reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Nie no.....własnie wrociłam z zajęć a tu takie rewelacje...ale miałam takie przeczucia...sama miałam rewelacyjny dzien...wiec....

Wielkie gratulacje moje kochane zafasolkowane !!! Tak strasznie się cieszę....wreszcie tak dobrym osóbkom na tym forum spełniło sie to najwieksze marzenie...życze wam dużo zdrowia...i spokojnej ciąży-niech wam brzuszki rosną !

A ja podobnie jak mama pati mam termin @ na jutro...:-) Ale objawy są ,już są niestety...co prawda ktos cos mowił że dzien przed @ powinno być sucho a ja dziś miałam śluz...wiec możliwe że sie opóźni...Ale jesli w ciązy nie jestem to bede sie martwiła bo mi sie okres od lat nie spoźnił...

Ależ mi sie ryjek uśmiecha :-) :-) :-)

reklama
Myszki mam takie troszke głupawe pytanie....tylko sie nie smiać prosze...ale jesli ktoś zrobi test owulacyjny i wyjda mu dwie kreski a wie ze jest przed okresem i to znaczy ze jest w ciąży czy to moze też oznaczać jakaś przesunietą owulacje? Czym jest pozytywny test owu przed miesiączka???Co to znaczy...bo ja nie do konca łapie po co go robić przed testem ciążowym....przepraszam ale ni wim :-(

Myszki mam takie troszke głupawe pytanie....tylko sie nie smiać prosze...ale jesli ktoś zrobi test owulacyjny i wyjda mu dwie kreski a wie ze jest przed okresem i to znaczy ze jest w ciąży czy to moze też oznaczać jakaś przesunietą owulacje? Czym jest pozytywny test owu przed miesiączka???Co to znaczy...bo ja nie do konca łapie po co go robić przed testem ciążowym....przepraszam ale ni wim :-(

ja sie nie znam tez na tych testach owu ;-) ale wiem ze Majeczka dzis tak
zrobila @ miala dostac w poniedzialek :-D i test owu 2 dni przed @ wyszedl pozytywny
no i jest fasolka wiec moze i u ciebie bedzie tak samo ;-)

A wiesz Dorotka ja sobie zrobiłam test owu..przed chwilką ...bo mnie to zaciekawiło...jakis jeszcze ostatni rodzynek wykopałam z szafki i wyszły mi dwie krechy....a moze ja mam jakies porąbane cykle i jeszcze o tym nie wiem...

Aaaaaa w ogole co ja sie podniecam.....to zachodzenie w ciąże jest bardziej pokopane niż myślałam...kit z tym czekam na @ :-)

A wiesz Dorotka ja sobie zrobiłam test owu..przed chwilką ...bo mnie to zaciekawiło...jakis jeszcze ostatni rodzynek wykopałam z szafki i wyszły mi dwie krechy....a moze ja mam jakies porąbane cykle i jeszcze o tym nie wiem...

nie no nie mysl ze masz porabane cykle :tak: moze i dla ciebie tak jak
i dla Majeczki jak test owu pokazal 2 kreseczki a jestes tuz przed @ to
znaczy ze moze i ty jutro zaszczycisz nas 2 kreskami:-D jak masz test
ciazowy w domu to jak masz ochote to zrob go jutro rano;-) oczywiscie
nie zmuszam hi

Klaudia mi testy owu się sprawdziły...poogladałam sporo wykresikow ciazowych na 28dni-i zauważyłam,ze dziewczyny robiły sobie te testy przed ciążowymi i mialy dodatnie...więc i ja tak zrobilam...Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu i pokazały sie dwie kreseczki tylko ta druga blada. Dzis rano była juz prawie taka sama jak kontrolna-dlatego zatestowalam...
Chciałabym z tego miejsca bardzo podziekować Loretce...w chwilach zwatpienia podnosila mnie na duchu...szczególnie wczoraj...Dziekuje Ci... jestes Kochana-Takie serduszko doczeka sie fasolki zobaczysz...
Nenus...Dziekuję rowniez Tobie...
Wszystkie przyczynilyscie sie do mojego szczęscia:-) (przepraszam,ze nie wymieniam)
Wiem,ze to moze wygladac jak pozegnanie,ale wcale tak nie jest:-)
Sa tutaj najukochańsze serduszka...
Jejku wzruszylam sie...

Adiva moze to cos ci pomoze Majeczka wlasnie o tych testch owu tu pisala

Widze że sie już rozniosło jakie ja mam podejście i jaką opinie na temat wszelakich testów :-D

A ty jak Dorotka sie czujesz?

reklama

Ojej Adiva, no to niezle. Ja sie na tym nie znam, ale gdzies tez kiedys czytalam o tych testach owulacyjnych i ponoc w ciazy wychodza pozytywne.

Do góry