reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie moje Kochane, ostatnio sie opuscilam w BB - sorki, ale to wina mojej nieobecnosci... zaleglosci i w domu i w klinice mnie dogniataja. Dzis pracowalam od 10 do teraz i padam....tzn. juz padlam -leze na kanapie i horyzontalnie do Was pisze :happy2: i czytam.

Baba,ktora sprzedala tak zdechniete ryby dla dziecka powinna sama sobie raz je zjesc...:wściekła/y:Fladra jedna

Wszystkim,ktore maja @ zycze wytrwalosci i wspolczuje , jesli boli - mi ostatnio tez dala popalic moja wredota...

A reszta niech sie stara - adiva - Twoja filozofia mi sie podoba. Starac powinno sie zawsze, a nie tylko ewolucyjnie ;-)

pozdrawiam Was i nie dajcie sie wichurze:tak:

reklama
Wlasnie poogladalam sobie zdjecia na Onecie i niezle ta Emma poszalala. No fatalnie to wyglada.Dziewczyny uwazajcie na siebie! U mnie tez wieje ale tylko troszke i nawet sloneczko mamy. Wiec nie jest zle. Mam nadzieje, ze Emma nie pozbawi Was internetu.

Tomek właśnie stwierdził, że Janek powiedział RPG :-p. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle z tą Emmą, bo w 2005 roku jak była wichura w warszawie, a dokładniej dzień przed (u nas wichura była i w czwartek i w piatek wtedy) wywaliło nam świerk 30-letni. Na szczęście spadł obok domu a nie na. No i został nam przy domu orzech i tuje przechylone :-/. troche się boję

Hej, jestem. Poczytałam, co u Was, widze, że Niki zafasolkowała. Gratulacje, życze spokojnej ciąży i ślicznego bobaska:tak::tak::tak:.
A u mnie @ ciąg dalszy, choc jak na 3 dzień, jest już baaaardzo mało, nie wiem, może to przez to, że 2 dni później przyszła??? Wszystko się rozregulowało.:baffled::sorry2:

A co do naszej listy..., Majeczko, fajnie napisałaś Loretce, że będzie następna:-p. Jak się sprawdzi, ja też poproszę taką wróżbę.:-) Od tego cyklu zaczynamy. Co ma być, to będzie. Tylko nie wiem jeszcze, czy z testami, cy bez. Przy Naci było tak, że poprostu tulanko było każdego dnia, więc wyszło, choć dopiero za 4 razem, bo się codziennie nie widzieliśmy, ale jak tylko była okazja, działaliśmy. Może to też jest sposo, tak zaciązyła moja znajoma i ona mi to poradziła i wyszło, więc teraz ja wam tak radzę, a szczególnie Loretce, bo przecież ona kolejna...:-D:tak:;-) No, żarty żartami, a tak naprawdę, wszystkim życzę, i sobie też:tak:;-):-) Oby się udało tym razem. No i pędzę zerknąc na listę, może się czegoś dowiem, mam nadzieję, że aktualizacja była. przede mną jest parę zaciązonych, ale Justynka z Wrześni nie była tu dawno, ciekawe co u niej...
No i wiecie co, trzeba się streszczać z tym wszystkim, żeby tej listy nie blokować, dlatego my już zaczynamy teraz, a nie w czerwcu.:-p:-D

Witam miłe Panie!
Dzisiaj w nocy wróciłam ze szkolenia. Niestety, przez pogode mieliśmy kilka godzin opóźnienia.
Przed chwilka wróciłam z kolacji i czeka mnie mnóstwo cztania:tak::tak::tak:

Poki co nie dokucza...przynajmniej u nas...wieje bo wieje...silniej niż zwykle...ale ponoć opolszczyzne ma ominąć....

Moj L poszedł spać i teraz nie mam co robic...

adiva, witaj :-) cierpisz na bezsenność??

Ja czekam na mojego T miał przyjechać z pracy o 22, dochodzi 23 a jego nadal nie ma. I na dodatek w telefonie słyszę, że abonent jest poza zasięgiem. Normalnie szlag mnie trafia:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Cześć dziewczynki, wpadłam na moment i uciekam bo moje dziecko wróciło do wstawania ciut po piątej :baffled: Mówię Wam katastrofa, zwłaszcza w weekend :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Maniola - gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry