reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie kochane.

Na początek bardzo Was przepraszam że nie będę teraz mogła tak często się udzielać, ale robię to dla fasolki :-)

Na wizycie było ok. Ginek zrobił USG ale jeszcze fasoleńki nie było widać. Jest to całkiem początek. Za to doktorek pocieszył i pochwalił grubą śluzówkę co wskazuje na ciąże maciczną :-) Wczorajsza beta to 301. Więc całkiem początek. Mam nadzieję że będzie ładnie rosła. Zalecenia lekarza to : leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Mam się oszczędzać. Na wszelki wypadek dostałam duphaston 1x1 i Lactovaginal co drugi dzień. Następna wizyta za miesiąc.
Dzisiaj zaniosłam zwolnienie do pracy i powiedziałam szefowi co i jak. Nawet ok przyjął wiadomość.

Postaram się do Was wpadać przynajmniej raz dziennie:-)
Buziam wszystkie i każdą z osobna :-)

Moniczko to pieknie ze jest dobrze :tak: wiec teraz odpoczywaj a zobaczyz ze fasolka bedzie ci wdzieczna ;-).
Pisz nam co tam u ciebie :-D i naprawde sie ciesze ze jest ok :-D

Witajcie .. troszke Was podczytywałam dzisiaj w pracy:-) wiec za duzo zaległosci nie mialam!!
Dzisiaj mialam wspaniala niespodzianke od mezusia .. posprzatal domek i ... chcial sie starac o fasolke;-):zawstydzona/y: jak tylko weszlam do domku hehe

Migotko no pewnoo ze odliczam do testowanka!! juz widze tyle objawow ze ho ho ale nie wiem czy na @ czy na fasolke.. Jakby tu powiedziec troszke przytylam -brzuszek i duzo osob mowi ze dobrze wygladam ehh (moze ze zgrublam;-))

Starająca sie Trzymam mocno kciuki, zeby byly 2 kreseczki:tak::tak:
Monik odpoczywaj .. masz racje dlugie siedzenie przed komputerem nie jest wskazane!! Ale daj znac od czasu do czasu bo my jestesmy ciekawskie istotki;-)
Majeczko Kochana ściskam Cię mocno !!

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore robily testy i wyszla jedna kreska...
Ja wlasnie zrobilam wyszla jedna kreska ,ale jak sie tak przygladalam to chyba cos tam widac.Takie jakby zaznaczenie tej kreski,ale trzeba sie przyjrzec...pytam,bo mialam juz takie testy z jedna kreska i nie bylo zaznaczen...macie jakies doswiadczenia ???

Betiinka czy pytasz o testy owulacyjne? Bo jesli tak to pozytywny test owulacyjny ma kreske testowa przynajmniej takiego samego koloru jak kontrolna, a moze byc nawet ciemniejsza.

reklama
Do góry