reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Gusiu może nie będziesz musiała w tym szpitalu długo zostać:-) Będziemy tu czekać na Ciebie z utęsknieniem :blink:
Dorotko no to dobrze że wszystko ok :-) I ginek ma rację że z tymi pleckami to lepiej do ogólnego się wybrać.

reklama
Gusiu może nie będziesz musiała w tym szpitalu długo zostać:-) Będziemy tu czekać na Ciebie z utęsknieniem :blink:
Dorotko no to dobrze że wszystko ok :-) I ginek ma rację że z tymi pleckami to lepiej do ogólnego się wybrać.

dzisiaj juz nigdzie nie bede szla bo wieje u nas strasznie :-( te bole nie sa az takie straszne wiec dam rade;-).
M jak wroci z pracy to pojdzie mi do apteki kupi mi cos rozgrzewajacego i zobaczymy
moze mi przejdzie a jak nie co mam nadzieje ze sie nie zdazy i ze
mi przejdzie jak najszybciej to w czwartek ide do dentysty wiec wtedy ide
tez po skierowanie na badanie krwi itp bo do mojego gin.musze
miec te badania porobione wiec poprosze ogolnego aby na to tez mi cos przepisal,
ale mam nadzieje ze do czwartku juz mi minie choroba i zostanie tylko
FASOLKA :-D.
Monik na ktora idziesz jutro do gin.nie stresuj sie to najwazniejsze teraz :tak:
do pracy idziesz dzisiaj czy dzis odpoczywasz?

Gusiu izba przyjęć? Szpital? co sie dzieje...czy ja czegoś gdzies nie doczytałam ??

Loretko szczerze mówiąc...i mam nadzieje że nikt sie tu nie obrazi...ale jesteś jedną z osób ktorym najbardziej kibicuje żeby zafasolkowały....niektorym z nich już sie udało...wiec może kolej na ciebie...głeboko wierze że ci sie uda...jestes jednym z tych ludzi ktorych sie tak żadko spotyka w życiu a którzy zasługują na wiele dobra i szczęścia :-)
Ojej, dziękuję za miłe słowa, rozpływam się

tego to niewiem moze w gaszczu wszystkich postów gdzies sie zgubiło, ale nie wazne ide do szpitalka tak ale to dla bezpieczeństwa fasolki bo mam małe problemy z hormonkami i nereczkami a pan doktor chce miec mnie na oku :tak:
Gusiu, a wiesz ile Cię mają zamiar tam trzymać?
A ja mam takie pytanie....jak jest z tempką przed @ ? Ona spada to wiem...ale co jeśli ja mam ciągle 36.8-36.9 a chora nie jestem....dodam że normalna ciepłote ciala mam zawsze 36.6...sory za to ale co sie cholera jasna dzieje z moim organizmem:wściekła/y:
Hihi, zobacz na wykres Majeczki.
Ja Ci powiem tyle, że albo masz jeszcze fazę lutealną, która trwa zazwyczaj 14 dni i u Ciebie mogła się zacząc później w tym cyklu, albo jesteś w ciąży. Ja tu nic nie chcę mowić, ale na poczatku ciąży często są plamienia, bo organizm potrzebuje bardzo duzo progesteronu (między innymi zagnieżdzenia fasolki), a jego niedobór objawia się właśnie przez plamienia, które zazwyczaj sa w kolorze toffi, ale niekoniecznie.

Dorotko jutro mam wolne. A do ginka idę popołudniu. Może na dwa tygodnie poproszę o zwolnienie? Zobaczę co na to wszystko powie ginek.
Gusiu dwa tygodnie aż :szok: Może będziemy Ci jakieś smski wysyłać żebyś mniej więcej wiedziała co się u nas dzieje.

Dorotko jutro mam wolne. A do ginka idę popołudniu. Może na dwa tygodnie poproszę o zwolnienie? Zobaczę co na to wszystko powie ginek.
Gusiu dwa tygodnie aż :szok: Może będziemy Ci jakieś smski wysyłać żebyś mniej więcej wiedziała co się u nas dzieje.

A no nie pogniewam sie na małe streszcenie w formie smska
z reszta jak mnie dłuzej nie widac to loretka i nanius :-D juz mi pisz co sie dzieje za co wam badro mocno dziekuje kochane :-)

reklama
Jestem,

wszystkie, które ostatnio dostały @ przytulam mocno :tak:

Edzka - :-:)-:)-(, wolałabym, żebyś została ale jeśli tak dla Ciebiei jest lepiej...
Myślę, że wizyta u specjalisty nie zaszkodzi.

Ja po wzięciu wczoraj wieczorem smecty czuję się nawet znośnie. Zobaczymy co będzie dalej. Loretko, czekoladę zjadłam :-p:tak:

Do góry