reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Ja tez..... :-D ale my zawsze razem wychodzimy na imprezki,wiec nie mam takiego problemu :tak:

A jesli chodzi o ostrzenie pazurkow....to moj A. nawet jesli jestem zmeczona i mysle ze nie mam ochoty na nic....potrafi wykrzesac ze mnie iskierki :-)

ja jakos tak malo pijaca jestem....lubie od czasu do czasu winko jakies dobre ale i to rzadko.....

a jesli chodzi o ostrzenie pazurkow...to:zawstydzona/y:mamy podobnie;-)

reklama
My tez jakos tak nie bardzo pijemy :-) jeden drineczek, male winko albo ouzo do rybek. :happy:

Moj A teraz pod prysznicem,wiec zaraz i ja bede powoli sie zbierac....owulacja jutro..chyba:eek:

electra, skoro jutro ewolucja:-D to trzymam za was kciuki. Niech tym razem się uda:tak:

A co do picia alkoholu, to my z moim T. też rzadko, od czasu do czasu jakies dobre winko

Skoro uciekacie, to nie będa tu sama siedziała i tez się zbieram do łąźni i będe czekać na moje kochane zwłoki:-D

jejku.....człowieka nie ma kilka godzin i juz 4 strony do nadrobienia :-)

Ja ide własnie spać....wrodzona bezsenność...niestety sprawia że od 10 roku życia włocze sie do 2-3 w nocy...mam nadzieje ze moje dziecko nie odziedziczy tego po mnie...bo ja mam to po mojej mamusi...
No i znowu jakies głupie ogłoszenie sie pojawiło że jutro bez ciepłej wody i ogrzewania od 8 rano do "późnych godzin wieczornych"....pomijam fakt że jakas rura pękła na drugim końcu miasta i nie wiem jak sie to ma do naszego osiedla...ogolnie mowiac wkurzona jestem bo znowu cały dzien w kocu bede chodzić....
Ide wiec wziąśc ciepła kąpiel bo nie wiem kiedy bedzie nastepna :-D Kolorowych snów Myszki :-)

P.S Ten przesuwający sie suwaczek na dole o testowanku sprawia że zaczyna mi serducho szybciej bić....

Dziewczynki myslę ze wieczorkowe a raczej nocne staranka byly owocne;-):tak:
adiva podziwiam Cie ze tak dlugo siedzisz w nocy, ja chodze spac jak to mój A. określa "z kurami" hehe ale od pn-piatku bo pracuje i musze wstawac o 5:20:-(wiec juz czekam na weekendzik!!
Niestety co do moih planow walentynkowych towszystko "spalone" bo mezus jedzie do pracy na noc ! teraz duz pracownikow jest chorych i on musi zastepowac niestety..
ale odbijemy sobie to w weekendzik:-):-):tak::tak:

Ja alkoholu nie pije a raczej rzadko winko ! bo jakos po piwku zasypiam!! ale mezul piwko lubi ..

Witam Was Kochane Staraczki. A mi się dziś z nosa leje, jak z kaczej d... :(( I zimno mi strasznie :(( I znowu cykl staranek okraszony choróbskiem:(((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Obym tylko Pati nie zaraziła, bo Ona nawet jeszcze noska nie potrafi wysmarkać, a przed "gruszką" ucieka...

reklama
Do góry