reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
edzka-it dziekuje za propozycje :-):-)ale mysle ze dowakacji zafasolkuje i bede odpoczywac w domeczku;-);-)albo na dzialce w gorkach:tak:
Poprostu mam juz niekiedy dosc tych szarych Katowic ...
nik_i witaj wsrod nas!! wklej sobie suwaczek tobedziemy wiedziec kiedy testowanko!!
a mnie takdaleko ehh.... damy rade moze na koniec 2008 sie zalapiemy:tak:

Witajcie, wpadłam tu na chwilkę się przywitać i zmykam, bo M ma dzisiaj urodziny, właśnie udało mi się odprawić gości i będziemy świętować.

Poniżej wstawiam kiepskie, bo kiepskie zdjęcie tego testu. Widzicie coś? Bo ja widzę... Objawy ciąży oczywiście mam, ale to jak zwykle urojenia pewnie moje, chociaż biust mi sie powiększył na pewno, jest tak jakby opuchnięty. Ale nie wymyślam sobie już, bo większość to pewnie moja autosugestia.
Dajcie znać co myślicie o tej kresce - nigdy się tak nie pojawiało ;/
Pozdrawiam

Załączniki

• DSCN0662.JPG
    DSCN0662.JPG
    374,7 KB · Wyświetleń: 41
Witaj fiducza. To ja Ci powiem, że jesteś na 99,999999999999999% w ciąży.
Moje gratulacje.
Acha, ja widzę tam 2 kreski, ta druga jest słabsza, bo to bardzo wcześnie i jeszcze się mało produkuje hormonu HCG. Ale się produkuje, bo kreska jest, więc jesteś w ciąży.

Poniżej wstawiam kiepskie, bo kiepskie zdjęcie tego testu. Widzicie coś? Bo ja widzę... Objawy ciąży oczywiście mam, ale to jak zwykle urojenia pewnie moje, chociaż biust mi sie powiększył na pewno, jest tak jakby opuchnięty. Ale nie wymyślam sobie już, bo większość to pewnie moja autosugestia.
Dajcie znać co myślicie o tej kresce - nigdy się tak nie pojawiało ;/
Pozdrawiam
ja tam ja widze ,a jak na zdjeciu ja widac to znaczy ze jest dobrze poczekaj jeszcze 2 dni i zrob Quick test (taki z bobaskiem) jest b.dobry ponoc z tego co slyszalam bo ja niestety do tej pory nie mialam nawet takiej bladej kreseczki,a robilam juz ich dziesiatki:no: Trzymam za Ciebie i fasoleczke kciuki.odpisuj na biezaco co sie dzieje i wklejaj zdjecia z pieknymi dwoma krechami

reklama
Quick już kupiony jest, mam straszną ochotę zrobić go jutro, ale poczekam do soboty, czyli do dnia otrzymania @, bo znów mi wyjdzie takie coś nijakie. Mam nadzieję, że wytrzymam... Nie chcę robić sobie zbędnej nadziei.. Pozdrawiam Was dziewczyny :)

Do góry