reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

No, Adiva, to mimo wszystko będę trzymała te kciukasy, coby Cię nie podtopiło:-D. A gdyby jednak (puk,puk,puk), to oby szybko minęło i już za kilka dni zaczynamy wspolne mega-staranie - wszak musimy tej Twojej słynnej intuicji pomóc i uczynić Ja jeszcze słynniejsza:-D. A tak z innej beczki - uwielbiam Cie czytać:-D Masz niesamowite i wspaniałe poczucie humoru. I w ogole podoba mi się Twój sposób bycia - jestes chyba najbarwniejsza osóbką na naszym forum:tak:.

Neniuś -Oj, bidulki Wy nasze kochane. Mam nadzieje, ze te dziadostwo jak najszybciej minie i już n igdy nie wróci. Trzymajcie się i zycze duzo,duzo zdróweczka.

Pysia - Maggie ma rację - masz prześliczną córeczkę. A ile Wy się cykli staraliście o tą Waszą Slicznotkę?

reklama
Wszystkim nowo zafasolkowanym gratuluje ogromnie:tak::-) i widze że listopadowe dzieci bedą:-) listopadowe najfajniejsze wiem bo mam jedno takie w domu:-Djeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki za reszte staraczek:tak:

No, Adiva, to mimo wszystko będę trzymała te kciukasy, coby Cię nie podtopiło:-D. A gdyby jednak (puk,puk,puk), to oby szybko minęło i już za kilka dni zaczynamy wspolne mega-staranie - wszak musimy tej Twojej słynnej intuicji pomóc i uczynić Ja jeszcze słynniejsza:-D. A tak z innej beczki - uwielbiam Cie czytać:-D Masz niesamowite i wspaniałe poczucie humoru. I w ogole podoba mi się Twój sposób bycia - jestes chyba najbarwniejsza osóbką na naszym forum:tak:.

Nie no takich słów sie nie spodziewałam :-) w życiu bym nie pomyślała że na tym forum trafie na tak fantastyczne osoby...i bede je mogła nazwac przyjaciółkami...:-)

Mam nadzieje że podoba Wam sie to jak pisze, bo mam zamiar w przyszłości zarabiać pisaniem...Jak Bóg pozwoli :-) zobaczymy ile wyjdzie z mojego dziennikarstwa...

Obejżałam Liste Shindlera....film tragicznie piękny....ale że mnie cieżko do łez doprowadzić do łezki mi poleciały na sam koniec...kto nie widział - to ja moge płytke poczta podesłac :-) i nie żartuje w tym momencie...

Dochodzi 3 w nocy a z mojego okresu pozostały plamienia...nie wiem o co tu chodzi...testu rano nie bede robic...moze dostane do tego czasu @...

A w ogole to pisze sama do siebie :-D

Adiva! Kobieto o trzeciej nad ranem narzekasz, ze piszesz sama do siebie? :szok:
Mnie za to wyrwalo rano ;-).
Jak tylko plamienia to moze, moze ... :tak: U mnie objawy ciazowe byly identyczne jak na @ tylko wzmocnione + leciutkie plamienia ... jak juz masz termin, a sie nie leje, to zrob tescik moze ... Quick Vue albo Pre-test bo sa czule. A jak nic, to odplacz jeden dzien (tak jak ja ) ale potem powiedz sobie, ze za kilkanascie dni bedzie nowa owulka :-D.

Pysia! Trzymam Cie za slowo z tym zapatrzeniem :-). W koncu po to mamy o forum, zeby sie pozarazac.
No ale koncze i zbieram sie, bo psina moja chce na spacer.
Milego dnia dziewczynki!!!! :happy2:

My się staraliśmy 4 cykle, ale nie mieszakaliśmy wtedy razem, to nieraz nie było jak. Potem przyszły wakacje, pojechaliśmy do szczyrku, a potem byłam trochę u męża, bo jego rodzinka pojechała nad morze no i od razu wyszło.

Dzień dobry :-)

Dziewczynki co to za dołki :shocked2: Edzkait, Loreta nie smućcie się. I do was fasolki przyjdą. Zobaczcie ja od tragicznych wydarzeń musiałam czekać 14 miesięcy iteż traciłam wiare, ale nie tak do końca. Wieżę teraz że i do Was przyjdzie to szczęście :tak: i do wszystkich dziewczynek, które czekają na ten cud. Przytulam Was bardzo mocno i nie poddawajcie się. Macie w sobie tyle siły że na pewno wygracie tą walkę :-)

Ja dzisiaj się zamartwiam, bo robiłam rano teśćik i ta druga kreseczka jest taksamo bledziutka ja ta wczorajsza. I tempka troszkę spadła :-( Strasznie się boję żeby te złe wydarzenia nie powtórzyły się. Oby dotrwać do czwartku, do wizyty u ginka.

