reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Ahhhh o tej liście....sierota ze mnie...ale zamotałam :-D Majeczko dziekuje za informacje...a ja smigam szykować sie na przyjazd bin ladenka :-) czyli mojej Martynki:-p

Wmilia sky nie mów że tracisz nadzieję. Na pewno jest w tobie iskierka. My Ci ją roziskrzymy tak że będzie ogień buchał, który przerodzi się w nowe życie. Warto walczyć. Przecież wiesz że warto :tak: Chętnie bym Ci oddała trochę mojej nadziei pomimo że też nie mam jej za wiele, ale jest :-)
Nie daj się złym myślom. buziam :-)
Nenuś trzymamy za Ciebie kciuki :happy2:
Dorotko123456789 super że objawy masz jak najbardziej ciążowe :-)
Adiva lista staraczek 2008 jest na głównej stronie :-)

monik, dzięki za słowa otuchy, pewnie, ze jakas tam iskierka nadziei gdzies tam głęboko jest, tylko jakos trudno ją rozbudzić. Ale już dość narzekania, co ma byc to będzie, nie mozna się dołować trzeba iść ciagle do przodu

witajcie moje drogie staraczki:-)
okropnie sie dzis czuje:-(..mam totalnego niechcieja,pol dnia przespalam....do tego wszystkiego wlasnie bedac w ubikacji zauwazylam ze mam plamienia!...co za dzien o rany....
Pozdrawiam cieplo:-)

Monik dobrze ze do nas zawitalas:-)widzialam wykesiknoi no no zapowiada sie ciekawie;-)
majeczka02 mysle ze coraz wiecej kreseczek dopiszesz;-):tak:
Dorotko nooopewnie dbaj o siebie Kochana
wanilia_sky nie trac nadziei!! mymysimy sie tutaj wspierac i razem czekac na naszego bocianka:tak:
nenus ja tez trzymam kciuki!!
agbar77 a moze to plamienie to dobry znak:-):-)a dzien dzisiaj taki do spania!! dopiero teraz jest fajna pogoda ale sie sciemnia juz u mnie!!

Zaraz uciekam na urodziny kuzynki a pozniej starankowa noc:-):-)bo mezus ma wolne:zawstydzona/y: hihi

nenus ja tez trzymam kciuki!!
agbar77 a moze to plamienie to dobry znak:-):-)a dzien dzisiaj taki do spania!! dopiero teraz jest fajna pogoda ale sie sciemnia juz u mnie!!

Zaraz uciekam na urodziny kuzynki a pozniej starankowa noc:-):-)bo mezus ma wolne:zawstydzona/y: hihi

Dzieki za slowa pociechy..zaraz jakos razniej na duszy...u mnie jeszcze jasno ale caly dzien taka mzawka z nieba.....

lunia83 i jak po tym USG??? Wszystko dobrze??

gusia 80 idź na to USG prywatnie, jakoś tak mi się wydaje, że lepiej jak będziesz je miała w łapce, poza tym na pierwszym USG termin jest najbardziej prawdopodobny. No a leczenie trzeba ustawić pod dzidzię, więc każdy papierek potwierdzający ciążę jest potrzebny :-). Jakoś mam sklerozę i nie do końca pamiętam co Ci wyszło z tych problemów endokrynologicznych (czy ja to dobrze napisałam? :confused:)...

reklama
lunia83 i jak po tym USG??? Wszystko dobrze??

gusia 80 idź na to USG prywatnie, jakoś tak mi się wydaje, że lepiej jak będziesz je miała w łapce, poza tym na pierwszym USG termin jest najbardziej prawdopodobny. No a leczenie trzeba ustawić pod dzidzię, więc każdy papierek potwierdzający ciążę jest potrzebny :-). Jakoś mam sklerozę i nie do końca pamiętam co Ci wyszło z tych problemów endokrynologicznych (czy ja to dobrze napisałam? :confused:)...

Na szczęście wszystko jst ok :tak:wszystko jest w normie. Chcialam iść z wynikiem do mojej lekarki, ale już jej nie było:-(Lekarz od USG powiedział, że tarczyca jest w normie a wydaje mi się że odstaje bo jestem szczupła:tak:;-)Także mogę spać spokojniej. Jeszcze tylko za twa tygodnie pójdę po skierowanie na badanie hormonków i dalej działamy:tak::-D

Do góry