madzia81
Aktywna w BB
Hej dziewczynki,nie udzielałam sie zbyt czesto,od czasu do czasu poczytam co u Was sie dzieje,jakis czas temu udzielałam się w dyskusjach moze mnie nawet nikt nie kojarzy,hehe.Teraz jestem w 5tygodniu ciazy,w sumie to jeszcze musze poczekac 2 tygodnie bo na usg dopiero widac sam pęchcerzyk,mała fasolina,ale nie widziałam jeszcze serduszka,takze cały czas czekam.To tak jakos sie dzieje ze wiadomosc ze sie udało jest dziwnym stanem,ja np.przez hustawke nastrojów nie mogłam sie pozbierac raz płakałam a za chwile smiałam i tak teraz przezywam kiedy powiedziem o tym szefowej,tymbardziej ze jest to mały zakład i jestem jedyna pracownica,takze wiadomosc ich na pewno nie ucieszy.
Moge Wam podpowiedziec apropo staran ja oczywiscie obliczałam te dni tak jak kazda z Was z kalkulatora dni płodnych,lub podobnie.wylicza sie równiez dzien najwiekszego prawdopodobienstwa i wtedy trzeba próbowac.My spróbowalismy zaledwie 3razy z 9 dni i myslałam ze nic z tego nie wyjdzie,ze za rzadko,a tu niespodzianka.
I cos Wam powiem!!:-)
Moze o tym słyszałyscie ale po stosunku trzeba zrobic swiece i tak sobie postac z pare minutek z nózkami w górze,w ten sposób zaszły moje 2 kumpele,smiałam sie niesamowicie,bagatelizowałam,ale gdy przez kolejne miesiace nic nie wychodziło spróbowałam i ja a co!!i wiecie co chyba to na prawde pomogło,niebawem na tescie pokazały sie 2kreseczki hehe.POLECAM WAM,moze akurat sie uda:-)3mam kciuki!!!
Moge Wam podpowiedziec apropo staran ja oczywiscie obliczałam te dni tak jak kazda z Was z kalkulatora dni płodnych,lub podobnie.wylicza sie równiez dzien najwiekszego prawdopodobienstwa i wtedy trzeba próbowac.My spróbowalismy zaledwie 3razy z 9 dni i myslałam ze nic z tego nie wyjdzie,ze za rzadko,a tu niespodzianka.
I cos Wam powiem!!:-)
Moze o tym słyszałyscie ale po stosunku trzeba zrobic swiece i tak sobie postac z pare minutek z nózkami w górze,w ten sposób zaszły moje 2 kumpele,smiałam sie niesamowicie,bagatelizowałam,ale gdy przez kolejne miesiace nic nie wychodziło spróbowałam i ja a co!!i wiecie co chyba to na prawde pomogło,niebawem na tescie pokazały sie 2kreseczki hehe.POLECAM WAM,moze akurat sie uda:-)3mam kciuki!!!