gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
z tego co ja sie orjentuje to dopiero okres ochronny zaczyna sie po trzcim miesiacu ciazy a jak chcesz isc teraz na l4 to juz bys musiała ciagnac do porodu zeby im nie przyszło do głowy cie zwolnic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane potrzebuję porady jak to jest teraz czy mogą mnie zwolnić jesli bym odrazu poszla na zwolnienie.Kiedys podobno ochrona dzialala od 3 miesiaca a teraz?
A tak szczerze to spodziewałybyscie sie czegos wiecej po facecie ktory z gory okreslił że bedzie to seks bez zoobowiazan???
Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...
Kochane potrzebuję porady jak to jest teraz czy mogą mnie zwolnić jesli bym odrazu poszla na zwolnienie.Kiedys podobno ochrona dzialala od 3 miesiaca a teraz?
Dzien Dobry Myszki
Wstalam...nie ma ciepłych kaloryferów ani wody :-( ale zaopatrzona w koc i ciepła herbate z miodem i cytryna zasiadłam do kompa :-)
Jakies dziwne objawy dzis mam...boli mnie....nie wiem co mnie boli....cos w dole brzuszka...pare cm od pępka...nie wiem co to...dni płodne sie skonczyły wiec nie wiem skad te bóle...i az mi do lewej nerki promieniuje...jak nie urok to ****
Z samego rana moja kumpela mnie wkurzyła bo nie dośc ze wysłuchiwalam jej żalów wczoraj na gg przez ponad 2 godziny to dzis 8 rano do mnie zadzwoniła z pytaniem czy bede na gg....No nic tylko podejść i zlać na goły tyłek...A tak szczerze to spodziewałybyscie sie czegos wiecej po facecie ktory z gory okreslił że bedzie to seks bez zoobowiazan???
Ogolnie same nerwy...moze Wy mnie myszki rozluźnicie
tak szczerze to nie wiem czy wchodzilabym w taki uklad w ogole.....