reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Mój męzuś niedawno wrócił do domciu z jazdy (zapisał się dziś na egzamin-zdaje ostatniego marca) Zjadl przebrał się i pojechał do pracy...wróci o 23 jak ja będę już spała...Jutro rano ja muszę wcześnie wstać. I znowu miniemy się w drzwiach...:tak:
Zmęczona jestem bo (jak dla mnie) za krótko spałam... Po 23 poszłam spać bo musiałam zaczekać na M i mu uszy wytarmosić-zasłuzył... Czasami zapomina,ze założyl rodzinę...a ja mu przypominam...faceci to duże dzieci...

Mój męzuś niedawno wrócił do domciu z jazdy (zapisał się dziś na egzamin-zdaje ostatniego marca) Zjadl przebrał się i pojechał do pracy...wróci o 23 jak ja będę już spała...Jutro rano ja muszę wcześnie wstać. I znowu miniemy się w drzwiach...:tak:
Zmęczona jestem bo (jak dla mnie) za krótko spałam... Po 23 poszłam spać bo musiałam zaczekać na M i mu uszy wytarmosić-zasłuzył... Czasami zapomina,ze założyl rodzinę...a ja mu przypominam...faceci to duże dzieci...

no cóż, tak to już czasem bywa, że brakuje czasu na pobycie ze sobą. My też mało się widujemy :baffled: a szkoda :-(

Jutro zajdę do klubu fitness-zapytam o warunki zapisania się tam:tak: wiosna za pasem trzeba jakos wygladać...
Na początku marca lecę do fryzjera-podetnę końcóweczki i zrobie balejaż. Na 3 marca jestem umówiona na paznokietki akrylowe (krótkie,zgrabne) No i to prawko muszę łatwić:-):tak: Lubię zmiany. Sprawiają mi radośc:tak: Już sie nie mogę doczekać tego wszystkiego...

Jutro zajdę do klubu fitness-zapytam o warunki zapisania się tam:tak: wiosna za pasem trzeba jakos wygladać...
Na początku marca lecę do fryzjera-podetnę końcóweczki i zrobie balejaż. Na 3 marca jestem umówiona na paznokietki akrylowe (krótkie,zgrabne) No i to prawko muszę łatwić:-):tak: Lubię zmiany. Sprawiają mi radośc:tak: Już sie nie mogę doczekać tego wszystkiego...

Widze Majeczko ze super plany :-) .fitness,fryzjer ,paznokcie no no M Cie nie
pozna ;-) .
Z tym prawkiem to rozumiem ze dopiero jedziesz sie zapisac czyli ze
zaczniesz :-) ale to jest super pomysl zapomnisz troche o starankach
zajmiesz sie czyms innym i zobaczyz ,ze odrazu po tym pojawi sie fasolka
Mysle ze takie wlasnie skupienie sie na czyms innym to jest dobry pomysl.
Ja zapisalam sie na prawko po PORONIENIU :-( ,musialam sie czyms zajac.
A teraz mam nadzieje ze jak zaczynalam po PORONIENIU to ze skoncze
juz z FASOLKA :-) (chodzi mi o prawo jazdy hi )

A ja dziewczynki wrocilam cala i zdrowa hi hi bylo super tylko nie zdazylam za wiele
poprakowac ale nic straconego znajomi ze mna tez poparkuja :-) .
Teraz tylko siedziec i robic testy i wiecie co ja tez sie teraz skupie na M na przcy i
testach i moze sie uda z fasolka jak nie bede o tym tak intensywnie myslala :-)
Mnie nadal piersi bola strasznie a nigdy tak mnie na @ nie bolaly :-) ,chyba ze sie
cos zmienia na @ w moim organizmie choc mam nadzieje ze nie :-)

no rzeczywiście, plany super :tak: ja też musze sie wybrać do fryzjera bo juz mam odrosty :baffled:

Zbieram się do domciu, pa dziewczyny!!!

Aha i moj M dzis zajal sie porzadkami w papierach :-) czego ja bym nie zrobila :-)
a teraz poszedl po mame bo ma ciezkie siatki :-) moj M jest wlasnie taki ze jak sie o cos
go poprosi to on to robi :-) czasem tylko pomarudzi ale i tak robi hi hi :-),szkoda
ze jeszcze czulosc nie idzie w parze z tym :-) , ale nie moge miec non stop wszytskiego hi :-)

reklama
Do góry