reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Monik75 wiem ze pilas jakies ziolka podczas cyklu, czy moglabys napisac co to bylo? Bo wyglada na to ze nie zaszkodzilo:-). W sumie to chyba mialabym klopot z tymi ziolkami w Londynie, ale zawsze moge sobie sprowadzic z Polski. To i tak w ewentualnych nastepnych cyklach, bo ten jeszcze bez zadnych dopalaczy.

A dzisiaj to jeszcze Karolamarcin miala rano testowac, co u Ciebie Karola?
Pati, Adiva jakies objawy na @?

Milej soboty staraczki, ja zmykam zaraz na zakupy.

Proszę bardzo :-) Oto skład ziółek i adres stronki na której dziewczyny wszystko opisują :happy2:

Zioła na zrosty wszystkiego po 50 g,
– SZYSZKA CHMIELU
– ZIELE PRZYWROTNIKA
– ZIELE KRWAWNIKA
– LIŚĆ RUTY
– ZIELE NASTRZYKA ŻÓŁTEGO
– KWIAT LAWENDY
– KŁĄCZE TATARAKU
– KWIAT NAGIETKA
– OWOC RÓŻY
Trzy kopiate łyżki stołowe ziół zalać trzema szklankami wody. Odstawić na trzy godziny, a potem przecedzić i podgrzać. Wlać do termosu. Pić przed posiłkiem trzy razy dziennie.
Więcej na forum Nasz Bocian :
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wątek zielarski - część IV
Na tej stronce są też inne mieszanki np. na poprawę pracy jajników.

reklama
Monik75 dziekuje Ci bardzo bardzo serdecznie. Zaraz pedze na ta stronke. Buziak!
Dorotka,nie sadzilam ze kiedys to napisze, ale gratuluje Ci przytulanek z panem kibelkiem:-D:-D:-D. Znaczy, ze prawidlowe objawy ciazowe masz:-).
Majeczko jesli znajdziesz chwilke dopisz mnie do waszej magicznej listy prosze.

Monik75 dziekuje Ci bardzo bardzo serdecznie. Zaraz pedze na ta stronke. Buziak!
Dorotka,nie sadzilam ze kiedys to napisze, ale gratuluje Ci przytulanek z panem kibelkiem:-D:-D:-D. Znaczy, ze prawidlowe objawy ciazowe masz:-).
Majeczko jesli znajdziesz chwilke dopisz mnie do waszej magicznej listy prosze.

ja tez sie ciesze z takich przytulanek ;-) i oby ich bylo jeszcze sporo :-D
Aha Moniczko i Majeczko ja nie widze watku listopadowych mamusiek
gdzie jestescie ??????????

Dziewczyny kiedy pójsc do ginekologa? Moja gin przyjmuje tylko we wtorki. Na poniedziałek termin @ wiec to jeszcze chyba za wczesnie może zaczekać do 4 marca?

Wiem, Dziewczynki. Od poczatku mej obecnoci na forum zauwazyłam to, bo ja mam taki sam cykl jak Wy:) Moja @ ma przyjsc jutro. Eh, wymarzyłam sobie teraz jak to by było fajnie, gdyby nie przyszła...

Nie trać nadzieji...wiem,wiem ja najwieksza panikara-udzielam takiej rady:tak: Ale póki nie ma małpy to wszystko moze się wydarzyć...:-)

reklama
Dziewczyny kiedy pójsc do ginekologa? Moja gin przyjmuje tylko we wtorki. Na poniedziałek termin @ wiec to jeszcze chyba za wczesnie może zaczekać do 4 marca?

Majeczko jak masz ochote to idz we wtorek do gin ;-) czesem lepiej nie zwlekac
bo gin.moze juz cos przepisac :-D
Super ciesze sie bardzo.No ale decyzja o gin.nalezy do ciebie ja bylam bardzo
wczesnie u gin. i nie zaluje :-D

Do góry