reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hello.. ja wlasnie wrocilam z kolejnych zakupow;-) i wiecie co nie moglam i weszlam do Baby exclusive i ja juz chce dzieciaczka ... takie piekne rzeczy ubranka lozeczka a juz nie wspomne o wózeczkach ehh...
i kupilam tez przy okazji tescik ale jeszcze tydzien do testowania:tak:
Maniola Gratuluję !! zycze spokojnej ciązy dbaj o siebe !!
wanilia_sky ja tez pozdrawiam!! u mnie tez wieje i pada deszcz jest poprostu okropnie !! drzewa poprzewracane nawet jak wracalam ze sklepu to widzialam drzewo na aucie ehh, i parasol mi na drobny mak połamało:-( ale kupilam drugi;-)
Adiva super ze bedziesz na 28dni :-)
a zobacz u mnie .. LISTA
24. Agniesia25:) I I 03.10.08
25. monik75 I I 03.11.08
26. gosiaczek1973
27. KasiaJ82

Nie widzialam dawno gosiaczka wiec nie wiem moze juz ma 2 kreseczki??

Pozdrawiam was wszystkie Starające sie :-):-)

reklama
Moniola ogromne gratulacje! Dbaj teraz o siebie!
Adiva no no podziwiam za mierzenie,temperaturki, ja sie moze zabiore za to kiedys... Wiem ze warto, ale nie moge sie zmobilizowac.
Kasia ja sie zawzielam i tesciku nie kupuje,az do momentu kiedy bedzie naprawde potrzebny:-). Apteke mam tuz pod domem wiec...

A tak w ogole to ta Magiczna Lista Staraczek przestaje mi sie podobac... Albo musza tam zaistniec jakies inne prawidlowosci albo mnie w najblizszej i tej dalszej przyszlosci nic nie czeka. No zadna fasolka sie nie ma prawa pojawic:-(. Sie moglam wczesniej tu zapisac!

gosiaczek sie udziela ale w innym temacie...:-) ale ani słowa o starankach...

Z tym moim 28 dni to poki co czarna magia...mierzenie tempki tez bedzie trudne bo ja mam tak dni rozregulowane że raz wstaje o 8 a raz po 12...no ale jak sie ucze do 3 nad ranem to ciezko potem wstac skoro świt...nie wiem zobaczymy co to z tego wyjdzie...

ide sprzatac mieszkanko...potem mężuś pieczeń robi i wieczorkiem rozpoczynamy starania :-D (tak wiem jeszcze nie ma dni płodnych ale kto powiedział ze tylko w płodne wolno :-D :-D )

Migotko hehe ja sie smieje z ta lista chociaz ostatnio po kolei dziewczynki fasolkują;-);-)
Ja kupilam tescik tylko dlatego ze mam daleko do apteki.. a bylam w supermarkecie w aptece i tak jakos Quicka kupilam ;-)
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, testujemy w tym samym czasie oby nam sie udalo !!!

Witam, witam! No to nie będę odosobniona, jak napiszę, że i u nas Emma szaleje. Jakieś dwie godzinki temu mielismy burze z gradem. Ja zakupki zrobiłam rano, wiec teraz siedzimy w domku i się wygrzewamy. Piec CO jakoś udało się wskrzesić i może jeszcze trochę posłuzy:) Jak na razie nie zepsuło się nic nowego, wiec jestem cała rada. Chociaz jak to mowią, nie chwal dnia przed zachodzem słonca :) Wiec wieczorkiem zdam relację z ewentualnych, nowych usterek.

Adiva - No, ja już wczoraj swojego dorwałam :) I żeby uczcic rozpoczęcie letniego sezonu starań, stworzyliśmy sobie romantyczną atmosferkę w blasku świec. Mmmmmmmmmmmmm, dzis chyba też zapalę :)....... PS: Powodzenia na 28 dni!

Moniola - Gratulacje! Ciesze się bardzo i zyczę spokojnej ciąży, by Fasolenka rosła jak na drożdżach.

Kasia J82 - Eh, ja też sie zawsze rozczulam w takich sklepach... A ubranek po Patuni nawet nie chowalam zbyt głęboko. Czekają sobie uprane, poskładane na kolejne Maleństwo... Nie przypuszczałam, ze przyjdzie mi tyle czekać... Zawsze myslałam, ze najtrudniej zajść w pierwsza ciażę, bo nawet człowiek nie wie, czy jest płodny. A tu d..a blada, widzę, że w kolejną jest jeszcze trudniej...I coraz bardziej mnie juz dusza boli, od tego wygladania Fasolki...

Moniola kochana.......GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERDUCHA !!!!!! Świetnie że ci sie udało...dbaj o siebie i fasolke....spokojnej ciąży i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka i uścisków :-) :-) :-)

Moniola bardzo się cieszę, że ciąża potwierdzona GRATULACJE!!!!!

Teraz dbaj o siebie i małą fasolkę. Dużo zdrówka!!

Maniola Gratuluję

Gratuluje MONIOLA !!!!!!!!!!! super wiesci!!!!!!!!!!!

Maniola Gratuluję !! zycze spokojnej ciązy dbaj o siebe !!

Moniola ogromne gratulacje! Dbaj teraz o siebie!

Gratulacje Maniola!

Moniola - Gratulacje! Ciesze się bardzo i zyczę spokojnej ciąży, by Fasolenka rosła jak na drożdżach.

Dziękuję Wam wszystkim bardzo bardzo serdecznie, jesteście przekochane :-D:-D:-D

Przez najbliższe 2 tygodnie siedzę w domu, kuruję się z przeziębienia i odpoczywam. Cały czas nie mogę uwierzyć że rozwija się we mnie nowe życie :-) Wydaje mi się to zbyt piękne i takie nierealne. Dlatego tez prosze nie wpisywać mnie na żadną listę dopóki nie będzie po wizycie u lekarza 14.03. Musze to od niego usłyszec że Fasolka fakycznie jest tam i rośnie.

Cały czas będę mocno trzymać kciuki za pozostałe Staraczki, żebyście też zobaczyły te upragnione 2 kreseczki. Buźka ogromna!

reklama
Do góry