reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam, Dziewczynki Kochane! U nas piekny dzionek, swieci słoneczko, a ja znowu w świetnym humorku, bo w moim ulubionym szmateksie z odzieżą angielską znowu była nowa dostawa i mam cala reklamówke cud- ciuszków!!!! Już się wiosny nie doczekam, by w nie wskoczyc!
Monik 75 - Wiesz, myślałam ostatnio o Tobie... Jakiś czas temu ktoś napisał, że teraz czas, by zaciążyła Dorotka, Ty, lub Majeczka. Dorotka już nosi pod serduszkiem Fasolinkę... Więc teraz wychodziłoby na to, że Ty albo Majeczka zobaczycie dwie kreseczki:) Trzymam kciuki ogromniaste, zeby sie udało. Nawet nie masz pojęcia, ile radosci sprawia mi ciąża naszych Staraczek, zwłaszcza tych, które już długo prosza Bozię o Maleństwo...Więc i w Twoim imieniu poproszę, by się w koncu w tym cyklu udało, Kochana. A co do testowania - poczekaj, aż @ zacznie się spozniac. Wiem, że jest ciężko wytrwac, ja tez czasem mam takie dylematy... Ale kiedys powiedziałam sobie, że nie bede robiła tescików przed miesiączką... Wszystkie wiemy, że statystycznie 50% ciąż zostaje poronionych w dniu miesiączki... Ja po prostu, wole nie wiedziec, ze byłam w ciązy, niż potem cierpieć...

Witam, Dziewczynki Kochane! U nas piekny dzionek, swieci słoneczko, a ja znowu w świetnym humorku, bo w moim ulubionym szmateksie z odzieżą angielską znowu była nowa dostawa i mam cala reklamówke cud- ciuszków!!!! Już się wiosny nie doczekam, by w nie wskoczyc!
Monik 75 - Wiesz, myślałam ostatnio o Tobie... Jakiś czas temu ktoś napisał, że teraz czas, by zaciążyła Dorotka, Ty, lub Majeczka. Dorotka już nosi pod serduszkiem Fasolinkę... Więc teraz wychodziłoby na to, że Ty albo Majeczka zobaczycie dwie kreseczki:) Trzymam kciuki ogromniaste, zeby sie udało. Nawet nie masz pojęcia, ile radosci sprawia mi ciąża naszych Staraczek, zwłaszcza tych, które już długo prosza Bozię o Maleństwo...Więc i w Twoim imieniu poproszę, by się w koncu w tym cyklu udało, Kochana. A co do testowania - poczekaj, aż @ zacznie się spozniac. Wiem, że jest ciężko wytrwac, ja tez czasem mam takie dylematy... Ale kiedys powiedziałam sobie, że nie bede robiła tescików przed miesiączką... Wszystkie wiemy, że statystycznie 50% ciąż zostaje poronionych w dniu miesiączki... Ja po prostu, wole nie wiedziec, ze byłam w ciązy, niż potem cierpieć...
Kochana jesteś:-) Dziękuję za cieplutkie słowa i wspieranie :happy2: A z tymi testami to wiem jak to jest, tylko tak trudno jest się powstrzymać. Codziennie sobie mówię że jeszcze jeden dzień i na drugi dzień znowu sobie to powtarzam :-D Boję się że w sobotę tempka jednak zleci i nic z tego nie będzie. Ale mam już mowy cel - badanka i laserek. I wieżę że z Bożą pomocą w końcu się uda.

Witaj mamo pati:-) fajnie, że u ciebie dobry humorek :-) A która to tak przepowiada kolejność co do zaciążenie, bo ja chciałabym się dowiedzieć kiedy moja kolej;-)
Dziś mam śluzik płodny więc wymęczę mojego mężusia, a co;-)

Kochana jesteś:-) Dziękuję za cieplutkie słowa i wspieranie :happy2: A z tymi testami to wiem jak to jest, tylko tak trudno jest się powstrzymać. Codziennie sobie mówię że jeszcze jeden dzień i na drugi dzień znowu sobie to powtarzam :-D Boję się że w sobotę tempka jednak zleci i nic z tego nie będzie. Ale mam już mowy cel - badanka i laserek. I wieżę że z Bożą pomocą w końcu się uda.

monik ja tez wierzę, że w koncu tobie się uda, nie może być inaczej. Zauwazyłam, że tutaj najpierw zachodzą w ciążę najpierw te dziewczyny, które już długo się staraja o fasoleczkę, więc kto wie może teraz na ciebie kolej. Ja jeszcze mogę zaczekać;-)

Wanilia sky ja kiedyś zauważyłam że na staraczkowej liście Majeczki pojawia się pewna reguła co do dwóch kreseczek. Jak któraś już ma dwie kreseczki to zaraża koleżanki które są obok niej na liście. I to się zaczyna sprawdzać :tak: Może powstała magiczna lista?? Kto wie ;-):-)
Ja wieże że się nam wszystkim uda zafasolkować i to w niedługim czasie, i obym miała rację :-)

reklama
Witam sie pięknie!:-)wanilia_sky , monik75 , mama pati i inne Koffane staraczki,które pominełam...widzę,ze gadacie o mojej staraczkowej Liście...:tak: Dobrze. Przyda się jej mały rozgłos-zaglada na nia ktoś jeszcze??
Moniś...ja nic nie mówię-na te Twoje objawy bo wiesz co myślę:tak:i tego się będę trzymać:-)
Gusiu Kochana uwarzaj na siebie...mam nadzieję,ze się nie przepracowywujesz:tak:
Wanilka:-)nic się nie martw-wykorzystaj męza :-) Życzę zafasolkowania!!!
Buziam

Do góry