monik75
Mama Mai i Oskarka
Gusiu a jak Ty się czujesz? Nudności nie dokuczają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nudnosci nie mam ale zato mam zgage nonstop mi sie odbija chodze spiaca i cycuchy mnie bolaGusiu a jak Ty się czujesz? Nudności nie dokuczają?
no widze i ja dzis bez kszty kultury ani dziendobry ani czesc
wiec juz sie poprawiam witajcie kochane staraczki mam nadzieje ze chumor dopisuje i nie smucimy sie bo musi byc dobrze :-)
oby tak dalej było tez bym sie nie pogniewała ale i tak mam dylemat czt isc na usg prywatnie 26/02 czy poczekac i 28/02 zrobia mi wszystkie badania w klinice na ligocie a wogóle tomysle czy nie spróbowac sie wczesnij dostac do kliniki i juz mam wielki metlik w głowie :-(gusiu, jak ja chciałabym mieć takie dolegliwości;-)
fajnie, że u ciebie wszystko ok, oby to się nie zmieniło
ja ci słonko mówie ze wytrzymasz bedziesz dzielna a jak ja tak mówie to tak bedzieJa problemu z wytrzymaniem do dnia robienia testu, nie mam. Tylko te pukające do mojej świadomości objawy robią nadzieję. Boję się że jednak @ nadejdzie.
Kochane, pomożecie mi wytrzymać te parę dni niepewności?