reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć babole ;-)
To Wy wczoraj o studiach? Ja jestem magistrem nauk ekonomicznych i jakoś mi nie w głowie dalsze studiowanie
no widzisz, trzeba doceniać co sie ma
to tak jak i ja
oj bidaku, zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!
To Wy wczoraj o studiach? Ja jestem magistrem nauk ekonomicznych i jakoś mi nie w głowie dalsze studiowanie
Aha i moj M dzis zajal sie porzadkami w papierach :-) czego ja bym nie zrobila :-)
a teraz poszedl po mame bo ma ciezkie siatki :-) moj M jest wlasnie taki ze jak sie o cos
go poprosi to on to robi :-) czasem tylko pomarudzi ale i tak robi hi hi :-),szkoda
ze jeszcze czulosc nie idzie w parze z tym :-) , ale nie moge miec non stop wszytskiego hi :-)
no widzisz, trzeba doceniać co sie ma
ja jakos tak malo pijaca jestem....lubie od czasu do czasu winko jakies dobre ale i to rzadko.....
to tak jak i ja
Witam Was Kochane Staraczki. A mi się dziś z nosa leje, jak z kaczej d... ( I zimno mi strasznie ( I znowu cykl staranek okraszony choróbskiem((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Obym tylko Pati nie zaraziła, bo Ona nawet jeszcze noska nie potrafi wysmarkać, a przed "gruszką" ucieka...
oj bidaku, zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!
electra
Przyjaciolki 2008
Witajcie Kobitki,
u mnie nadal pogoda bez zmian....szaro,deszczowo i zimno,az wierzyc sie nie chce,ze to Grecja siedze w klinice,ktora Flox do spolki z Uranija dzisiaj demoluje....zimno...dlugieg spaceru nie bylo i energia je roznosi....
adiva wspolczuje,cieplo sie ubierz i nam nie zamarznij!
mama pati miejmy nadzieje,ze to tylko katar i nic powazniejszego....
u mnie nadal pogoda bez zmian....szaro,deszczowo i zimno,az wierzyc sie nie chce,ze to Grecja siedze w klinice,ktora Flox do spolki z Uranija dzisiaj demoluje....zimno...dlugieg spaceru nie bylo i energia je roznosi....
adiva wspolczuje,cieplo sie ubierz i nam nie zamarznij!
mama pati miejmy nadzieje,ze to tylko katar i nic powazniejszego....
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Witam wszystkie kobitki na posterunku:-)
adiva, kurczę jak oni moga tak wam wyłączać ogrzewanie w sezonie grzewczym, mnie by chyba cos trafiło, jestem strasznym zmarzluchem
mama pati, zdróweczka kochana ci życzę
adiva, kurczę jak oni moga tak wam wyłączać ogrzewanie w sezonie grzewczym, mnie by chyba cos trafiło, jestem strasznym zmarzluchem
mama pati, zdróweczka kochana ci życzę
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
witajcie kochane
dzis widze troszke ruch na bb, a ja jak zwykle nie mam za wiele czasu. dzis sa 56 urodzinki mojej mamusi szkoda ze ide na cmentarz zapalic znicz a nie z prezentem do domu :-(
dzis widze troszke ruch na bb, a ja jak zwykle nie mam za wiele czasu. dzis sa 56 urodzinki mojej mamusi szkoda ze ide na cmentarz zapalic znicz a nie z prezentem do domu :-(
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...
Kochana współczuję mdłości. co do sposobów to słyszałam, że dobre są migdały lub plasterek cytryny. ponoc skutkuje
don_pedro
Fan(ka)
Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...
ja slyszalam ze skutkuje zucie skorki z chleba.....
reklama