reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
no widze i ja dzis bez kszty kultury ani dziendobry ani czesc
wiec juz sie poprawiam witajcie kochane staraczki mam nadzieje ze chumor dopisuje i nie smucimy sie bo musi byc dobrze :-)

witajcie kochane:-) mnie dziś dopadł straszny leń, siedzę przed kompem i potrafię się zawiesić przed monitorem na kilkanascie minut. Ja chcę słonka:tak:

no widze i ja dzis bez kszty kultury ani dziendobry ani czesc
wiec juz sie poprawiam witajcie kochane staraczki mam nadzieje ze chumor dopisuje i nie smucimy sie bo musi byc dobrze :-)

gusiu, jak ja chciałabym mieć takie dolegliwości;-)
fajnie, że u ciebie wszystko ok, oby to się nie zmieniło

Gusiu czyli wszystkie dobre objawy są na miejscu :-)
Ja dzisiaj mam całkiem spore mdłości i daje mi to już do myślenia. Zawsze mam mdłości w drugiej połowie cyklu ale nie aż takie :baffled: Kurczę nie chce robić sobie nadziei, ale już do głowy się zakradła i jak przyjdzie @ będzie dołek :-(

wiem ze ciezko nie robic sobie nadzieji jak sie czeka na te upragnione dwie II ale na spokojnie bedziesz dzielna wytrzymasz z tescikiem wmawiaj sobie ze jak poczekasz do soboty czy niedzieli bo dokładnie nie pamietam kiedy masz testowac to ta druga kreseczka bedzie wyrazniejsz na mnie to podziałało mnie tez dziewczynki z korum musiały troszke po folgowac ale pomogło za co im bardzo jestem wdzieczna ( nanius i mamie pati oraz majeczce )

gusiu, jak ja chciałabym mieć takie dolegliwości;-)
fajnie, że u ciebie wszystko ok, oby to się nie zmieniło
oby tak dalej było tez bym sie nie pogniewała ale i tak mam dylemat czt isc na usg prywatnie 26/02 czy poczekac i 28/02 zrobia mi wszystkie badania w klinice na ligocie a wogóle tomysle czy nie spróbowac sie wczesnij dostac do kliniki i juz mam wielki metlik w głowie :-(

Ja problemu z wytrzymaniem do dnia robienia testu, nie mam. Tylko te pukające do mojej świadomości objawy robią nadzieję. Boję się że jednak @ nadejdzie.
Kochane, pomożecie mi wytrzymać te parę dni niepewności? :sorry2:

reklama
Do góry