reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

28 dzien cyklu jutro powinnam dostać @....a czemu pytasz?

Bo Monik tez miala na jutro termin @ a ja na poniedzialek:tak:
Jesli test owu wyszedł ci dwu kreskowy co szkodzi zrobić Ci test.:-):tak:ciazowy
U mnie przed wczoraj ta druga kreseczka na tescie owu była bardzo slaba a dzis mocniejsza:-)
Dodam jeszcze,ze w tym cyklu Kochalismy sie w owu (nigdy nie wiedzialam kiedy ja mam,ale testy pomogly)
Nie chce Cie nakrecać...ale ...;-)

reklama
Widze że sie już rozniosło jakie ja mam podejście i jaką opinie na temat wszelakich testów :-D

A ty jak Dorotka sie czujesz?

A wiec jesli chodzi o mnie to przeziebienie chyba mija sobie :-D lepiej sie czuje
ale nie chce zapeszac zobacze jak sie bede czula pozniej wieczorkiem
bo wieczorem jak jestem chora to czuje sie gorzej no ale mam nadzieje ze
bede juz zdrowa :-D .
Teraz mnie brzuszek boli ale na glod a przeciesz jadlam jakies 2 godziny temu a ja
tak nigdy nie mialam :tak: wiec sie nie martwie tym bolem hi hi
Mdli mnie dzis troszke no i wymiotowalam pierwsze 2 razy ale ja sie ciesze :-D

Dziewczyny super. No, widzę, że mamy kolejne zaciążone, Majeczko, Monik, Fiducza, najmocniej gratuluję:happy2:. Naprawdę, bardzo się cieszę.:-D:tak::-)
A pamiętam, jak chyba w grudniu, tuż przed Sylwkiem Majeczka pisała, że może być w ciązy i o tym, jak jej się bardzo długo @ spóźniała. Majus, tak myślałaś, że jest nieciekawie, a tu proszę, niecałe 2 m-ce mijają, a tu już masz ukochaną fasolkę.
Majka, a od kiedy używasz testów owulacyjnych??

Myszki ale spokojnie.....nie nakrecajcie mnie :-D

Pytanie za sto punktów....a co ze śluzem...jaki on powinien być??

Mi ta druga kreska wyszła mocna dość...teraz juz sie troszke rozjaśniła...no ale też mineło z 15 minut....poczekam do jutra jak jutro @ nie dostane to z samego rana pojde do apteki po test nie sikając wczesniej....najwyzej sobie pieluche założe :-D

Dorotko ciesze sie że już sie zdrowko poprawia...jakby sie jakies lekkie objawy utrzymywały...a mam nadzieje ze przejdą całkowicie wystarczy ze pojdziesz do apteki i poprosisz farmaceute o coś i poinformujesz ze w ciazy jestes...no ale mam nadzieje ze juz ok no i jedz jedz kochana bo to tylko dla Waszego zdrowia :-)

Mi ta druga kreska wyszła mocna dość...teraz juz sie troszke rozjaśniła...no ale też mineło z 15 minut....poczekam do jutra jak jutro @ nie dostane to z samego rana pojde do apteki po test nie sikając wczesniej....najwyzej sobie pieluche założe :-D

Dorotko ciesze sie że już sie zdrowko poprawia...jakby sie jakies lekkie objawy utrzymywały...a mam nadzieje ze przejdą całkowicie wystarczy ze pojdziesz do apteki i poprosisz farmaceute o coś i poinformujesz ze w ciazy jestes...no ale mam nadzieje ze juz ok no i jedz jedz kochana bo to tylko dla Waszego zdrowia :-)

nio rob jutro tescik :-D i pisz nawet z samego rana co i jak
Ja mam nadzieje ze jeszcze jutro bardzo ale to bardzo sei pooszczedzam
i na poniedzialek bede juz zdala od grypy :-)

Dziewczyny super. No, widzę, że mamy kolejne zaciążone, Majeczko, Monik, Fiducza, najmocniej gratuluję:happy2:. Naprawdę, bardzo się cieszę.:-D:tak::-)
A pamiętam, jak chyba w grudniu, tuż przed Sylwkiem Majeczka pisała, że może być w ciązy i o tym, jak jej się bardzo długo @ spóźniała. Majus, tak myślałaś, że jest nieciekawie, a tu proszę, niecałe 2 m-ce mijają, a tu już masz ukochaną fasolkę.
Majka, a od kiedy używasz testów owulacyjnych??

Witaj Pysia! Pierwszy raz używalam testów owulacyjnych,ale brałam tez tran z olejem wiesiolkowym na poprawę śluzu i :-) Dziekuje za gratulacje

Lec rano po test ...to jest moja skromna rada...:-) a sie dowiesz:tak:

reklama
Dobra ok....obiecuje że jesli jutro okresu nie dostane to pojde rano w poniedziałek do apteki i go zrobie...a poki co to boli niemiłosiernie na @....aż mnie w krzyżu cos dźga...

tak że spokojnie wszystko sie na pewno wyjasni :-)

Do góry