monik75
Mama Mai i Oskarka
Dorotko szerokości jak to mówią na radiu CB(sibi)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój męzuś niedawno wrócił do domciu z jazdy (zapisał się dziś na egzamin-zdaje ostatniego marca) Zjadl przebrał się i pojechał do pracy...wróci o 23 jak ja będę już spała...Jutro rano ja muszę wcześnie wstać. I znowu miniemy się w drzwiach...
Zmęczona jestem bo (jak dla mnie) za krótko spałam... Po 23 poszłam spać bo musiałam zaczekać na M i mu uszy wytarmosić-zasłuzył... Czasami zapomina,ze założyl rodzinę...a ja mu przypominam...faceci to duże dzieci...
Jutro zajdę do klubu fitness-zapytam o warunki zapisania się tam wiosna za pasem trzeba jakos wygladać...
Na początku marca lecę do fryzjera-podetnę końcóweczki i zrobie balejaż. Na 3 marca jestem umówiona na paznokietki akrylowe (krótkie,zgrabne) No i to prawko muszę łatwić:-) Lubię zmiany. Sprawiają mi radośc Już sie nie mogę doczekać tego wszystkiego...
Jutro zajdę do klubu fitness-zapytam o warunki zapisania się tam wiosna za pasem trzeba jakos wygladać...
Na początku marca lecę do fryzjera-podetnę końcóweczki i zrobie balejaż. Na 3 marca jestem umówiona na paznokietki akrylowe (krótkie,zgrabne) No i to prawko muszę łatwić:-) Lubię zmiany. Sprawiają mi radośc Już sie nie mogę doczekać tego wszystkiego...