reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dziewczyny aj tylko zjem i kolo mnie jest przychodnia i powinien byc tam teraz gin.
ale to nie jest moja przychodnia wiec pojde zobaczyc czy mnie przyjmie
a jak nie to trudno :wściekła/y:.
Zadzwonie najwyzej do tego mojego gin. i zapytam co i jak ? ale tn ogolny mowil ze
moge smarowac plecy i klatke piersiowa spirytusem i chyba tak zrobie

reklama
Wstałam juz wstałam....teściku nie zrobiłam.....bo czekam na okres....juz mnie rwie bardzo...pewnie jak sie troszke organizm rozbudzi to normalnie dostane....no niestety przykro mi dziewczynki...narobiło sie szumu w okoł mnie a fasolka stwierdziła że i tak przyjdzie kiedy ona bedzie chciała :-) trudno nie ma sie co załamywać...ale dziekuje Wam Kochane za wsparcie

Dziewczyny aj tylko zjem i kolo mnie jest przychodnia i powinien byc tam teraz gin.
ale to nie jest moja przychodnia wiec pojde zobaczyc czy mnie przyjmie
a jak nie to trudno :wściekła/y:.
Zadzwonie najwyzej do tego mojego gin. i zapytam co i jak ? ale tn ogolny mowil ze
moge smarowac plecy i klatke piersiowa spirytusem i chyba tak zrobie

Dorotko, jak chcesz posmarowac plecy to nie zapomnij o wazelinie pod spirytus, bo podrażnisz skórę, acha i wtedy trzeba leżeć i wygrzać się

Wstałam juz wstałam....teściku nie zrobiłam.....bo czekam na okres....juz mnie rwie bardzo...pewnie jak sie troszke organizm rozbudzi to normalnie dostane....no niestety przykro mi dziewczynki...narobiło sie szumu w okoł mnie a fasolka stwierdziła że i tak przyjdzie kiedy ona bedzie chciała :-) trudno nie ma sie co załamywać...ale dziekuje Wam Kochane za wsparcie
adiva, no tak nie może być przepełnienie na porodówkach w listopadzie, mówisz więc, że zapisujesz się tak jak ja na grudzień? hihi, fajnie, że tak podchodzisz do @, bez smutku i stresu. Chciałabym mieć tyle optymizmu co Ty. Może to zaraźliwe?

Niom bede grudniową mamusią jak sie uda :-D :-D

nie ma sie co przejmować okresem...przeciez to nie koniec świata a świadczy przynajmniej o tym że jestes zdrowa i nic sie tam nie dzieje...starania zaczniemy jak tylko sie @ skonczy :-D nawet na żadne dni płodne czekac nie bede...bo dostałam pierwszy raz od 3 lat po terminie i lekko zgłupiałam już...ale co tam...jak to mowi moja bratowa "trzeba sie wiecej ciupciać" :-D :-D

Gwiazdeczko a kiedy mężuś wraca? Wyrobi sie na dni płodne??

Raczej sie nie wyrobi... bo one za kilka dni beda, ale przed owulka staralismy sie ostro, wiec moze cos sie do owu przechowa? A wraca za 12 dni

Facetów zawsze nie ma jak są najbardziej potrzebni....eh....

No to nie pozostaje nic innego jak mieć nadzieje....ja trzymam kciuki :-)

reklama
O prosze i Gusia do nas wrociła...a myślałam wczoraj o Tobie...co u ciebie i kiedy bedziesz :-)

Tak z ciekawosci...ile masz stron do nadrobienia ;-) ?

Do góry