reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

dzien dobry:-)za oknem mgla ale mimo to cieplo....Pol nocy sie przewracalam z boku na bok,glupoty jakies mi sie snily...Pan maz pojechal pracowac,a ja juz po spacerku z panem psem i w koncu z kaweczka zasiadlam :-)
Milego dnia :-)

reklama
Cześć babole ;-)

To Wy wczoraj o studiach? Ja jestem magistrem nauk ekonomicznych :-pi jakoś mi nie w głowie dalsze studiowanie :no:

Aha i moj M dzis zajal sie porzadkami w papierach :-) czego ja bym nie zrobila :-)
a teraz poszedl po mame bo ma ciezkie siatki :-) moj M jest wlasnie taki ze jak sie o cos
go poprosi to on to robi :-) czasem tylko pomarudzi ale i tak robi hi hi :-),szkoda
ze jeszcze czulosc nie idzie w parze z tym :-) , ale nie moge miec non stop wszytskiego hi :-)

no widzisz, trzeba doceniać co sie ma :tak:

ja jakos tak malo pijaca jestem....lubie od czasu do czasu winko jakies dobre ale i to rzadko.....

to tak jak i ja :tak:

Witam Was Kochane Staraczki. A mi się dziś z nosa leje, jak z kaczej d... :(( I zimno mi strasznie :(( I znowu cykl staranek okraszony choróbskiem:(((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Obym tylko Pati nie zaraziła, bo Ona nawet jeszcze noska nie potrafi wysmarkać, a przed "gruszką" ucieka...

oj bidaku, zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Kobitki,

u mnie nadal pogoda bez zmian....szaro,deszczowo i zimno,az wierzyc sie nie chce,ze to Grecja :szok: siedze w klinice,ktora Flox do spolki z Uranija dzisiaj demoluje....zimno...dlugieg spaceru nie bylo i energia je roznosi....:sorry:
adiva wspolczuje,cieplo sie ubierz i nam nie zamarznij! :-D
mama pati miejmy nadzieje,ze to tylko katar i nic powazniejszego....:tak:

Witam wszystkie kobitki na posterunku:-)

adiva, kurczę jak oni moga tak wam wyłączać ogrzewanie w sezonie grzewczym, mnie by chyba cos trafiło, jestem strasznym zmarzluchem

mama pati, zdróweczka kochana ci życzę:tak:

witajcie kochane
dzis widze troszke ruch na bb, a ja jak zwykle nie mam za wiele czasu. dzis sa 56 urodzinki mojej mamusi szkoda ze ide na cmentarz zapalic znicz a nie z prezentem do domu :-(

Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...

Kochane potrzebuję porady jak to jest teraz czy mogą mnie zwolnić jesli bym odrazu poszla na zwolnienie.Kiedys podobno ochrona dzialala od 3 miesiaca a teraz?

reklama
Agbar Vanilia sky chyba spróbuje waszych rad a teraz jem paluszki z sezamem he he

Do góry