Monik nie przejmuj sie ze na tescie na drugi dzien ta druga kreska nie jest bardzo mocna ja robilam test po 2 dniach jak pokazala bladsza kreske i po 2 dniach byla taka sama :-) a nic mi sie nie stalo nie dstalam @ mam pelne objawy ciazowe
i nawet chora jestem do tego a to chyba dostalam w pakiecie hi :wściekła/y:.
Moze zeby sie nie zamartwiac to nie mierz juz tej temperatury :tak:.
Uwazaj na siebie oszczedzaj sie najwiecej jak tylko mozesz i idz najszybciej
jak sie da do gin.przepisze ci tabkletki na podtrzymanie ja mam LUTEINE
dopochwowo i jakos z nia mi jest lepiej wiem jakos ze @ chyba nie przyjdzie :-D.
Monik jeslui moge zapytac to widze ze juz poronilas ?:wściekła/y: ja tez poronilam
i wiesz teraz mam pelno obaw :-( , jak mozesz to napisz jak to bylo z tymi przykrymi zdazeniami u Ciebie :wściekła/y:.
U mnie jak bylam kolo 7 tygodnia to powiedzieli mi ze ciaza nie rosnie ze jest
obumarla :wściekła/y::-(.
A teraz ide do gin dopiero za 2 tygodnie to juz bedzie 8 tydzien wedl BB
i boje sie co tam zobacze ale musze myslec pozytywnie:tak: fasolka daje o
sobie znac wiec pewnie jest oki:-D u Ciebie tym razem tez tak bedzie bo w koncu
ile razy moze sie nie udac :tak:teraz musi sie udac

Czesc dziewczynki ja sie czyba pospieszylam z tym orzekaniem ze juz sie lepiej czuje
bo wczoraj tak starsznie glowa mnie bolala a teraz tez mnie muli ta glowa :-(
Aha i kaszel mi sie pojawil i jak myslicie bo bez sensu abym znowu poleciala do lekarza
czy moge isc do apteki powiem jej co i jak zeby przepisala mi cos na ten kaszel
odpowiedniego dla mnie ?
Aha i moze ktoras bedzie wiedziala co to jest bo boli mnie z tylu na plecach
jak sa lopatki to tam mnie boli na calej szerokosci plecow jak kaszle i jak sie nachylam
to mnie boli :-(
Ogolnie jestm slaba ale nie wiem czy z choroby czy z fasolki

No super, wszystkie chore, no i ja też. Ale mam nadzieję, że się nie rozwinie, bo narazie mnie trochę głowa tylko pobolewa i malusi katarek jest.

Dorotko, ja to bym szła nawet do gina, a nie rodzinnego. Jak byłam chora w ciaży w 1 trymestrze, to tak zrobiłam i dr mi powiedział, co mogę brać. Ale mi się nie podoba to pobolewanie w plecach. Warto to skonsultować.

No super, wszystkie chore, no i ja też. Ale mam nadzieję, że się nie rozwinie, bo narazie mnie trochę głowa tylko pobolewa i malusi katarek jest.

Dorotko, ja to bym szła nawet do gina, a nie rodzinnego. Jak byłam chora w ciaży w 1 trymestrze, to tak zrobiłam i dr mi powiedział, co mogę brać. Ale mi się nie podoba to pobolewanie w plecach. Warto to skonsultować.

Pusiu masz racje najlepiej isc do gin.ale ja teraz zaczelam chodzic prywatnie
do gin i nie mam kasy aby isc dzis do niego :-( MOZE POSTARAC SIE DOSTAC GDZIES INDZIEJ DO INNEGO GIN NA KASE JAK myslicie ?

reklama
Witajcie
Pysia kuruj się czym możesz, zdrówka życzę
Adiva, gdzie jesteś, ja tu jajko zniosę. Co tam u Ciebie się dzieje? No tak, śpi, jak się buszuje do 3:00 w nocy po forum to się potem do 11:00 śpi. Wstawaj śpiochu i pisz tu zaraz czy Cię zalało czy nie, a może teścik zrobiła i padła z wrażenia?

Do góry