekcie małż poszedł własnie do pracy....pieszo :-D

A ja zaczełam sprzątać mieszkanie...jak już wszystko bedzie lśnić wtedy ide sie walnąć do wanny i wymoczyć tyłek :-)

Chyba juz wszyscy u nas strajkowali.......poza mna.... bo ja nie potrafie strajkowac,bedac lekarzem....jesli zwierzak wpadnie pod samochod w dzien strajku, to ma zdechnac, bo komus sie zachcialo strajkowac???? :no:

Uranija to kicia - jest teraz w ciazy i czekamy co sie z tego wykluje.... Flox, to nasz psiak - oba zebrane z ulicy.

W domu mamy jeszcze 4 koty - tez uratowane...coz....niedlugo zaloze zoo....:-D no bo mamy jeszcze odratowane 4 zolwie i 2 papugi...a swego czasu mielismy rowniez jastrzebia. Byl cudowny. Poszperam w zdjeciach i Wam jeszcze wkleje dalsza czesc zwierzecej rodzinki:tak:

reklama
Do góry