starajaca sie
Zaciekawiona BB
Najnowsza wiadomosc - @ przyszla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najbardziej doluje mnie to ze wszedzie rodza sie dzieci, kazda zachodzi w ciaze ale ja nie. Juz od grudnia 2005 nie moge zajsc. U mojego meza w pracy zona jednego kolegi niedawno urodzila, za kilka dni rodzi zona drugiego kolegi z pracy, moja ciotka rodzi w czerwcu, moja kolezanka urodzila 2dni temu. Wszedzie rodza sie dzieci a do mnie bocian nic nie przyniosl :-(
Ja właśnie wróciłam od dentysty i moi chłopcy zostali ogłoszeni bohaterami. Dzielnie wysiedzieli na fotelach i żaden nawet nie pisnął. A Kacper miał zaklejany ząbek i jeden korzeń mleczny usuwany. Patrykowi usuwali aż dwa korzenie. Całe szczęście, że nie odziedziczyli po mnie bojaźni przed dentystą
Kochana przytulam mocno. Wiem jak to boli kiedy słyszy się naokoło o nowych fasolkach a do ciebie nie przychodzi. Ale skoro tak długo się staracie to może trzeba byłoby zasięgnąć opini lekarza, zrobić jakieś badania. Główka do góry, niedługo kolejne staranka może tym razem się uda:-)
Bylam juz dawno u lekarza bo mialam wysoka prolaktyne ale to bylo w 2006r. i juz to wyleczylam ale znow okazalo sie ze moj maz mial slabe wyniki nasionek. Dostal jakies antybiotyki ale to nic nie dalo. Odczekalismy z wizytami u lekarza (prywatnie 2 razy w miesiacu) na pewien czas bo myslalam ze to przez stres i liczylam na to ze wreszcie zajde w ciaze ale teraz juz zapisalam sie do lekarza panstwowo i najpierw maz zrobi ponowne badania i pojde z wynikami. Terminy sa odlegle i trzeba dlugo czekac na swoja kolej. Musimy troche zaoszczedzic na prywatne wizyty a puki co ide panstwowo:-(