reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

No no no troszke popisałyście czym sie zajmujecie!!
Majeczko to Ty młodziudka jesteś !! na nauke masz jeszcze duuuzo czasu ale lepiej wczesiej zaczac i skonczyc:-)
Ja mam za sobą już 8,5 roku studiów hehe spokojnie studiuje 2 kierunek teraz a raczej koncze (czyli 5-letnie mgr i teraz 4 letnie inż) ale przyznam szczerze ze juz nie chce mi sie;-)a mam całe 26 lat:tak::tak:juz tyle niestety...
A prawko to super sprawa ja mam juz 7 lat ale teraz nie jezdze bo mam problemy z oczkami (czeka mnie operacyjka mala - ale nie moge bo jak cce fasolke to nie mozna narazie) ale mezus ma wiec mam kierowce;-)
edzka-it ja tez bardzo lubie ten wąteczek w sumie tutaj i w przyjaciólkach 2008 tylko pisze heh narazie bo mysle ze załapie się do któryś mam np. Listopadowe mamy 2008;-):tak::-D
electra u mnie na śląsku dzisiaj słoneczko świeciło ale teraz jest brr zimniutko !! i jeszcze nikt u mnie w piecyku nie napalił...męzus w pracy 8 -20 wiec ja musze Brrr

reklama
witam Dziewczyny ,ja tyle co usiadlam do kompa i przeczytalam dzisiejsze posty,ja prawko zrobilam tutaj we wloszech jest duzo prosciej,i chyba taniej ale dokladnie nie wiem ile to kosztuje u nas w Polsce?tutaj to koszt calkowity z pewnoscia ze za pierwszym podejsciem zdasz to 600€
Pogoda pod psem zero sloneczka ,zimno i wieje jak u nas na podchalu:baffled:
A jak wasze samopoczucie dzisiaj,i jak pogoda w Polsce .Sciskam i pozdrawiam

A w Polsce male prawdopodobientwo zdania za 1 razem :-( a kosztuje 1200 zl
plus badanie lekarskie 50 i egzamin 134 zl wiec nawet spory wydatek tak ogolnie,
ale warto hi :-)

ja tez tutaj we wloszech obronilam prace magisterska na kierunku politologia wloska ,a za niedlugo bede sie bronic aby byc inzynierem ,mam nadzieje ze mi sie uda,boje sie troche:baffled:
Kasiaj82 a chcesz bo obronie kontynuowac edukacje czy nie?

edzka-it narazie nie planuje bo mgr i inż. to już sporo musze troszke odpocząc! może na podyplomówkę pojde! ale wszystko zalezy od fasolkli noi pracy!!
ja mam dosyc skomplikkowana sytuacje ! mam umowe na zastępstwo do listopada 2009 i wolalabym w tym czasie miec dziecko i pobyc znim a potem poszukac nowej pracy !! ja skonczylam w styczniu 26 latek i tez mysle ze to najwyzsza pora zabrac sie za staranka !!

o matko jedynaca;-)to tylko ja stara doopa jestem:szok:
dziewczyny nie zalamujcie mnie plisssss.....ja w marcu koncze 31 ....:zawstydzona/y:
prawko zrobilam 5 lat temu,zdalam od razu...i daty egzaminu nigdy nie zapomne bo to w Sylwestra bylo :-Dwiec mialam co oblewac:).....

ja tez narazie daje sobie odetchnac no bo bedzie trzeba sie zajac naszymi fasolkami,prawda:tak:i nie bedziemy mialy za bardzo czasu na nauke prawda Kasiaj82????'
a mam jeszcze jedno zapytanie bo caly czas nadrabiam stare posty z mojej nieobecnosc ,i znalazlam Przyjaciolki2008 ale niestety nie moglam tam wejsc,szkoda ze nie wpisalayscie mnie na liste ,ale to moja wina bo akurat jak ja tworzylayscie to mi sie zachcialo na wakacje jechac:crazy:

Agbar77 mloda kobitka z ciebie ,napewno nie jest jeszcze za pozno,moja siostra tez ma 31 i wlasnie za 1 wychodzi za maz,i tez dopiero zacznie staranka :tak:
Agbar moge zapytac skad wziela sie nazwa Twojego nicka Agbar?

reklama
edzka-it tak jest nowy dział:tak: "Przyjaciołki 2008" Na razie nie ma Cię na Liście-myślę,że już niedługo może się to zmienić... Ale o tym decyduja wszystkie dziewczyny z wątku zamkniętego. Bądz cierpliwa:tak::-)a się opłaci;-)

Do góry