reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam, że dopiero teraz, ale nawał pracy, wiadomo.
Oj, widzę, czytam, że może będziemy mieć kolejne fasolki. Super, bardzo wam tego życzę. Mam nadzieję, że lista znowu będzie do aktualizacji.

A u mnie nic nowego, choć już sama nie wiem, może coś będzie... Spóźnia mi się @, choć nic nie planowaliśmy jeszcze teraz, nawet się nie przytulaliśmy, bo nie ma jakoś tak kiedy, tzn. raz tak, chyba w te dni, ale bez finału, bo "uważamy", tzn. my nie stosujemy żadnych metod, ani gumek, ani tabletek, tylko poprostu mąż nie kończy, ale sama już nie wiem, czy mógl tam coś zostawić, pomimo, że bez finału. Zawsze miałam @ co 29 dni, mialam dostac w poniedziałek, niby nic, tylko 2 dni opóźnienia, ale jednak. Ostatnio tylko raz miałam po 35 dniach, ale bolało już wcześniej i w ogóle czułam, że raczej @ przyjdzie. A teraz nic nie boli. Sama już nie wiem.
A tak na marginesie, to mój 1000 post.:tak::szok::shocked2: Jupii!!!! Ale się napisałam.
Pozdrawiam.

Witajcie w ten piekny (na śląsku) poranek!!
Jak zobaczyla moj suwak dzisiaj to juz 10 dni do testowania .. w sumie to nie wiem czy 10 bo ostatnio mialam cykl 25 dni heh wiec zobaczymy ale testu narazie nie mam moze kupie w piatek;-)a mam juz objawy jak na @ tzn piersi mnie bola ale w sumie mnie bola juz od ponad tygodnia .. troszke mnie kluje w mostku i nie jestem taka spiaca ... zobaczymy licze oczywiscie na wasze kciuki ale jeszcze troszke!
pysia25 dziki takiej metodzie moja kolezanka ma 2 chłopców;-) wiec wiesz roznie bywa.. zrób teścik to wszystko sie wyjasni ....i tak cierpliwa jesteś !!:tak:

Dziewczynki która jeszcze testuje??

Witajcie w ten piekny (na śląsku) poranek!!
Jak zobaczyla moj suwak dzisiaj to juz 10 dni do testowania .. w sumie to nie wiem czy 10 bo ostatnio mialam cykl 25 dni heh wiec zobaczymy ale testu narazie nie mam moze kupie w piatek;-)a mam juz objawy jak na @ tzn piersi mnie bola ale w sumie mnie bola juz od ponad tygodnia .. troszke mnie kluje w mostku i nie jestem taka spiaca ... zobaczymy licze oczywiscie na wasze kciuki ale jeszcze troszke!
pysia25 dziki takiej metodzie moja kolezanka ma 2 chłopców;-) wiec wiesz roznie bywa.. zrób teścik to wszystko sie wyjasni ....i tak cierpliwa jesteś !!:tak:

Dziewczynki która jeszcze testuje??

Witaj Kasiu ja tez ze slaska no i u mnie takie sloneczko piekne ze az mi jest
lepiej ale ciekawe na jak dlugo :tak:.Kasiu ja 3 mam mocno kciukasy za ciebie
zeby objawy to nie okzala sie @ tylko FASOLECZKA :-D.
Mnie narazie nic nie boli ale u mnie to czeste ze jak wstaje to
jest ok a pozniej gorzej :wściekła/y:,narazie pije sobie cherbatke pyszna cherbatke:-D.
A na 12 ide dziewczynki dzis do dentysty juz mam STRACHA :no:

Pysia zrob sobie test i bedziesz miala pojecie na czym stoisz :-) ja cie podziwiam za ten spokoj
:-) daj nam znac jak tylko zrobisz test :-).
Starajaca gdzie wynik testu CZEKAMY :-)

Witam w piękny poranek.
Mam wiadomość od Gusi

linie_123bloger_com_55.gif

Dzisiaj będzie miała robione usg. Natomiast badanka z moczu i morfologię ma dobre, gemadotropina komórkowa rośnie, więc wszystko jest dobrze. Mam was wszystkich ucałować i wyściskać.
Pozwoliłam sobie pozdrowić ją od Was.
divider1.gif

Witam w piękny poranek.
Mam wiadomość od Gusi

Dzisiaj będzie miała robione usg. Natomiast badanka z moczu i morfologię ma dobre, gemadotropina komórkowa rośnie, więc wszystko jest dobrze. Mam was wszystkich ucałować i wyściskać.
divider1.gif

dziekuje LORETKO jak tylko bedziesz mogla to ja od nas pozdrawiaj :-D
Pewnie Gusia juz nie moze doczekac sie usg az jej zazdroszcze bo ja
to tak strasznie nie moge doczekac mojego usg :wściekła/y: takie mam nerwy jak ta buzka
hi ih :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć, jakiś taki mam dzisiaj humorek nijaki :baffled:, może to pogoda?, Daria też jakaś taka dzisiaj nie w sosie...

