Dorotko dobrze zrobilas ze zalatwilas sobie to zastepstwo w pracy!! lepiej polez odpocznijni nie mysl juz o wstretnej @;-)bo i tak nie przyjdzie przez najblizsze 9 miesiecy... Noi trzymaj kciuki za nas tutaj starajace sie oby nam sie udalo!!:-):-)
reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
mama pati jedziemy do Spiendlerowego Młyna całe dopołudnia przesiedziałam na necie z telefnem w ręku próbując znalezc nocleg ale sie udało i ruszamy w poniedziałek, :-)
dorota123456789 Gratulacje :-)
Ja biore teści ze sobą jeśli spóżni i się @ to we wtorek sprawdze raz jeszcze
dorota123456789 Gratulacje :-)
Ja biore teści ze sobą jeśli spóżni i się @ to we wtorek sprawdze raz jeszcze
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DZIEWCZYNKI brzuch mnei troche boli martwie sie nie wiem co to moze znaczyc ze @
jeszcze przyjdzie ? czy to moze taki byc objaw ciazy?
jeszcze przyjdzie ? czy to moze taki byc objaw ciazy?
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Dorotko, nie przejmuj się, napewno wszystko tym razem pójdzie pomyślnie. Poza tym, ja bym też do pracy nie szła. Olać to, dziecko jest teraz najważniejsze. A ból taki jak na @ też miałam w czwartek, a w niedzielę miałam dostać (w sierpniu 2006, jak byłam z Natą w ciąży)i tak ryczałam, że znowu nic, a potem w niedzielę @ nie dostałam, a test zrobiłam dopiero 12 dni potem , bo się bałam, że to tylko takie dziwne opóźnienie.
Kurcze, dziewczyny, jak tak Was czytam, to też już bym chciała zacząć staranka...
Kurcze, dziewczyny, jak tak Was czytam, to też już bym chciała zacząć staranka...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorotko, nie przejmuj się, napewno wszystko tym razem pójdzie pomyślnie. Poza tym, ja bym też do pracy nie szła. Olać to, dziecko jest teraz najważniejsze. A ból taki jak na @ też miałam w czwartek, a w niedzielę miałam dostać (w sierpniu 2006, jak byłam z Natą w ciąży)i tak ryczałam, że znowu nic, a potem w niedzielę @ nie dostałam, a test zrobiłam dopiero 12 dni potem , bo się bałam, że to tylko takie dziwne opóźnienie.
dzieki mam nadzieje ze masz racje i ze @ nie przyjdzie bo jak przyjdzie to
znaczyloby ze zas poronilam a tego nie przezyje :-( ale musze myslec pozytywnie
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
witajcie Kochane w to mrozne popoludnie.Dorotko bardzo dobrz postapilas nie idac do pracki,a tym bardziej z tego co opisujesz to ta praca do najlzejszych nie nalezy 12 godzin na nogach dzwigajac,napewno nie pomoglo by to w zadomowieniu sie fasolce w twoim brzusiusluszna decyzja.Pozdrawiam i trzymam kciuki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dzieki Ci bardzo ,dzieki za pocieszenie i utwierdzenie ze dobrze ze sie zamienilam w pracywitajcie Kochane w to mrozne popoludnie.Dorotko bardzo dobrz postapilas nie idac do pracki,a tym bardziej z tego co opisujesz to ta praca do najlzejszych nie nalezy 12 godzin na nogach dzwigajac,napewno nie pomoglo by to w zadomowieniu sie fasolce w twoim brzusiusluszna decyzja.Pozdrawiam i trzymam kciuki
szef niezadowolony ale kicham go najwazniejsza teraz fasolka :-)
Dzisiaj w nocy snila mi sie ciaza i dlatego zrobilam test :-) ,a jeszcze teraz kilka
minut temu zostalam poproszona aby byc mama chrzestna dziecka od szagra
mojego :-) wiec to chyba juz doskonaly znak :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dziewczynki ja pracuje na stcji paliw shell w moim miescie .Stoje sobie za kasawitajcie Kochane w to mrozne popoludnie.Dorotko bardzo dobrz postapilas nie idac do pracki,a tym bardziej z tego co opisujesz to ta praca do najlzejszych nie nalezy 12 godzin na nogach dzwigajac,napewno nie pomoglo by to w zadomowieniu sie fasolce w twoim brzusiusluszna decyzja.Pozdrawiam i trzymam kciuki
przez 12 godzin stoje przed kmputerem i obsluguje ludzi na stojaco przez 12 godzin.
Mamy zmiany od 6 do 18 gdzie wlasnie tylko obsluguje klientow na kasie
ale u nas jest ten minus ze przez 12 godzin jestesmy same na kasie caly czas same ,
pozniej mamy zmiane od 18 do 6 gdzie klientow jest mnie i musze robic tez inne zeczy np mycie polek okien itp a najgorsze jest dokladanie ciezkich twarow :-(
Moniola
Początkująca w BB
Witajcie ponownie. Bardzo dziękuję za takie ciepłe przyjęcie do grona :-) Od mojej wczorajszej wizyty musiałam trochę nadrobić w czytaniu choć przyznam szczerze że cały wątek jest nie do przejścia ;-) Moze napiszę coś więcej o sobie, a więc: mam 27 lat i od czerwca 2007 po 8 latach związku poślubiłam mojego lubego :-) Obecnie pracuję na statniowisku kierowniczym w sklepie kosmetycznym francuskiej marki. Mieszkamy sobie z mężusiem w osobnym mieszkaniu w jednym domku z teściami i szwagierką z rodziną więc jest wesoło. Po nowym roku postanowiliśmy z mężem zrezygnować z antykoncepcji i zdać się na to co i kiedy przyniesie nam los :-)
reklama
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Witaj Moniola ,jestesmy rowiesniczkami ,ja jestem z 2/czerwca.I tez w 2007 tylko ze pazdzierniku po 5 latach zwiazku ,poslubilam mojego lubego,Witajcie ponownie. Bardzo dziękuję za takie ciepłe przyjęcie do grona :-) Od mojej wczorajszej wizyty musiałam trochę nadrobić w czytaniu choć przyznam szczerze że cały wątek jest nie do przejścia ;-) Moze napiszę coś więcej o sobie, a więc: mam 27 lat i od czerwca 2007 po 8 latach związku poślubiłam mojego lubego :-) Obecnie pracuję na statniowisku kierowniczym w sklepie kosmetycznym francuskiej marki. Mieszkamy sobie z mężusiem w osobnym mieszkaniu w jednym domku z teściami i szwagierką z rodziną więc jest wesoło. Po nowym roku postanowiliśmy z mężem zrezygnować z antykoncepcji i zdać się na to co i kiedy przyniesie nam los :-)
tzn. ze staracie sie dopiero od stycznia o fasolke tak generalnie;-)?
ja z moim M przed slube ponad rok juz przestalismy sie zabezpieczac ,a po slubie przystapilismy do generalnych i jak narazie do tej pory nic :-(
ale mam caly czas nadzieje ze juz niedlugo zawita do nas ,a moze juz jest tylko o tym niewiem:-)