edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Fiducza skad wzielas pomysl na twojego nicka ,jak mozna wiedziec ????? bo z wloskiego to slowo oznacza wiara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poniżej wstawiam kiepskie, bo kiepskie zdjęcie tego testu. Widzicie coś? Bo ja widzę... Objawy ciąży oczywiście mam, ale to jak zwykle urojenia pewnie moje, chociaż biust mi sie powiększył na pewno, jest tak jakby opuchnięty. Ale nie wymyślam sobie już, bo większość to pewnie moja autosugestia.
Dajcie znać co myślicie o tej kresce - nigdy się tak nie pojawiało ;/
Pozdrawiam
Ale Ci dobrze Electra tez bym chciala do Polski chociaz na chwilke do mamusi zawitac,ale najblizszy termin to Swieta Wielkanocne czyli za miesiac:-(
Pozdrow Kraj odemniechyba zaraz skocze na drogi koniec miasta po ogorki kiszone i jakies kabanosy do polskiego sklepu,bo cos mnie ochota wziela na cos POLSKIEGO
Witajcie Dziewczyny:-)
Ja się trochę martwię, bo jakiś czas temu miałam problemy z guzkami na piersi. A jeszcze do tego wszystkiego posiedziała sobie trochę na necie i poczytałam i jestem w strachu cała
Juz odpowiedzialam na posty, a teraz sie z Wami ladnie przywitam :-) witajcie w piekny ,sloneczny dzionek Ja za 3 godzinki jade na lotnisko i zmkam na kurs do Wednia. Niepiszcie za duzo!! hihihi...wiem,ze to niewykonalne.... wroce za tydzien i oslepne od czytania. Pozdrawiam Was moje kochane i czekam na dobre fasolkowe wiesci. ;-)