reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ

reklama
dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ

a co jaka mialas dzis ta druga kreseczke ? pocichutku GRATULUJE:-Di ktory masz dzis dzien cyklu?

dziś 34 dzień cyklu, a mój gin przyjmje we wtorki i czwartk, ja i takmam teraz urlop do końca lutego, męczy mnie tylko to że ciągle mi sieodbija czy to normalne??

dorota123456789 mam pytanie bo jeszcze nie nadrobiłam czytania w którym diu byłaś u gi i jakmi badaniami potwierdził??

dorota123456789 mam pytanie bo jeszcze nie nadrobiłam czytania w którym diu byłaś u gi i jakmi badaniami potwierdził??

ja bylam u gin . w 31 dniu cyklu gdzie ja dostaje do 33 dni i tak najpierw
wywiad co i jak :-D , pozniej na kozle badanie mowil ze macica powiekszona
czy cos takiego a wiem ze to dobrze :-D pozniej usg dopochwowe i
widzialam pecherzyk mial 2,65 mm bo ja jak bylam u gin bylam w czwartym tygodniu
i gin mial za zadanie potwierdzic ciaze i dowiedziec sie czy jest maciczna czy pozamaciczna i mnie powiedzial ze jakby byla pozamaciczna to by nie znalal
takiego malego pecherzyka tak szybko:-D.
Aha policz sobie tygodnie od dnia otrzymania ostatniej miesiaczki i bedziesz
wiedziala mniej wiecej tydzien

dorota123456789 liczyłam na bb i wyszło mi 5. tydzień 6. dzień ciąży, a ja jeszcze latam do toalety dosłownie co chwile, jak byliśmy na stoku już w poniedziałek też tak latałam ale zwalałam o na pęcherz, ktory często daje sie we znaki choć p cichu liczyłam że o to, jutro mam nadzieje że będe widzieć coś jeszcze,

Bo jakos ciężko mi uwierzyć ze za pierwszym cyklem mi sie udało, więc mam cichą nadzieje

dorota123456789 liczyłam na bb i wyszło mi 5. tydzień 6. dzień ciąży, a ja jeszcze latam do toalety dosłownie co chwile, jak byliśmy na stoku już w poniedziałek też tak latałam ale zwalałam o na pęcherz, ktory często daje sie we znaki choć p cichu liczyłam że o to, jutro mam nadzieje że będe widzieć coś jeszcze,

Bo jakos ciężko mi uwierzyć ze za pierwszym cyklem mi sie udało, więc mam cichą nadzieje
a skad wzielas na bb te wyliczenie ciazy ktory tydzien?:-D
Ja wiem ze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki

reklama
Do góry