reklama
anets
staranka 2008r Przyjaciółki 2008
Dzwoniłam do gina.Kończy mi się DUPHASTON bezwzglednie kolejne opakowanie i 3 razy nospa mam bardzo delikatne skurcze. Wiem wczoraj nakrzyczałyście na mnie że pracuje.Poczekam NA USG do 25 lutego i zmykam z tej pracy DZIDZIA NAJWAŻNIEJSZA
nenius
Przyjaciółki 2008
dzien dobry kochanienkie:-)u mnie wiosnaaaaaach jak pieknie...po prostu cudnie ....bo od wczoraj po poludnia choroba mnie jakas zmogla..kicham, kaszle i leb mi peka....ale nic to....dam rade;-)
milego dnia zycze wszystkim staraczkom i zafasolkowanym:-)
zdróweczka!!!!!!!!!!
Dzwoniłam do gina.Kończy mi się DUPHASTON bezwzglednie kolejne opakowanie i 3 razy nospa mam bardzo delikatne skurcze. Wiem wczoraj nakrzyczałyście na mnie że pracuje.Poczekam NA USG do 25 lutego i zmykam z tej pracy DZIDZIA NAJWAŻNIEJSZA
a dlaczego chcesz czekać na USG? Gin nie uważa, że powinnaś być już na zwolnieniu? Może dlatego, że skurcze są bardzo delikatne...
Tylko pamietaj, w pracy na spokojnie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczynki ja po nocce spalam 4 godzinki zmeczona jestem ale nie umiem spac :-)
o 12 jade autkiem i nie moge sie juz doczekac :-)
Mnie nadal piersi bola jak nigdy wiec mam nadzieje :-)
Mnie nadal piersi bola jak nigdy wiec mam nadzieje :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
jazdy, tak? Aż Cię podziwiam, że się tak cieszysz. Ja się strasznie denerwowałam swoimi jazdami.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Majeczko no :-) Widzę że humorek dzisiaj lepszy. Idź na ten spacerek. Dobrze Ci zrobi
U mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci, ale za to zimno jest bardzo. Sama bym poszła na taki spacerek. Szkoda że mieszkamy daleko od siebie, bo byśmy razem poszły podreptać ;-)
Agbar77 Ojjoj lecz się i zdrowiej szybciutko
Wszelkie zarazki wyrzucamy za drzwi ;-)
Anetko dobrze że zadzwoniłaś do ginka. 25 już blisko więc niedługo będzie wszystko wiadomo. I od zwolnienia się nie wymiguj ;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Agbar77 Ojjoj lecz się i zdrowiej szybciutko
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Anetko dobrze że zadzwoniłaś do ginka. 25 już blisko więc niedługo będzie wszystko wiadomo. I od zwolnienia się nie wymiguj ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja zadzwoniłam właśnie do przychodni prywatnej i Pan chciał mnie zapisać do hematologa na ................dziś :-). Ale niestety mi to nie pasuje więc zapisałam się na 20 lutego (przyszła środa).
Koszt wizyty: 100 zł![]()
najwazniejsze Twoje zdrowie :-) fajnie ze nie bedziesz dlugo czekac :-)
Ja dopiero po poronieniu odkrylam u mnie fajnego ginka i jak tylko zobacze
2 krechy na tescie to ide do niego najpierw prywatnie po zwolnienie od pracy
a pozniej juz bede chodzila do niego na kase chorych :-) .
Zaraz po tescie prywatnie :-) bo na kase dlugie sa terminy a pozniej
juz na kase :-) ,ciekawa jestem kiedy zobacze te 2 krechy
tak strasznie juz teraz bym chciala :-) i zycze to kazdej :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
jazdy, tak? Aż Cię podziwiam, że się tak cieszysz. Ja się strasznie denerwowałam swoimi jazdami.
tak tez sie troche stresuje i tak mam zawsze ale jak juz wsiade i zaczne to
juz jest to :-) nawet dobrze mi idzie musze sie podszkolic :-).Dzis jade zapisac sie
na egzamin i od jutra zaczynam robic testy :-) .Ja strasznie lubie jezdzic autkiem
bajera :-).
A ty Nenius ZA KTORYM RAZEM ZDALAS?