Monik, cieszę się, że lepiej się czujesz, co to znaczy nic nie będzie z tego cyklu, nawet tak nie myśl. Optymizm niech zagości w Twoim sercu.Dzień dobry :-)
No, ogłaszam że wczorajsze boleści już przeszły. Dzisiaj czuję się bardzo dobrze :-) Pewnie z tego cyklu też nic nie będzie, ale to nic. Będę czekać dalej cierpliwie, bo co innego mogę zrobić? Nic. Dlatego stwierdziłam że szkoda nerwów. Trzeba korzystać z życia i nie umartwiać się za bardzo nad swoim losem;-)
Miłego dnia kochane staraczki i te już wystarane :-)
reklama
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
co sie dzieje wszystkich gdzies wywiało gdzie bym nie zajrzała tam cisz i ani widu ani słychu :-(
Witaj Gusiu, ja jestem. Dopiero wieczorami mogę tu zaglądnąć bo w pracy nie mam szans.
Dziewczyny piszecie, że stare dupcie jesteście bo macie 25,26,27 lat. A co ja mam powiedzieć. W październiku będę miała 30 lat, zupełnie to do mnie nie dociera, bo wydaje mi się, że zatrzymałam sie na 17 latkach i tak tkwię. Czasami tylko wracam do rzeczywistości, jak spojrzę w lustro. Hi,hi.
czytając wasze posty czuję się bardzo stara. O prawku wam nie napiszę, bo robiłam je 11 lat temu. A wtedy to jeszcze się zdawało na "maluchach". Zdałam za drugim razem.
O studiowaniu Wam nie napiszę, bo studia skończyłam w 2003 roku (broniłam się juz z brzuszkiem), więc też dawno to było.
Ja tu do Was nie pasuję bububuuuuuuuuu.
Nawet z Monik o budowaniu domku sobie nie pogadam, bo też juz zbudowałam 2 lata temu, a teraz inna technologia to juz jest
Dziewczyny piszecie, że stare dupcie jesteście bo macie 25,26,27 lat. A co ja mam powiedzieć. W październiku będę miała 30 lat, zupełnie to do mnie nie dociera, bo wydaje mi się, że zatrzymałam sie na 17 latkach i tak tkwię. Czasami tylko wracam do rzeczywistości, jak spojrzę w lustro. Hi,hi.
czytając wasze posty czuję się bardzo stara. O prawku wam nie napiszę, bo robiłam je 11 lat temu. A wtedy to jeszcze się zdawało na "maluchach". Zdałam za drugim razem.
O studiowaniu Wam nie napiszę, bo studia skończyłam w 2003 roku (broniłam się juz z brzuszkiem), więc też dawno to było.
Nawet z Monik o budowaniu domku sobie nie pogadam, bo też juz zbudowałam 2 lata temu, a teraz inna technologia to juz jest
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Loreta nawet nie mow ze do nas nie pasujesz ,pasujesz i to bardzo :-)
Ja z M bylam na spacerze a teraz rozwiazujemy testy na prawko na kompie :-)
a jutro od 6 do 18 do pracy :-( .
Ja z M bylam na spacerze a teraz rozwiazujemy testy na prawko na kompie :-)
a jutro od 6 do 18 do pracy :-( .
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
loretka co ty wypisujesz?? stara dupcia to je jestem, w grudniu skończę 32latka, a czuję się jak dwudziestka
to co ja mam dopiero powiedziec?? chyba ja tutaj nie pasuję, hehe
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Wanilia nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś w podobnym wieku. Super. a już myślałam, że ja najstarsza. Dobrze, że jest tu taka różnorodność wieku, różne doświadczenia, różne pomysły na życie. Ale jeden cel. Pomęczyć się na porodówce hihi.
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Super, że sprawiłam Ci radość moim wiekiem, hihihi Czasami zastanawiam się czy mi nie odbiło, że staram się o dzidziusia w tym wieku;-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
o matko jedynaca;-)to tylko ja stara doopa jestem
dziewczyny nie zalamujcie mnie plisssss.....ja w marcu koncze 31 ....![]()
loretka co ty wypisujesz?? stara dupcia to je jestem, w grudniu skończę 32latka, a czuję się jak dwudziestka![]()
No dobra, a co ja mam w takim razie powiedzieć. :-) W grudniu skończyłam 35 lat. Kto da więcej???
edzka-it no ja też tak myslę :-):-)na nauke zawsze jest czas ...
A mysle ze juz niedlugo zagoscisz w naszym Przyjaciolkowym wąteczku![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Monik nooo to dobrze ze bolesci ustaly bedzie dobrze !!
Loreta 30 lat to wspaniały wiek a masz już ślicznego syneczka (widziałam foteczki na Przyjaciółkach) i już niedługo będzie miał zapewne siostrzyczkę co nie??
Wanilia co sie martwisz Kochana !! już niedługo będziesz śmigać z wózeczkiem !! a chłopcy będą CI go wyrywać !!
Dziewczynki coś ostatnio po Gusi II kreseczkach cisza nastała Która następna ??
Która chce być mama jesienną cioo?? bo jak jak zwykle bardzo chętnie ;-)![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A mysle ze juz niedlugo zagoscisz w naszym Przyjaciolkowym wąteczku
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Monik nooo to dobrze ze bolesci ustaly bedzie dobrze !!
Loreta 30 lat to wspaniały wiek a masz już ślicznego syneczka (widziałam foteczki na Przyjaciółkach) i już niedługo będzie miał zapewne siostrzyczkę co nie??
Wanilia co sie martwisz Kochana !! już niedługo będziesz śmigać z wózeczkiem !! a chłopcy będą CI go wyrywać !!
Dziewczynki coś ostatnio po Gusi II kreseczkach cisza nastała Która następna ??
Która chce być mama jesienną cioo?? bo jak jak zwykle bardzo chętnie ;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wanilia nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś w podobnym wieku. Super. a już myślałam, że ja najstarsza. Dobrze, że jest tu taka różnorodność wieku, różne doświadczenia, różne pomysły na życie. Ale jeden cel. Pomęczyć się na
porodówce hihi.
Masz racje dobrze ze tu taka roznorodnosc wieku i wlasnie to tu lubie
kazda ma inne doswiadczenie inne poglady na zycie i dlatego tak fajnie idzie
sie tu poradzic :-)