reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Właśnie zerknęłam na naszą listę i po Majeczce moja kolej, hihi :-)
Ciekawe, czy się sprawdzi?! :-)

A co do tych testów owu, to czy jak się jest w ciąży, to one wychodzą pozytywne??

Klaudia mi testy owu się sprawdziły...poogladałam sporo wykresikow ciazowych na 28dni-i zauważyłam,ze dziewczyny robiły sobie te testy przed ciążowymi i mialy dodatnie...więc i ja tak zrobilam...Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu i pokazały sie dwie kreseczki tylko ta druga blada. Dzis rano była juz prawie taka sama jak kontrolna-dlatego zatestowalam...
Chciałabym z tego miejsca bardzo podziekować Loretce...w chwilach zwatpienia podnosila mnie na duchu...szczególnie wczoraj...Dziekuje Ci... jestes Kochana-Takie serduszko doczeka sie fasolki zobaczysz...
Nenus...Dziekuję rowniez Tobie...
Wszystkie przyczynilyscie sie do mojego szczęscia:-) (przepraszam,ze nie wymieniam)
Wiem,ze to moze wygladac jak pozegnanie,ale wcale tak nie jest:-)
Sa tutaj najukochańsze serduszka...
Jejku wzruszylam sie...

reklama
MAJECZKO MONIK OGROMNE GRATULACJE !!

Dziewczynki nareszcie bedziemy mialy fluidki
Naprawde sie ciesze Waszym szczesciem !! bardzo wam kibicowalam i gratuluje mamusie listopadowe:-):-)
Własnie weszlam dodomku a tu takie nowiny no no no oby takich wiecej kochane!!
Majeczko stworzylas naprawde magiczna liste... teraz w kolejce bylas Ty i Monik i tak jest ... szkoda ze ja tak daleko tam jestem;-)ale roznie to bywa:tak::-)

A wiecie co ja napisze troche z innej beczki bo moj M od kad dzis wrocil z pracy
to lazi jakis nerwowy i mnie tylko denerwuje a mnie nie mozna denerwowac :-(.
Caly czas na mnie dzisiaj podnosi glos ja sie juz dzisiaj zdenerwowalam a wiem ze naprawde nie
moge poprzednia ciaze sie denerwowalam i nic dobrego z tego nie wyniklo :-(.
Wiec postanowilam sie do niego dzisiaj za duzo nie odzywac wiec albo siedzimy razem
i nic sie nie odzywamy :-( albo jestesmy w roznych pokojach bo ja jeszcze leze
sobie troche w sypialni po tej chorobie .
Pytalam sie M czy cos sie stalo ale jak zwykle ze nic i nic ale i tak chodzi jakis zly
ale za nic nie powie co mu jest :-(
Ja chcialam sie odstresowac i do was zajzec bo wy jestescie takie kochane :-)
Szkoda ze dzis jest niewesolo z moim M ale najwazniejsze zebym ja sie nie denerwowala a jak
sie nie bede odzywala to sie przynajmniej nie poklocimy :-)

Klaudia mi testy owu się sprawdziły...poogladałam sporo wykresikow ciazowych na 28dni-i zauważyłam,ze dziewczyny robiły sobie te testy przed ciążowymi i mialy dodatnie...więc i ja tak zrobilam...Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu i pokazały sie dwie kreseczki tylko ta druga blada. Dzis rano była juz prawie taka sama jak kontrolna-dlatego zatestowalam...
Chciałabym z tego miejsca bardzo podziekować Loretce...w chwilach zwatpienia podnosila mnie na duchu...szczególnie wczoraj...Dziekuje Ci... jestes Kochana-Takie serduszko doczeka sie fasolki zobaczysz...
Nenus...Dziekuję rowniez Tobie...
Wszystkie przyczynilyscie sie do mojego szczęscia:-) (przepraszam,ze nie wymieniam)
Wiem,ze to moze wygladac jak pozegnanie,ale wcale tak nie jest:-)
Sa tutaj najukochańsze serduszka...
Jejku wzruszylam sie...

Majeczko a czy to nie jest ten cykl gdy sie juz nie zamiartwialas ,gdy staralas sie juz
troche odpuscic ?
:-) i co udalo sie :-D

Dorotko to właśnie ten cykl:tak:Powiem wiecej...Od nastepnego cyklu mielismy przerwac staranka do lata:szok:
KasiaJ82 moge po znajomosci przeniesć Cie pod jakas ciezaroweczke:-) oczywiscie zartowałam. Tak naprawde te kreseczki skacza jak chca. Teraz ja trzymam mocno za Was wszystkie kciuki...
Nie mowie martwie się teraz...żeby wszystko bylo ok...ale to chyba normalne:tak:

Dorotko to właśnie ten cykl:tak:Powiem wiecej...Od nastepnego cyklu mielismy przerwac staranka do lata:szok:
KasiaJ82 moge po znajomosci przeniesć Cie pod jakas ciezaroweczke:-) oczywiscie zartowałam. Tak naprawde te kreseczki skacza jak chca. Teraz ja trzymam mocno za Was wszystkie kciuki...
Nie mowie martwie się teraz...żeby wszystko bylo ok...ale to chyba normalne:tak:

TAK Majeczko to w zupelnosci normalny obajw zamartwianie sie teraz:tak:
tylko staraj sie nad tym panowac to twoja piersza ciaza i nie masz przykrych
wspomnien a ja mam wiec wiesz jak ja sie martwie najbardziej boje sie nastepnego usg boje sie co tam zobacze a raczej czego nie zobacze ale co mam zrobic trzeba czekac :wściekła/y:

Hehe Majeczko weszlam na liste i sprawdzilam nie jest tak zle tymbardziej ze Monik teraz tez ma II kreseczki;-)
24. Agniesia25:) I I 03.10.08
25. monik75
26. gosiaczek1973
27. KasiaJ82 a tutaj ja jestem :tak::tak:

Wiec moze moze hehe .. Ja tam wierze w Twoją listę :-):-)

Zgaga, ciagle mi sie odbija,rwie mnie w jajnikach,wczesniej tak mnie piersi bolały,ze az pod pachami teraz tylko sutki sa wrazliwe i spadek apetytu:tak:Moja mam tez nie miala uciazliwych objawow...zobaczymy jak bedzie ze mna...

reklama
Do góry