reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Kiedyś przeglądałam słownik włosko-polski i właśnie to słówko wpadło mi w oko i spodobało mi się :) W moim (tzn. tamtego słownika) znaczeniu to chyba było zaufanie czy jakoś tak, ale być może, że coś pomyliłam i faktycznie oznacza ono wiarę :)

fiducza ja tam widze 2kreseczki!! wiec tez mysle ze jestes w ciazy:-)zro tescik w sobote i zobaczysz kreska bedzie wyraznejsza!!
karolamarcin witaj wsrod staraczek!!
nik_i witaj sasiadko:tak:jat nie jestem z samych Katowic tylko okolic ale pracuje w Katowicach..
Loreta jak tam swietowanie??:-)

aa zapomnialam wczoraj npisac Majeczko ale masz fajna koniczynke:-)

Poniżej wstawiam kiepskie, bo kiepskie zdjęcie tego testu. Widzicie coś? Bo ja widzę... Objawy ciąży oczywiście mam, ale to jak zwykle urojenia pewnie moje, chociaż biust mi sie powiększył na pewno, jest tak jakby opuchnięty. Ale nie wymyślam sobie już, bo większość to pewnie moja autosugestia.
Dajcie znać co myślicie o tej kresce - nigdy się tak nie pojawiało ;/
Pozdrawiam

wiesz co ja juz po cichutku gratuluje bo ja przy tescie bobo-test mialam identyczna
kreske ,ale test QUICK ......... jest lepszy wiec juz uwazaj na siebie i bardzo sie oszczedzaj aha ja juz w 31 dniu cyklu mam ciaze potwierdzona przez gin:tak::-D

Aha kobitki gadalam z dziewczynami na mamusiach pazdziernikowych
i tam jest dziewczyna ktorej pecherzyk w 6 tyg.ciazy mial 3,3 mm a moj
jesli liczac od dnia ostatniej miesiaczki ( a mam nieregularne cykle ) to jak bylam
u gin, to byly 4 tyg.i 2 dni i moj pecherzyk mial 2,65 mm wiec jeste:-Dm spokojna
jak w 6 tyg.tamtej mial 3,3 mm .:-D
Jeszcze inna kolezanka byla u gin.w piatym tygodniu i jej pecherzyk
mial cos kolo 3 mm wiec mam nadzieje ze moja fasoleczka rozwinie sie pieknie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzien Dobry Paniom :-D

Witam nowe Staraczki....i nowe zafasolkowane...Usiądzcie wygodnie a ja zrobie herbatke :-D Fajnie że do nas dołączyłyscie :-)

A ja mam dzis dzien Wariata....od rana załatwianie spraw na miescie i przebijanie sie przez biurokracje nasza kochana:baffled: Moj L specjalnie wział wolne...a i tak podejzewam że szybko sie z tym nie uporamy....

Moja bratowa postanowiła mi zrobić niespodzianke i przywieźć bratanice Martynke na kilka godzin do mnie...kiedy to ona bedzie w kinie ze starsza córka i jej kuzynka...Mowiac delikatnie to cała postrachana jestem...nigdy nie wiadomo co Martyna "zmajstruje" akurat dziś :-D Mały Diabełek :happy2:
No ale myśle ze bedzie dobrze...

Potem mam pewna smieszna prace do napisania...ktorej termin podano nam troszke juz po sesji...Ale Prof był chory no i stad te opoznienia...Napisać trzeba nie ma to tam to ;-)

Wiec przy odrobinie szczescia i sił witalnych wpadne do was wieczorkiem...Do @ pozostały 3 dni....jak dobrze pojdzie to za tydzien juz bede mogła mojego skarba molestować znowu :-D:cool2:

No to tyle...życze Wam miłego dzionka....samych uśmiechów i duzo słońca...:-)

Witajcie Dziewczyny:-)
Serdecznie witam wszystkie nowe staraczki oraz wszystkie fasolki:tak:
U nas pogoda okropna, szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce. Najchętniej zostałabym w łóżku, ale nie ma to tamto-pracować trzeba.
Dzisiaj o 13 muszę iść na USG tarczycy ( na szczęście szef wyraził zgodę i powiedział, że moje zdrowie jest najważniejsze-to takie miłe). Byłam 2 tygodnie temu u ogólnego, bo mąż i koleżanka zauważyli, że mi dziwnie szyja odstaje:-DAle lekarka powiedziała, że poprostu może być tak zbudowana a nie koniecznie musi być coś nie tak. No i na dzisiaj mam termin USG. Ja się trochę martwię, bo jakiś czas temu miałam problemy z guzkami na piersi. A jeszcze do tego wszystkiego posiedziała sobie trochę na necie i poczytałam i jestem w strachu cała:baffled:

Ale Ci dobrze Electra tez bym chciala do Polski chociaz na chwilke do mamusi zawitac,ale najblizszy termin to Swieta Wielkanocne czyli za miesiac:-(
Pozdrow Kraj odemnie:tak:chyba zaraz skocze na drogi koniec miasta po ogorki kiszone i jakies kabanosy do polskiego sklepu,bo cos mnie ochota wziela na cos POLSKIEGO:blink:

edzka-it ja nie jade niestety do Polski...Maggie jedzie :-) a do polskiego sklepu tez musze przejechac przez cale miasto.:tak:i czasami sie tam wybieram, a jak jade na wizyty domowe do jednej Polki, to zawsze na mnie cos smacznego czeka:-D

fiducza - witaj wsrod staraczek. :-D
nik_i - Witam :happy2:

karolamarcin witaj :-)

adiva, dzieki za herbatke ;-)

Witajcie Dziewczyny:-)
Ja się trochę martwię, bo jakiś czas temu miałam problemy z guzkami na piersi. A jeszcze do tego wszystkiego posiedziała sobie trochę na necie i poczytałam i jestem w strachu cała:baffled:

lunia nie zamartwiaj sie na zapas, wszystko bedzie dobrze:tak: trzymam kciuki za wizyte u lekarza

Juz odpowiedzialam na posty, a teraz sie z Wami ladnie przywitam :-) witajcie w piekny ,sloneczny dzionek :-D Ja za 3 godzinki jade na lotnisko i zmkam na kurs do Wednia. Niepiszcie za duzo!! hihihi...wiem,ze to niewykonalne....:tak::-D wroce za tydzien i oslepne od czytania. Pozdrawiam Was moje kochane i czekam na dobre fasolkowe wiesci. ;-)

reklama
Juz odpowiedzialam na posty, a teraz sie z Wami ladnie przywitam :-) witajcie w piekny ,sloneczny dzionek :-D Ja za 3 godzinki jade na lotnisko i zmkam na kurs do Wednia. Niepiszcie za duzo!! hihihi...wiem,ze to niewykonalne....:tak::-D wroce za tydzien i oslepne od czytania. Pozdrawiam Was moje kochane i czekam na dobre fasolkowe wiesci. ;-)

Kochana, szerokiej drogi:-)Kursuj się pilnie;-) Mnie też czeka szkolenie od poniedziałku... Cały tydzień w Belgii. Pozdrawiam.

Do góry