reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witaj majeczko, cos ostatnio mało tutaj ciebie, jak samopoczucie??
Ja własnie przed chwila przestudiowałam nasza listę i czekam na kolejne dwie kreseczki u którejś, co bym i ja mogła się zarazić. Powiem wam, że ja jakoś nie wierzę aby udało mi się zafasolkować, jakoś nadzieja gdzies odpłynęła, ale nie tracę pomimo tego dobrego humoru:-)

reklama
wanilia_sky ostatnio wolałam się troszeczkę wyciszyć...zastanowic się ,co dalej...Samopoczucie dobre,dziekuję:tak:
Nadzieja ciągle jest w Twoim serduszku...może się wypalać,ale zawsze jakas częśc pozostaje...korzystaj teraz z tego,że masz dni płodne-będę o Tobie mysleć i Kibicować:tak:z całego serduszka życzę Ci tej najwspanialszej,wyczekiwanej Kruszynki!

A nasza Neniuś to dziś po południu chyba ma wizyte u hematologa, nie? Neniuś - powodzenia! Oby kłopoty z krewką udało się jak najszybciej wyeliminować, byś jak najszybciej mogła starać się o rodzenstwo dla Dariusi. By na tym swiecie bylo jeszcze jedno dzieciątko o cudownym, "Neniusiowym" uśmiechu...Trzymamy kciuki, Kochana!

Dziękuję majeczko za kciuki, tak to już tutaj u nas bywa, że kiedy my tracimy nadzieję, to znajdzie się druga osoba, która w ciebie wierzy.
ja Tobie również kibicuję, abys doznała cudu nowego zycia pod serduszkiem:-)

A nasza nenius, faktycznie dzisiaj ma wizytę u hematologa, trzymamy kciuki aby lekarz szybko wyeliminował przyczyny i skutecznie wyleczył.

Czesc dziewczyny na tylko na chwile nawet nie poczytalam tego co napisalyscie ;-)
zaraz sie za to wezme:-D chcialam napisac tylko co tam u mnie wiec
Od rana pochodzilam troche z mama po miescie chodzilysmy ze wzgledu na mnie
ja dwie stare babcie hi hi ;-):-D normalnie tiptopami nie chcialam sie przemeczac:szok:
Rano zrobilam sobie sniadanie i nie umialam go zjesc bo roslo mi w buzi i bylo
mi niedobrze i dlugo nic nie jadlam bo bylo mi niedobrze :-D w koncu poszlam do sklepu po kolaczyka ale jak go zobaczylam to zas niedobrze mi sie zrobilo
wiec kupilam sobie salatke ktora juz zjadlam ze smakiem ale pod koniec salatki zas mi niedobrze bylo hihi ale wybredna sie robie hi hi .
Teraz leze w domciu i jest oki ,leze i sie oszczedzam

oby tak dalej było tez bym sie nie pogniewała ale i tak mam dylemat czt isc na usg prywatnie 26/02 czy poczekac i 28/02 zrobia mi wszystkie badania w klinice na ligocie a wogóle tomysle czy nie spróbowac sie wczesnij dostac do kliniki i juz mam wielki metlik w głowie :-(

Gusiu ja juz niedawno sie przekonalam ze prywatny jest o wiele lepiej i lepiej
Cie traktuja itp ja bym poszla na Twoim miejscu prywatnie;-)

nudnosci nie mam ale zato mam zgage nonstop mi sie odbija chodze spiaca i cycuchy mnie bola
:-(mam wrazenie ze zaraz eksploduja :-)

Gusiu ja mam za to mdlosci ale na szczescie nie wymiotuje :-D ale tez mi sie non stop odbija nawet po glupiej cherbacie , i mam wzdecia:-D
ale wiecie co ja sie strasznie ciesze ze jest mi zle bo wiem ze chyba u fasolki
jest oki najwazniejsze zeby mnie brzuszek nie bolal:-) i zeby
fasolka rosla pieknie .
Piersi tez mnie bola ale przy dotyku i w staniku wiec po domu chodze bez:tak:

reklama
Do góry