reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dorotko bardzo Ci tego życzę!
Dla M też mam niespodzianeczkę!- Kupimy mu nowy garniturek:-):tak: (czesto chodzi w takich ubrankach-dlatego sprawimy mu teraz jakiś jaśniejszy(na wiosenke)
Masz racje to wszystko zajmie mnie troszkę i nie bedę tak bzikować. Chciałabym żeby dzidzia już była...Chciałabym za rok złozyć papiery na studia...Matura zdana cakiem niezle...zaluje,ze nie poszam odrazu..nie wiem,co mi odbio. Ale przeciez nie jestem jeszcze taka stara;-)moze dam rade...troszke dalekie plany...ale to nic:-):tak:

reklama
Hej kobitki :happy: ja dzis jakos nie mam weny tworczej....dlatego na chwilke zamilklam... :oo: pogoda paskudna,zimno :sad:.....ale dla poprawy nastroju ugotowalam polska zupke....i mialam jeszcze pare pasztecikow grzybowych w zamrazarce...:-p mam nadzieje,ze popoludniu przyjdzie jakis ciekawy pacjent i sie troche rozruszam...pozdrawiam Was Kochane

Dorotko bardzo Ci tego życzę!
Dla M też mam niespodzianeczkę!- Kupimy mu nowy garniturek:-):tak: (czesto chodzi w takich ubrankach-dlatego sprawimy mu teraz jakiś jaśniejszy(na wiosenke)
Masz racje to wszystko zajmie mnie troszkę i nie bedę tak bzikować. Chciałabym żeby dzidzia już była...Chciałabym za rok złozyć papiery na studia...Matura zdana cakiem niezle...zaluje,ze nie poszam odrazu..nie wiem,co mi odbio. Ale przeciez nie jestem jeszcze taka stara;-)moze dam rade...troszke dalekie plany...ale to nic:-):tak:

Majeczko a ile masz latek :-) nigdy nie jest zapozno na nauke :-) .
Pamietaj ze to my miedzy innymi jestesmy nastepne w kolejce po fasolke :-)

witam Dziewczyny ,ja tyle co usiadlam do kompa i przeczytalam dzisiejsze posty,ja prawko zrobilam tutaj we wloszech jest duzo prosciej,i chyba taniej ale dokladnie nie wiem ile to kosztuje u nas w Polsce?tutaj to koszt calkowity z pewnoscia ze za pierwszym podejsciem zdasz to 600€
Pogoda pod psem zero sloneczka ,zimno i wieje jak u nas na podchalu:baffled:
A jak wasze samopoczucie dzisiaj,i jak pogoda w Polsce .Sciskam i pozdrawiam

A kiedy Majeczko masz urodzinki?mlodziutka jestes ,i napewno nie jest jeszcze zapozno na nauke .Ja w polsce skonczylam liceum ekonomiczne,a we Wloszech rozpoczelam studia,w tej chwili nadal sie ucze a mam juz 27 lat.Tutaj jest duzo latwiej ,poniewaz maja nizszy poziom nauczania:happy:

Witam, wpadam na chwilkę :-).
Ja prawko mam od kwietnia 2002, teorię zdałam za 1, praktyczny za 2 razem :-). No a teraz walczę, żeby męża wywalić na egzamin wewnętrzny i niech zdaje i robi te prawko. No ale ja nie wiem jak ja mu dam prowadzić moją smoczycę :-(.
majeczka nauka jest fajna, studiowanie też, a Ty młoda dziełcha jesteś :-). Ja pewnie jednak się skuszę na coś, ale to za jakieś 2 latka, jak Janka odchowam (i mam nadzieję, że fasolkę jakowąś też ;-p).

reklama
Dorotko niedługo (w tym m-cu) Skończe 21 latek:tak:

Majeczko jestes bardzo ale to bardzo młoda i cale zycie przed toba :-)
Wiem ze bardzo chcesz miec dziecko i to rozumiem i jestem z Toba
ale po co tak to przezywac skoro masz dopiero 21 lat i jeszcze wszystko sie
moze zdazyc :-) i napewno bedzie dobrze :-).Ja mam juz 25 lat i wiele
dziewczyn jest starszych od Ciebie wiec nie zalamuj sie :-0

Do góry