reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Bezsenność to u mnie norma akurat :-) wiec niebardzo sie tym faktem przejmuje...cosik mnie korci na słodkie a tu w domu jak na złość nic nie ma...

No nic ide na tv-ke...może jakis filmik mnie zamuli ;-)

Do jutra Myszki :-)

reklama
Adivko u mnie właśnie skończyła się impreza, nie idę spać bo i tak nie zasnę na lotnisku hehe (zbyt duża ilość %), troszkę się tutaj poplątam.

55. kształt_zapachu I I 01.10.08
56. ewulka123
57. R.usałka
58. agnieszka677
59. adiva
60. monikaaa2
61. joasia1974
62. Julitka
63. barefoot

A ja probowałam sie dopatrzyć jakiejs prawidłowosci w tej liscie...i jak narazie wiem tylko tyle że ewulka juz ma dwie kreski...przynajmniej tyle sie z postów doczytałam...R.usałka sie nie udziela ostatnio cosik...a agnieszka ma tyle postów że nie chciało mi sie czytac :-D w efekcie wiem że nic nie wiem...ale co tam jest ok....

przez tą wichure net mi pada:baffled::baffled::baffled:
Nie wiedzialam,ze ewulka zafasolkowała:baffled: to przez to,ze niektóre dziewczyny najpierw chca zapisać sie do listy,a pozniej nikogo nie informuja,ze się udalo!:wściekła/y: Trzeba to zmienic-tak być nie moze!!!
ewulke poprawiłam (może ją przegapiłam)

Witam Wszystkie Nasze Kochane Forumowiczki:-):tak: U mnie dziś pochmurno...w nocy wiało,ze hoho... Co do naszej staraczkowej listy jak pisałam w poprzednim poście tak byc nie może. Dlatego teraz dluzej będę zastanawiala się nad przyjeciem kogos nowego do naszej listy (to nie byle co-wszystkie staraczki sa z niej dumne i czekaja na swoja kolej:-)) Nie moze być tak,ze X tu wpadnie tydzien popisze i X z nami nie ma:wściekła/y::szok::baffled: Staraczki są tu cały czas...Dlatego inforuję,ze popatrzę na ta liste rygorystycznie i ją wyremontuje ( X które sie nie pojawiaja musimy odjac-co wy na to?)

Witam w niedzielny poranek.U nas tez wieje,tylko psy zmusily mnie do wyjscia z domu.Na szczescie juz nie pada :) Przechodzilam obok apteki,ale byla zamknieta,moze to lepiej...:dry:
Pozdrwaiem was cieplutko

Witam Staraczki....u nas pada szaro buro i w ogole sie z domu nie chce wychodzic...ale to pewnie u wszystkich tak dzisiaj

Loretko jest jedna złota reguła ktorej zawsze przestrzegam jak wypije...Nigdy przenigdy nie siadam do kompa...:-D :-D :-D mam nadzieje ze lotnisko sie skonczyło juz ;-)

Majeczko zgadzam sie z toba ! Trzeba by było troszke dłuzej zastanowic sie nad wpisaniem kogos na liste...a i mały remont listy tez by sie przydał...za dużo osob a tak na serio może 30% z nich sie udziela tutaj....co wy na to Dziewczyny?

Witajcie no wreszcie moge wam powiedziec ze jestem w ciazy i jak narazie wszytsko jest oki.

Na podstawie tego posta, wiem że ewulka zafasolkowała...

gdyby tak dokładniej poczytac o wszystkich innych osobach nieudzielających sie to pewnie ta lista wyglądała by zupełnie inaczej :-)

Witam, jestem, myślałam, że mnie pokręci dzisiaj bo oczywiście po północy wywaliło internet i od rana wydzwaniałam gdzie mogłam żeby mi uruchomili, jakiś tam wiaterek powiał i od razu nic nie działa.
adivko nie było tak źle, chciałam się wczoraj tutaj troszkę poplątać ale mi neta wywaliło i musiałam iść spać
Majeczko jaka bojowa postawa, podoba mi się i w zupełności się z Tobą zgadzam
Betiinka witaj

U mnie też brzydko i paskudnie, aja tak ładnie sobie wymyślilam dzisiejszy dzień, chciałam wyciągnąć M i synka na wycieczkę w Beskid Makowski do schroniska na Kudłaczach. Człowiek czeka na weekend, żeby rodzinkę zebrać do kupy i gdzieś się razem wybrać to oczywiście pogoda do d.....:angry::wściekła/y:

Ale w domu tez mozna fajnie zorganizowac czas :-)

ja pamietam jak byłam mała....3 latka moze miałam...moj brat 9 i uwielbialismy sie bawic w namiot :-D mama dawała nam koc....rozkładalismy go w gościnnym...koc na krzesłach...wnosilismy tam połowe domu...matke za reke...gasilismy swiatło i tak poł dnia spedzalismy...a tata chodzi na zewnatrz i nas straszył ze niedzwiedz idzie :-D :-D oj jak ja kocham te wspomnienia....

reklama
Do góry