reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

chyba mi cos pada na necie bo wiadomosci bardzo powoli do mnie docieraja,a pozatym Majeczko napisalas ze ja sie wylogowalam z BB a ja tego wogole nie zrobilam tylko caly czas oczekiwalam na jakas odpowiedz ,Jestescie jeszcze Kasiu Majeczko??????????????? dajcie znac:-):-):-):-)

reklama
i chyba zostalam sama :-( Majeczka nie odpisuje pewnie jestescie na Przyjaciolkach2008 a ja narazie nie mam dostepu ,moze juz za niedlugo dostane pozwolenie;-)oczywiscie jak sie bede dobrze sprawowala:-p
Trzymaj sie Majeczko milego wieczorku buzka

Jestem-co raz sobie odświezam i czytam nowe posciki-co do watku zamknietego to tam nie byłam tylko na 28dni (moj wykresik jest pod suwaczkiem)

:-)WITAJCIE KOCHANE!!! U mnie śnieżek i piekne słoneczko:-)
Niedługo ma przyjść do mnie dziewczynka na korepetycje:tak:
ppatqa myślałam,ze już napisałaś:tak: czekam-spać nie mogłam bo kciuki trzymałam:-)

:no:Cześć niestety tylk jedna kreseczka więc czekam na @

szkoda ale nie lam sie bedzie jeszcze dobrze choc wiem jak to jest zle jak cos nie
wychodzi ja znow tez dzis chce potestowas specjalnie siedze na czczo
mam dzis 29 dzien ostatnio dostalam @ w 30 dzien cyklu juz sie tak
cieszylam ze zadnych objawow na @ a teraz mnie brzuch tak dziwnie pobolewa
:-( .

reklama
Witam Dziewczyny goraco w ten zimniasty dzien;-);-);-)
Dorotko,badz dobrej nadzieji ja trzymam kciuki zeby ta wredna nie przyszla a kreseczka na nastepnym tescie byla juz wyrazniejsza:tak:
Ppatqa dopoki nie ma @ to wszystko jest mozliwe,glowa do gory,jestem z Toba bedzie dobrze

Do góry