reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam się i ja:-)
U nas słonko chowa się czasami za wielkimi chmurami, ale wolę to niż straszne wiatry i deszcze.
loretka super wiesci nam przynosisz od gusi. I super, że pozdrowiłaś ją od nas:-)

A ja dzisisaj idę z chłopcami do dentysty i az się boję jak oni to zniosą. Mam nadzieję, że będą dzielni. Zrobiłam im długą przerwę w leczeniu przez moją poprzednią pracę w której spędzałam całe swoje życie i nie miałam jak z nimi chodzić, a u nas dostać się na kasę do dentysty graniczy z cudem. Ale już wbiłam się w kolejkę i mam nadzieję, że szybko wyleczymy ząbki. A Patrykowi muszę załatwić aparat na ząbki, ciekawe czy da radę na kasę czy będę zmuszona wywalić kupę kasy.

reklama
Wanilia to nie zazdroszczę. Ja strasznie się boję dentysty. Mam nadzieję, że Twoi mężczyźni są dzielni i nie będziesz musiała za nimi biegać po przychodni.

Wanilia to nie zazdroszczę. Ja strasznie się boję dentysty. Mam nadzieję, że Twoi mężczyźni są dzielni i nie będziesz musiała za nimi biegać po przychodni.

No obym nie musiała ich błagać o leczenie, no i broń Boże abym nie musiała ich ganiać;-)

Ja również strasznie boję się dentysty, wszelkie ingerencje w mojej paszczy muszą być poprzedzone znieczuleniem, inaczej się nie daję, hihihi:-D

mojej kolezance strasznej nerwusce lekarz pozwolil na picie herbatek z melisa.....

a tak w ogole to dzien dobry wszystkim :-)

Ja myslalam ze mozna pic melise lub z melisa cherbatki :tak: w prawdzie jeszcze nie pilam ale sie zamierzam ;-).
Nenius kochana jestes ale ja tak o tych nerwach napisalam ale tak
naprawde to az tak strasznie sie tym nie zagnebiam :tak: ja naprawde wiem
co mam robic i walcze z czarnymi myslami jak tylko umiem najmocniej :tak:.
Nie denerwuje sie juz tak panicznie bo wiem ze to niezdrowe :-D.
Mnie zas glowa boli ide sie polozyc na 15 min z okladem a na 12 do dentysty 3
majcie kciuki za mnie bo sie boje :wściekła/y:

No wlasnie dziewczynki ja tez sie boje a dzis ja ide do dentysty :-( a jeszcze
jak jestem w ciazy to chyba znieczulenia nie moze mi dac prawda ? :-(
ale jakos musze dac rade najwyzej bede sie wydzierala i jak tu sie nie stresowac jak dentysta mnie czeka :-( makabra .
Wanilia ja 3 mam kciuki za twoich chlopakow a ty za mnie oki ?

A ja dzisisaj idę z chłopcami do dentysty i az się boję jak oni to zniosą. Mam nadzieję, że będą dzielni. Zrobiłam im długą przerwę w leczeniu przez moją poprzednią pracę w której spędzałam całe swoje życie i nie miałam jak z nimi chodzić, a u nas dostać się na kasę do dentysty graniczy z cudem. Ale już wbiłam się w kolejkę i mam nadzieję, że szybko wyleczymy ząbki. A Patrykowi muszę załatwić aparat na ząbki, ciekawe czy da radę na kasę czy będę zmuszona wywalić kupę kasy.

no to powodzenia!!!

ja naprawde wiem
co mam robic i walcze z czarnymi myslami jak tylko umiem najmocniej :tak:.
Nie denerwuje sie juz tak panicznie bo wiem ze to niezdrowe :-D.

i tak trzymaj :tak:

Witajcie. Robilam test (Qucikvue) o 5 rano bo wtedy wstaje do pracy i wyszla jedna kreska :angry: i zaczal mnie bolec brzuch, choc @ niema. Pozostalo mi tylko czekac kolejny miesiac :-( pozdrawiam

Jaka tu cisza dzisiaj...oj....:baffled::dry:

Starajaca sie....a robiłas po terminie @ czy przed...? Nic sie nie martw...nie udalo sie w tym miesiącu uda w nastepnym...:-) Sloneczko i ciepełko powinno nastrajac na staranka...pozatym nie zapominajmy że nie przutulamy sie tylko po co zeby byla dzidzia...przytulamy sie po to taaaaaaaakie przyjemne...a niektore staraczki zapominaja o tym i za bardzo skupiaja na samym efekcie...

Adivo ostatnio cykl mial 24 dni a teraz nie wiem ile bedzie mial bo od 3 miesiecy mam rozregulowane cykle ale zawsze mialam 27dni. Pierwszy test robilam wczoraj ale byl wadliwy, a drugi test dzis (28d.c) czyli w dniu spodziewanej @

reklama
W takim wypadku odczekaj dwa dni...jesli sie nie pojawi @ na 3 dzien zrob test...i bedziesz miała pewność....i nie stresuj sie Slonko bo stres i nerwy opóźniają przyjscie @...tak że na spokojnie....to jest taki moment że denerwowanie sie już nic nie zmieni...a może tylko pogorszyć...

Do góry