reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzień dobry wszystkim :-)

Dorotko123456789 wiesz tak się dzisiaj właśnie zastanawiałam czy mierzyć tempkę dalej i doszłam do wniosku że za dużo nerwów mnie to kosztuję więc nie będę jej dalej mierzyć.
Mój drugi aniołek odszedł w 8-9tc. Nie biło serduszko. Lekarze powiedzieli że to przez mięśniaki które miałam. Potem był zabieg...
Ale wieżę że aniołek nie odszedł tylko zmienił datę przybycia na ziemię :tak:
Jutro idę do ginka i może też dostanę luteinę na podtczymanie. Tak profilaktycznie.
A wiesz, zamiast tego spirytusu może kup sobie maść, nie pamiętam dokładnie nazwy, ale chyba nazywa się vik vaporuu czy coś takiego. Dzwoń do tego ginka.
Gwiazdeczko nigdy nic nie wiadomo. Może akurat się uda w tym cyklu ;-). A może tak ma być żeby cykle się bardziej uregulowały.
Adiva super nastawienie, które pomoże Ci w nowym cyklu wyluzować i grudzień będziesz mieć na bank urodzinowy :-)
Loretko masz tyle optymizmu co Aduva, musisz go tylko obudzić i do walki nastawić:tak:

Wczoraj miałam coś w charakterze plamienia. Wystraszyłam się nie na żarty i myślałam że to już koniec:-( Na szczęście dzisiaj jest już lepiej i objawy wszystkie ciągle aktywne i śluzik jak na razie w normie :-)

reklama
Witam kochane:-)
u mnie plamienia pelna para i bol podbrzusza i piersi boooolaaaaa.....tak wiec czekam na @.. moze na urodziny zrobie sobie prezent bo jak dobrze pojdzie to w dzien urodzin bede miala najwieksze mozliwosci na zafasolkowanie hihi:-)
zycze przyjemnego dzionka:-)

Gusiu jak samopoczucie?
Monik cieszę się, że dzisiaj juz dobrze, naprawdę bardzo, też się bardzo martwiłam Twoimi dolegliwościami, nawet nie wiesz jak. I już mi ulżyło.
Gwiazdeczko mi się wydaje, że te żolnierzyki to wcale nie muszą długo czekać

Gusiu jak samopoczucie?
Monik cieszę się, że dzisiaj juz dobrze, naprawdę bardzo, też się bardzo martwiłam Twoimi dolegliwościami, nawet nie wiesz jak. I już mi ulżyło.
Gwiazdeczko mi się wydaje, że te żolnierzyki to wcale nie muszą długo czekać

O prosze i Gusia do nas wrociła...a myślałam wczoraj o Tobie...co u ciebie i kiedy bedziesz :-)

Tak z ciekawosci...ile masz stron do nadrobienia ;-) ?
a dziekuje dobrz tyle ze bardzo spiaca jestem bo musiałam wstac wczesnie na badanka 5/30 zeby zdazyc do laboratorum bo maja krótko otwarete tylko do 8/00
a jeszcze bede z wami do wtorku bo w srode mam byc na 8/30 juz na izbie przyjec do szpitalka

Abgar77 a nie za wcześnie na tą @. Widzę że dopiero22dc masz. Może to nie @.
Loretko mi też dzisiaj ulżyło troszkę. Dziękuję że się o mnie tak martwisz. Taka dobra duszyczka jak Ty musi się doczekać kolejnego dzidziusia :tak::-)

Jejku ja się o Was wszystkie też martwię i przeżywam z Wami wszystkie smutki i radości tak jakbyście były moimi siostrami:-)

Gusiu izba przyjęć? Szpital? co sie dzieje...czy ja czegoś gdzies nie doczytałam ??

Loretko szczerze mówiąc...i mam nadzieje że nikt sie tu nie obrazi...ale jesteś jedną z osób ktorym najbardziej kibicuje żeby zafasolkowały....niektorym z nich już sie udało...wiec może kolej na ciebie...głeboko wierze że ci sie uda...jestes jednym z tych ludzi ktorych sie tak żadko spotyka w życiu a którzy zasługują na wiele dobra i szczęścia :-)

Gusiu izba przyjęć? Szpital? co sie dzieje...czy ja czegoś gdzies nie doczytałam ??

Loretko szczerze mówiąc...i mam nadzieje że nikt sie tu nie obrazi...ale jesteś jedną z osób ktorym najbardziej kibicuje żeby zafasolkowały....niektorym z nich już sie udało...wiec może kolej na ciebie...głeboko wierze że ci sie uda...jestes jednym z tych ludzi ktorych sie tak żadko spotyka w życiu a którzy zasługują na wiele dobra i szczęścia :-)

tego to niewiem moze w gaszczu wszystkich postów gdzies sie zgubiło, ale nie wazne ide do szpitalka tak ale to dla bezpieczeństwa fasolki bo mam małe problemy z hormonkami i nereczkami a pan doktor chce miec mnie na oku :tak:

Dziewczynki ja poszlam do tej przychodni do gin.i odziwo mnie przyjal ale nie
przepisal m nic na ta chorobe ani nic mi nie powiedzial o tych moich bolach
w plecach bo powiedzial ze on juz kilka lat nikogo nie odsluchiwal i ze z takimi
bolami to do oglnego mam sie zwrocic i tyle mi poradzil .
Ale najwazniejsze ze mnie zbadal i powiedzial ze nie widzi zadnych niepokojacych
zmian a propo ciazy :-D zbadal mnie tylko na kozle ,usg nie robil bo tak jak
stwierdzil ze prowadzi mnie juz inny lekarz i on sie nie bedzie wtracal :-(
ale chyba dobrze powiedzial .
Dziewczyny najwazniejsze ze po badaniu powiedzial mi pocieszajace slowa
ze nic niepokojacego sie nie dzieje :tak: wiem ze usg dallby bardziej jasnosc
ale poczekamy jeszcze 2 tygodnie bo za 2 tygodnie ide do swojego gin.:-D
juz sie nie moge doczekac .

reklama
Gusiu no to sie ciesze że wszystko ok...i że to tylko tak profilaktycznie...mam nadzieje że cała gospodarka hormonalna juz niedługo wróci do normy i pozostale miesiące bedą spokojne...

Dorota a widzisz...panikaro jedna :-D Wytrzymaj te 2 tygodnie i chwal sie nam pierwszymi fotkami dzidzi...:-)

A ja mam takie pytanie....jak jest z tempką przed @ ? Ona spada to wiem...ale co jeśli ja mam ciągle 36.8-36.9 a chora nie jestem....dodam że normalna ciepłote ciala mam zawsze 36.6...sory za to ale co sie cholera jasna dzieje z moim organizmem:wściekła/y:

Do góry