reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witaj Majeczko widze ze ostalysmy sie chyba same tego wieczoru ja tyle co zasiadlam do kompa ,bo ciagle mam kupe ludzi ktora mi glowe zawraca a kysz pogonie do domu wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tam porabiasz dzisiaj wieczorkiem Majeczko

edzka ja też jeszcze tu jestem!! mezus pojechal do pracki a ja mecze sie nad ankietami do mojej pracy inzynierskiej ehh.. ;-)

majeczka02 no własnie, przydałyby sie jakies 2 kreseczki !! Iwonka daj znac co u ciebie??

ppatqa to mamy tyle samo latek ;-)
naprawde zycze 2 kreseczek !! daj znac jak teścik!?!?

Dam znać rano, ja teraz siedze na necie i szukam jakiegos noclegu w Czechach bo w końcu ma urlop, od ponad pół roku nie miałam wolnego.

edzka-it juz Cię nie ma:-( a wiec spędzam wieczór na rozwiazywaniu testów na prawo jazdy:tak: Postanowiłam,ze na poczatku marca się zapisze-bo musze sie na ta przygode nastawic psychicznie:-)

i chyba zostalam sama :-( Majeczka nie odpisuje pewnie jestescie na Przyjaciolkach2008 a ja narazie nie mam dostepu ,moze juz za niedlugo dostane pozwolenie;-)oczywiscie jak sie bede dobrze sprawowala:-p
Trzymaj sie Majeczko milego wieczorku buzka

reklama
A jednak jestem, bo jak tu do Was nie zajrzeć?

Witam. Chciałam się przyłączyć bo jestem jedną z Was: Starającą się o Dzidzię w 2008 roku :-) Mam nadzieję że to się uda choć mam pewne problemy ze swoimi cyklami które są strasznie długie :-( Cieszę się że znalazałma to forum bo jest dużo niezbędnych informacji, rad i czuję że - jeśli zajdzie taka potrzeba - znajdę tu wsparcie psychiczne...Pozdrawiam serdecznie.

Witam serdecznie i powodzenia życzę!!!

Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas was czytam i kibicuję tym, które wciąż się starają o malutką fasolkę. Ja jeszcze trochę czekam, chcemy zacząć z końcem roku szkolnego, żeby, jak sie uda, między dziećmi (bo mam Natkę) były ok. 2 lata różnicy. No i od czerca ruszamy pełna parą. A mam już zamiar kupić na allegro testy owulacyjne. Czy one naprawdę dają taką pewnośc, że jest owulacja?? Bo ja nie wiem, czy u mnie każdy cykl jest owulacyjny, bo czasem w cyklu śluzik jest, a czasem w innym go nie mogę zaobserwować. A tak, to by nie było problemu. No i moja bratowa też się stara, ale od zeszłego października, to wtedy też bym jej mogła polecić, to może wreszcie by zafasolkowała, bo też marzy o dzidzi. Nie wiem, czy o tym pisałam, ale ona miała jakiś zabieg na jajnikach, niby wszystko OK, owulacje ma, bo widziała kiedyś na USG jajeczko, ale mimo to w ciążę zajść nie może.
Widzę, że sporo w Was już w ciąży, bardZo się cieszę i gratuluję.
Życzę innym staraczkom (i w krótce sobie) upragnionych II kresek.

Hej, hej - kto wie, może będziemy sie starać w tym samym czasie? :-D

Cześć mam 26 lat, jestem 2,5 roku po ślubie, w ubiegłym roku skończyłam studia i obecie czekam pracuję.
a jutro mam pierwsze testowanko i troche sie stresue,że bedzie jedna kreseczka

trzymam kciuki :tak:

Do góry