majeczka02
Fanka BB :)
O jakiej liście wy mówicie??Bo nie "czaje" ...
Była mowa o tej liscie:-) Kto jeszcze nie wie?
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/lista-staraczek-2007-oraz-2008-a-8231/index147.html
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jakiej liście wy mówicie??Bo nie "czaje" ...
Powodzona:-)Ahhhh o tej liście....sierota ze mnie...ale zamotałam Majeczko dziekuje za informacje...a ja smigam szykować sie na przyjazd bin ladenka :-) czyli mojej Martynki
nenus ja tez trzymam kciuki!!
agbar77 a moze to plamienie to dobry znak:-):-)a dzien dzisiaj taki do spania!! dopiero teraz jest fajna pogoda ale sie sciemnia juz u mnie!!
Zaraz uciekam na urodziny kuzynki a pozniej starankowa noc:-):-)bo mezus ma wolne hihi
lunia83 i jak po tym USG??? Wszystko dobrze??
gusia 80 idź na to USG prywatnie, jakoś tak mi się wydaje, że lepiej jak będziesz je miała w łapce, poza tym na pierwszym USG termin jest najbardziej prawdopodobny. No a leczenie trzeba ustawić pod dzidzię, więc każdy papierek potwierdzający ciążę jest potrzebny :-). Jakoś mam sklerozę i nie do końca pamiętam co Ci wyszło z tych problemów endokrynologicznych (czy ja to dobrze napisałam? )...