reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam dziewczynki

Dzis nie będę się udzielać bo mam humor do bani i na dzień dobry pokłóciłam się z T.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jestem wściekła, nie wiem skąd to się się przyplatało:no::no:
Uciekam nie będę was zarażać moim nastrojem

reklama
Witam Dziewczyny ciepło a nawet gorąco! Na dworze taka zimnica...Brrr. Ale słoneczko świeci:tak:
Dorotko, bądż dobrej myśli. Wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:
Zmykam do fryzjera, zrobic sie na bóstwo:-p Muszę odreagować stres z całego tygodnia;-)
Ps: Ale to forum wciąga...:tak:;-):tak:
Bużka

Witam dziewczynki

Dzis nie będę się udzielać bo mam humor do bani i na dzień dobry pokłóciłam się z T.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jestem wściekła, nie wiem skąd to się się przyplatało:no::no:
Uciekam nie będę was zarażać moim nastrojem
Słońce ja tez już mam wojne za sobą:wściekła/y: Normalnie, nie ma jak super przyjemny sobotni poranek. Dobrze, że szybko mi przechodzi bo cały weekend byłby do bani. Głowa do góry:tak:

Ja mam isc dzis do pracy ale nie moge isc bo wiecie po moich ostatnich przezyciach
nie chce isc do lekarza dzwonilam do gin.i przyjmie mnei w poniedzialek i wystawi mi chorobowe z
data wstecz juz nie wiem co mam myslec najchetniej to polecialabym juz teraz do gina ale dzis
sobota i nikt nie przyjmuje

dorota123456789 ja też nie wiem czy mi sie wydaje ale jakiś słaby ledwo widoczny cień ale na kreske niestety to nie wygląda, testowałam się pierwsz raz więc niewie czy tak jest przy brak

edzka-it wiem pierwszy cykmiałam 34 dni więc mam jeszcze nadzieje, że to mże za wcześnie,bo nie mam żadnych zwiastuów @

Witajcie Moje Wy dziewuszki Kochane, i witajcie nowe Staraczki - Maniola i Pysia - fajnie, że jesteście wsród nas. Ja nadal u Mamy i chyba dopiero w poniedziałek wracam do domciu. I to jest przyczyną, że tak troszkę rzadziej bywam na forum, ale jako że jestem u Rodziców raz na 100 lat, nie chciałabym Ich zaniedbywac i chcę spędzić z Nimi troche czasu. My już po sobotnich porządkach, Pati spi, my sączymy herbatki a po południu wybieramy sie na spacerek. I może pare zdjątek pstrykniemy:)

Wanilia Sky
- Ależ my tutaj po to jestesmy, bys sie nam wyżaliła, a my Cię ukochamy i pocieszymy! Mam nadzieje, ze atmosferka w domu sie szybciutko oczysci i ze całą rodzinką bedziecie cieszyc sie weekendem.

Dorotko - No, nie wiem za bardzo co Ci doradzić. Wiem, że poroniłaś i w kolejnej ciąży chcesz chuchać na Siebie od samego poczatku, ale w sumie przecieś wcale nie masz pewnosci, że się tym razem udało... Wiem, że to brutalne, ale przecież ponoć 50% ciąż konczy sie w dniu miesiączki i nawet kobitka nie wie, ze była zafasolkowana... Stąd te podwójne kreseczki... I stąd moja osobsta niechęc do robienia wczesniejszych testów... W razie czego, jesli tej ciąży nie jest pisane się rozwinąć, to choćbyś nie wiem jak uwazała na Siebie i z łóżka nie wstawała, to i tak nic z tego nie będzie...Ja bym chyba jednak poszła dziś do pracy. No chyba że wezmiesz urlop na żadanie, a jutro lub pojutrze, jesli @ nie przyjdzie, to zrobisz jeszcze raz tescik. I w poniedziałek pojdziesz do ginka...

ppatqa - trzymam kciuki! A gdzie się wybieracie do Czech? My uwielbiamy ten kraj. Gorąco polecam Pragę, Kutną Horę, Cesky Krumlov i Tabor.

lunia
- miłej wizyty u fryzjera!

Mamo pati zrobilam jeszcze jden test ale inny nazywa sie QUICK VUE
i na nim juz wyrazniej widac dwie kreseczki :-) normalnie az z tej radosci sie trzese sama
na tym drugim tescie juz widac ta kreche
A do pracy dzis nie ide bo nie bede stala 12 godzin i to jeszcze nocka stala przy kompie i dzwigala
bo w nocy taka mam prace zalatwilam se zastepstwo a w poniedzialek ide do lekarza

Witajcie w weekendzik:-)słonce swieci ale taka zimnica Brrrr...
Dorotko gratuluje 2 kreseczek Kochana!! dwa testy to juz sie chyba nie mylą! dobrze ze idziesz do lekarza, zrob sobie jeszcze bete to bedziesz niala pewnosc:-)

Wanilia Trzymaj sie Kochana!! tak to juz jest z tymi połówkami;-)

Majeczko widzialam Twoj wykresik moze ten cykl bedzie szczesliwy!! Bardzo Ci tego zycze:-):tak:

Lunia milej wizyty u fryzjera!! wlasnie mi przypomnialas ze musze sie tez zapisac;-)

reklama
Kasiu bete czyli z krwi tak na obecnosc btgch we krwi :-) nio rano w poniedzialek pojde do przychodni i sobie zrobie i moze wynik bedzie w ten sam dzien a po 12 dzwonie do lekarza sie zapisac i pewnie
popoludniu do niego pojde :-)
Na tym drugin sa dwie krechy tylko ja sie strasznie boje ze jeszcze @ dostane
choc wtedy tez wiedzialam o ciazy wczesniej i @ nie dostalam
ale teraz sie boje :-(.
Jak myslicie bo ja mysle ze dobrze ze se zwolnienie na dzis zalatwilam z pracy bo ja sie boje ze dostane @ jak bede siedziala w domu a co dopiero w nocy ponad 12 godzin stac i dzwigac
:-(

Do góry