Witajcie kochane.

Na początek bardzo Was przepraszam że nie będę teraz mogła tak często się udzielać, ale robię to dla fasolki :-)

Na wizycie było ok. Ginek zrobił USG ale jeszcze fasoleńki nie było widać. Jest to całkiem początek. Za to doktorek pocieszył i pochwalił grubą śluzówkę co wskazuje na ciąże maciczną :-) Wczorajsza beta to 301. Więc całkiem początek. Mam nadzieję że będzie ładnie rosła. Zalecenia lekarza to : leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Mam się oszczędzać. Na wszelki wypadek dostałam duphaston 1x1 i Lactovaginal co drugi dzień. Następna wizyta za miesiąc.
Dzisiaj zaniosłam zwolnienie do pracy i powiedziałam szefowi co i jak. Nawet ok przyjął wiadomość.

Postaram się do Was wpadać przynajmniej raz dziennie:-)
Buziam wszystkie i każdą z osobna :-)

Bardzo sie cieszę, że wszytsko wygląda ok. Odpoczywaj ile możesz, buziaczki!!

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore robily testy i wyszla jedna kreska...
Ja wlasnie zrobilam wyszla jedna kreska ,ale jak sie tak przygladalam to chyba cos tam widac.Takie jakby zaznaczenie tej kreski,ale trzeba sie przyjrzec...pytam,bo mialam juz takie testy z jedna kreska i nie bylo zaznaczen...macie jakies doswiadczenia ???

jak test robiony jest wcześnie to druga kreseczka jest tylko takim cieniem - poczekaj kilka dni i powtarzaj :tak:

Betlinka, jeśli widzisz drugą kreseczkę, nawet bardzo niewyraźną to prawdopodobnie jesteś w ciąży bardzo wczesnej i hormon hcg, zaczął się dopiero produkować, odczekaj 4 dni i powtórz teścik, np. w niedzielę

o dokładnie :tak:

Różnie, w sobotę był zrywany, w poniedziałek zmiana opatrunku, wczoraj już sama zmieniałam (ale to przyjemne :-/) jutro zobaczę jak wygląda, to może mniejszą bułę na paluchu zrobie. Ale niestety troche to boli, tak liczę że w sobote bedę już nie obolała. Oby tylko ładnie się goiło.

biedaku, buziaki - przytulaki!!! I dzięki za n-k ;-)

Hej dziewczyny, przepraszam, że dopiero teraz, ale nawał pracy, wiadomo.
Oj, widzę, czytam, że może będziemy mieć kolejne fasolki. Super, bardzo wam tego życzę. Mam nadzieję, że lista znowu będzie do aktualizacji.

A u mnie nic nowego, choć już sama nie wiem, może coś będzie... Spóźnia mi się @, choć nic nie planowaliśmy jeszcze teraz, nawet się nie przytulaliśmy, bo nie ma jakoś tak kiedy, tzn. raz tak, chyba w te dni, ale bez finału, bo "uważamy", tzn. my nie stosujemy żadnych metod, ani gumek, ani tabletek, tylko poprostu mąż nie kończy, ale sama już nie wiem, czy mógl tam coś zostawić, pomimo, że bez finału. Zawsze miałam @ co 29 dni, mialam dostac w poniedziałek, niby nic, tylko 2 dni opóźnienia, ale jednak. Ostatnio tylko raz miałam po 35 dniach, ale bolało już wcześniej i w ogóle czułam, że raczej @ przyjdzie. A teraz nic nie boli. Sama już nie wiem.
A tak na marginesie, to mój 1000 post.:tak::szok::shocked2: Jupii!!!! Ale się napisałam.
Pozdrawiam.

testuj :tak:, co Ci szkodzi ;-)

Witam w piękny poranek.
Mam wiadomość od Gusi

divider1.gif

to świetne wieści przynosisz :-), buziaki dla Gusi i dla Ciebie!!!

dziekuje LORETKO jak tylko bedziesz mogla to ja od nas pozdrawiaj :-D
Pewnie Gusia juz nie moze doczekac sie usg az jej zazdroszcze bo ja
to tak strasznie nie moge doczekac mojego usg :wściekła/y: takie mam nerwy jak ta buzka
hi ih :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dorota, teraz to ja na Ciebie nakrzyczę :angry::angry::angry::angry::angry:, ile już Ci się natłumaczyłyśmy a Ty nadal nerwy i nerwy :wściekła/y:. Tak nie można :no:, musisz coś z tym zrobić.

A może ktoś wie, może można coś ziołowego na uspokojenie w ciąży?

Ooooo jak dobrze że z Gusią wszystko ok....oczywiście Loretko pozdrawiaj od nas pozdrawiaj i buziaki i uściski przesyłaj :-)

Tak btw to witam w ten cudnie słoneczny dzionek....u mnie znowu słonko świeci :-) To bedzie dobry dzień :-)

Mam nadzieje ze humory dopisują....bo u mnie standardowo pozytywnie :-D

reklama
Do góry