reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

z tego co ja sie orjentuje to dopiero okres ochronny zaczyna sie po trzcim miesiacu ciazy a jak chcesz isc teraz na l4 to juz bys musiała ciagnac do porodu zeby im nie przyszło do głowy cie zwolnic

reklama
dobrz słoneczka uciekam bo masa zajec i jeszcze ta nieszczesna popołudniówka dzis, dobrze ze jutro wolne to zdaze cos wymyslec na walentynki dla mojego kochanego meza :-)

Trzymaj sie gusiu cieplutko i nie smuc sie. Twoja Mama patrzy na Ciebie z gory i nie chce,zebys byla smutna. Ona wie,ze to nie jest najlepsze dla Ciebie i Fasolki. :tak::tak:

Dzien Dobry Myszki

Wstalam...nie ma ciepłych kaloryferów ani wody :-( ale zaopatrzona w koc i ciepła herbate z miodem i cytryna zasiadłam do kompa :-)
Jakies dziwne objawy dzis mam...boli mnie....nie wiem co mnie boli....cos w dole brzuszka...pare cm od pępka...nie wiem co to...dni płodne sie skonczyły wiec nie wiem skad te bóle...i az mi do lewej nerki promieniuje...jak nie urok to ****
Z samego rana moja kumpela mnie wkurzyła bo nie dośc ze wysłuchiwalam jej żalów wczoraj na gg przez ponad 2 godziny to dzis 8 rano do mnie zadzwoniła z pytaniem czy bede na gg....No nic tylko podejść i zlać na goły tyłek...A tak szczerze to spodziewałybyscie sie czegos wiecej po facecie ktory z gory okreslił że bedzie to seks bez zoobowiazan???

Ogolnie same nerwy...moze Wy mnie myszki rozluźnicie

adiva tak szczerze topo takim facecie mozna sie spodziewac tylko najgorszego...hmmmm.jakby to ujac w slowa,zeby mnie administrator nie pogonil....:eek: Jak chce sobie pobzy*** bez zobowiazan to niech idzie do bur****. Ohyda tacy faceci...no poprostu ohyda...

Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...

musisz metodą prób i błędów znaleźć to co będzie działało na Ciebie - słyszałam o krakersach, żelkach, suchej bułce, herbatce imbirowej.......

Kochane potrzebuję porady jak to jest teraz czy mogą mnie zwolnić jesli bym odrazu poszla na zwolnienie.Kiedys podobno ochrona dzialala od 3 miesiaca a teraz?

ja niestety nie wiem :no:

Dzien Dobry Myszki

Wstalam...nie ma ciepłych kaloryferów ani wody :-( ale zaopatrzona w koc i ciepła herbate z miodem i cytryna zasiadłam do kompa :-)
Jakies dziwne objawy dzis mam...boli mnie....nie wiem co mnie boli....cos w dole brzuszka...pare cm od pępka...nie wiem co to...dni płodne sie skonczyły wiec nie wiem skad te bóle...i az mi do lewej nerki promieniuje...jak nie urok to ****
Z samego rana moja kumpela mnie wkurzyła bo nie dośc ze wysłuchiwalam jej żalów wczoraj na gg przez ponad 2 godziny to dzis 8 rano do mnie zadzwoniła z pytaniem czy bede na gg....No nic tylko podejść i zlać na goły tyłek...A tak szczerze to spodziewałybyscie sie czegos wiecej po facecie ktory z gory okreslił że bedzie to seks bez zoobowiazan???

Ogolnie same nerwy...moze Wy mnie myszki rozluźnicie

współczuję tego zimna, bólu i przepraw z koleżanką. Postaramy się pomoc :happy:

tak szczerze to nie wiem czy wchodzilabym w taki uklad w ogole.....

ja wiem, że bym nie wchodziła. Never, never :no:

A no widzicie...ona weszła zakochała sie i mysli ze on tez sie zakochal...Ale gdybyscie usłyszały od faceta że w jakims tam płaszczyku wyglada jak gestapo i macie go wiecej nie ubierac?Zapłaciła za niego 300 ciężko zarobionych zł i ze wzgledu na niego przestała nosic:szok:
jak dla mnie jego zabieranie jej do kin teatrów restauracji itd to jakas nowoczesna forma zapłaty...jak jej to napisze to sie miesiac nie odezwie do mnie....gorzej jesli sie pomyle i beda razem wyjde na ta złą...i tak zle i tak niedobrze...ale przynajmniej wam sie moge wygadac...:-)

Co nie zmienia faktu że takich par jest coraz wiecej....Boże widzisz i nie grzmisz !

reklama
adiva opowiem Ci 2 historie...tak krotko,zeby nie przynudzic....;-)
1. Moja przyjaciolka..... spotkala kolesia....palant od pierwszego mojego wejrzenia....spotykala sie z nim i po pewnym czasie ja stwierdzilam,ze jesli Twoja przyjaciolka ma gruba d*** to jej to mowisz i nie sciemniasz ,ze nie....:eek: wiec, jej powiedzialm,zeby sobie kolesia odpuscila. Oczywiscie "nie mialam racji" ...ona sie z nim meczyla, ja wysluchiwalam przez 5 lat jej narzekan - bo zwiazek byl oczywiscie o kant d*** rozbic....:baffled: jak bylo dobrze, to siedziala z nim, jak zle, to plakala u mnie....kiedys kolesia spotkalam i mu prosto w twarz powiedzialam co o nim mysle...bylam oczywiscie ta najgorsza.....DO CZASU kiedy sie rozstali.... teraz moja przyjaciolka wiedzie piekne zycie z mezem i cale szczescie mnie wreszcie tak naprawde posluchala....

2. Kolezanka po fachu z Grecji....sytuacja sie powtarza - koles palant do kwadratu, tyle ze tym razem nikt jej o tym nie mowi, bo jej przyjaciele nie maja JAJ!!! Wszyscy znajomi i przyjaciele wiedza,ze koles jest koszmarny,ale nikt geby nie otworzy!!!! Wszyscy o tym rozmawiaja miedzy soba,ale nikt tego jej nie powiedzial!!! Przyjaciolki milcza jak zaklete....no i od tygodnia jest wyznaczona data subu....teraz to juz na pewno nikt slowka nie pisnie,a ja uwazam ze to wielki blad. Bo koles jest na tyle koszmarny,ze ja nie potrafie z nim spedzic 15 minut. Mam ochote go uszkodzic....a jestem baaaaaardzo opanowana i baaaaardzo cierpliwa........

Wiec...mysle ,ze powinnas powiedziec to,co myslisz,zebys potem nie miala przyjaciolki na sumieniu. Poza tym przyjaciolki sa od tego,zeby mowic prawde, nie wazne jaka ona jest i czy sie podoba.... i nawet jak sie chwilowo na Ciebie obrazi....wkrotce zrozumie,ze mialas racje :-)

Ufffff:sorry:

Do góry