reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dzwoniłam do gina.Kończy mi się DUPHASTON bezwzglednie kolejne opakowanie i 3 razy nospa mam bardzo delikatne skurcze. Wiem wczoraj nakrzyczałyście na mnie że pracuje.Poczekam NA USG do 25 lutego i zmykam z tej pracy DZIDZIA NAJWAŻNIEJSZA

Nienius rozumiem Cie opłaca się składki a jak zachorujesz to trzeba się leczyc prywatnie!!!!

Dziewczyny u mnie jest to samo. Oboje z mezemjetesmy ubezpieczeni,a chodzimy prywatnie do lekarza:baffled:

anets sluszna decyzja :tak::-D

dzien dobry kochanienkie:-)u mnie wiosnaaaaa:-Dach jak pieknie...po prostu cudnie ....bo od wczoraj po poludnia choroba mnie jakas zmogla..kicham, kaszle i leb mi peka....ale nic to....dam rade;-)
milego dnia zycze wszystkim staraczkom i zafasolkowanym:-)

zdróweczka!!!!!!!!!!

Dzwoniłam do gina.Kończy mi się DUPHASTON bezwzglednie kolejne opakowanie i 3 razy nospa mam bardzo delikatne skurcze. Wiem wczoraj nakrzyczałyście na mnie że pracuje.Poczekam NA USG do 25 lutego i zmykam z tej pracy DZIDZIA NAJWAŻNIEJSZA

a dlaczego chcesz czekać na USG? Gin nie uważa, że powinnaś być już na zwolnieniu? Może dlatego, że skurcze są bardzo delikatne...
Tylko pamietaj, w pracy na spokojnie :tak:

Czesc dziewczynki ja po nocce spalam 4 godzinki zmeczona jestem ale nie umiem spac :-)
o 12 jade autkiem i nie moge sie juz doczekac :-)
Mnie nadal piersi bola jak nigdy wiec mam nadzieje :-)

Majeczko no :-) Widzę że humorek dzisiaj lepszy. Idź na ten spacerek. Dobrze Ci zrobi:tak: U mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci, ale za to zimno jest bardzo. Sama bym poszła na taki spacerek. Szkoda że mieszkamy daleko od siebie, bo byśmy razem poszły podreptać ;-)
Agbar77 Ojjoj lecz się i zdrowiej szybciutko :happy: Wszelkie zarazki wyrzucamy za drzwi ;-)
Anetko dobrze że zadzwoniłaś do ginka. 25 już blisko więc niedługo będzie wszystko wiadomo. I od zwolnienia się nie wymiguj ;-)

A ja zadzwoniłam właśnie do przychodni prywatnej i Pan chciał mnie zapisać do hematologa na ................dziś :-). Ale niestety mi to nie pasuje więc zapisałam się na 20 lutego (przyszła środa).
Koszt wizyty: 100 zł :baffled:

najwazniejsze Twoje zdrowie :-) fajnie ze nie bedziesz dlugo czekac :-)
Ja dopiero po poronieniu odkrylam u mnie fajnego ginka i jak tylko zobacze
2 krechy na tescie to ide do niego najpierw prywatnie po zwolnienie od pracy
a pozniej juz bede chodzila do niego na kase chorych :-) .
Zaraz po tescie prywatnie :-) bo na kase dlugie sa terminy a pozniej
juz na kase :-) ,ciekawa jestem kiedy zobacze te 2 krechy
tak strasznie juz teraz bym chciala :-) i zycze to kazdej :-)

reklama
jazdy, tak? Aż Cię podziwiam, że się tak cieszysz. Ja się strasznie denerwowałam swoimi jazdami.

tak tez sie troche stresuje i tak mam zawsze ale jak juz wsiade i zaczne to
juz jest to :-) nawet dobrze mi idzie musze sie podszkolic :-).Dzis jade zapisac sie
na egzamin i od jutra zaczynam robic testy :-) .Ja strasznie lubie jezdzic autkiem
bajera :-).
A ty Nenius ZA KTORYM RAZEM ZDALAS?

Do góry