reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Właśnie zerknęłam na naszą listę i po Majeczce moja kolej, hihi :-)
Ciekawe, czy się sprawdzi?! :-)

A co do tych testów owu, to czy jak się jest w ciąży, to one wychodzą pozytywne??:szok:

reklama
Dzien dobry!
Alez mamy dzis Fasolkowa sobote! Niesamowite!
Monik, Majeczka serdeczne gratulacje! Alez to wszystko optymistyczne!
Jeju ja mam jeszcze szanse na listopad! :-)

Witaj Alicja! I staraj sie staraj, bedziemy podnosic statystyki:-).

Wiem, Dziewczynki. Od poczatku mej obecnoci na forum zauwazyłam to, bo ja mam taki sam cykl jak Wy:) Moja @ ma przyjsc jutro. Eh, wymarzyłam sobie teraz jak to by było fajnie, gdyby nie przyszła...
Amoże jeszcze będziemy jeden teścik pozytywny świętować? Zaciskam kciuki baaardzo mocnoooo :-)

Właśnie zerknęłam na naszą listę i po Majeczce moja kolej, hihi :-)
Ciekawe, czy się sprawdzi?! :-)

A co do tych testów owu, to czy jak się jest w ciąży, to one wychodzą pozytywne??:szok:
No no niech się sypie z tego otwartego fasolkowego woreczka :tak::-)
Majeczce ten test owu wyszedł pozytywnie. I słyszałam że tak podobno jest. Choć nie zawsze jest to regułą.

Hehe, byłam tam, hehe. Ale sobie jeszcze poczekam, hehe, w takim tempie to ja tez będę na wątku listopadowym ...... ale w 2009roku,

Kochaniutkie bardzo serdecznie dziekuje za gratulacje i cieplutkie slowa. Ja tez jestem z Wam zwiazana-dlatego nie mam zamiaru Was opuszczac. Dalej bedę wpisywac na nasza magiczna listę-po 2 kreseczki. Bede pozniej buziam:-)

Monik75 wiem ze pilas jakies ziolka podczas cyklu, czy moglabys napisac co to bylo? Bo wyglada na to ze nie zaszkodzilo:-). W sumie to chyba mialabym klopot z tymi ziolkami w Londynie, ale zawsze moge sobie sprowadzic z Polski. To i tak w ewentualnych nastepnych cyklach, bo ten jeszcze bez zadnych dopalaczy.

A dzisiaj to jeszcze Karolamarcin miala rano testowac, co u Ciebie Karola?
Mama Pati, Adiva jakies objawy na @?

Milej soboty staraczki, ja zmykam zaraz na zakupy.

Normalnie wysyp totalny az mnie sie chumor polepszyl buzia mi sie zmieje :-) az M sie
pochwalilam ze dwie dziewczyny 2 kreseczki dzis uwidzialy :-)
A ja juz dzis 2 razy wymiotowalam i sie ciesze bo mam tak pierwszy raz wiec
fasoleczka rosnie pieknie ladnie :-)

reklama
Do góry