reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dorotko - I ja po cichutku już Ci gratuluję, ale bądz bardziej wyrozumiała dla Męża. On podchodzi do tego po prostu bardzo racjonalnie i może to w pewnym sensie dobrze. Ja wiem, ze Ty jestes bardzo, bardzo szczęśliwa, ale może z rozgłaszaniem całemu światu ( oczywiście pomijając nas, bo my tu po to jestesmy:) ) lepiej rzeczywiście wstrzymaj sie do potwierdzenia ciąży przez ginekologa... Zwłaszcza, że pisałaś, że ostatnio miałaś nieregularne cykle. Wiesz, ja robiłam test dopiero kilka dni po terminie spodziewanej @... Wyszły cudowne 2 krechy, ale uwierzyłam w to dopiero jak zobaczyłam Fasolke na ekranie USG...

reklama
Witajcie w zimowy sobotni wieczor....:-)

Witam. Chciałam się przyłączyć bo jestem jedną z Was: Starającą się o Dzidzię w 2008 roku :-) Mam nadzieję że to się uda choć mam pewne problemy ze swoimi cyklami które są strasznie długie :-( Cieszę się że znalazałma to forum bo jest dużo niezbędnych informacji, rad i czuję że - jeśli zajdzie taka potrzeba - znajdę tu wsparcie psychiczne...Pozdrawiam serdecznie.

Hej ! Wiatj wsrod nas! Ja rowniez Cie pozdrawiam i zycze owocnych staranek:-):tak:

Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas was czytam i kibicuję tym, które wciąż się starają o malutką fasolke.
Widzę, że sporo w Was już w ciąży, bardZo się cieszę i gratuluję.
Życzę innym staraczkom (i w krótce sobie) upragnionych II kresek.

Witaj i rozgosc sie na forum ponownie ;-)

Witam dziewczynki

Dzis nie będę się udzielać bo mam humor do bani i na dzień dobry pokłóciłam się z T.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jestem wściekła, nie wiem skąd to się się przyplatało:no::no:
Uciekam nie będę was zarażać moim nastrojem

Ale my tu po to jestesmy zeby Ciebie zarazic dobrym humorem!!! I naszego humoru dobrego jest wiecej niz Twojego zlego....wiec....Dobry wygrywa!!:-)

Witam Dziewczyny ciepło a nawet gorąco! Na dworze taka zimnica...Brrr.
Bużka

U nas ...PADA SNIEG......:baffled::eek:

mama pati jedziemy do Spiendlerowego Młyna całe dopołudnia przesiedziałam na necie z telefnem w ręku próbując znalezc nocleg ale sie udało i ruszamy w poniedziałek, :-)

Ja biore teści ze sobą jeśli spóżni i się @ to we wtorek sprawdze raz jeszcze

Jedziecie na nartki??? Zazdroszcze!!!:-):tak::-p I trzymam kciuki za ten cykl....

Dorotka nie gratuluje,zeby nie zapeszyc , ale mocno trzymam za Ciebie kciuki:tak::-D

Kaka ja wlasnie dzis zrobilam 2 testy i kazdy inny zupelnie innej firmy i zupelnie inny
do jednego lalo sie kilka kropli moczu a drugi sie zanurzalo w moczu i oba maja 2 kreski
ten drugi nawet ma bardziej widoczna ta druga kreske :-).
Dziewczynki nie przesylam fluidkow bo wiecie aby nie zapeszyc przesle je
w poniedzialek wieczorem po wizycie u gina :-)
Wiem i pewnie niejedna z Was wie ze w tak wczesnej ciazy gin.tez nie potwiedzi na
100000000000 % ciazy ,gin.zauwazy jakas zmiane w organizmie i kaze przyjsc za tydzien
lub dwa aby wiadomo bylo napewno

Gratuluje !!! ciesze sie razem z Toba. Ja ostatnio mam rozregulowane cykle wiec nie wiem kidy sie spodziewac @ a tym samym kiedy testowac.

Ide spac dziewczynki ja jak narazie nie mam zadnych objawow na @ i oby tak dalej
i tak szczerze to wogole w tym cyklu ich nie mialam :-) tylko te bolace piersi jak
nigdy :-) ale to jak sie okazalo na fasolke juz sie nie moge doczekac wizyty u gina i w poniedzialek
rano jak mi sie uda to pojde zrobic test z krwi i jeszcze rano zrobie test i zobacze
jak w poniedzialek po 2 nich kreska zrobila sie bardziej wyrazna :-)
z M juz troche lepiej :-)
Spokojnej nocki zycze

Czesc dziewczynki u mnie ok :-) tylko nie umialam dzis spac non stop obracalam sie z
jednego boku na drugi bok koszmar :-( i wstalam bardzo wszesnie co do mnie nie podobne
ale moze to normalne :-)
Wstretnej @ nie ma i mam nadzieje ze nie przyjdzie nic mnie na nia nie boli ,
tylko troszke brzuch czasem ale tak z glodu boli bo czekam na sniadanie :-)
Pomodlcie sie za mnie dzisiaj i wogole modlcie sie za mnie
aby z fasolka bylo juz do konca dobrze :-) a ja sie bede za was modlila :-)

cichutkie gratulacje dorotko :-)
ale zgadzam sie z mama pati ja tez miałam dwie kreseczki na tescie i byłam u gin mimo ze widziałam jajeczko na zwykłym usg to i tak czekam do 26/02 na usg dopochwowe zeby potwierdzic ze ye piekne małe jajeczko jest zapłodnione i słychac juz bice malenkiego serduszka

cichutkie gratulacje dorotko :-)
ale zgadzam sie z mama pati ja tez miałam dwie kreseczki na tescie i byłam u gin mimo ze widziałam jajeczko na zwykłym usg to i tak czekam do 26/02 na usg dopochwowe zeby potwierdzic ze ye piekne małe jajeczko jest zapłodnione i słychac juz bice malenkiego serduszka[/quote]

reklama
Dzien dobry kochane kobitki w ten mrozny niedzielny dzionek,tutaj dzisiaj jest potworniasto zimno,siedze sobie przy grzejniczku,z cieplutkim mleczkie i klikam sobie do Was.Jakie macie plany na dzisiaj?

Do góry