dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki Majeczko i Monik juz zmienialam ta minke strasznie wam dziekuje jestescie kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki Majeczko i Monik juz zmienialam ta minke strasznie wam dziekuje jestescie kochane
Czy Ty jesteś koniarąDzieki za pomoc i odpowiedź, ja z M planuję dzisiaj pojechać konikami na spacer do lasu, odpocząć.
Co robicie na codzień oczywiście poza starankami.
Super ten pomysł macie na takie niewidzenie się w ciągu dnia. Wdać że masz czułego mężusia :-)mój M lubi pisać do mnie listy...Nie raz jest tak,ze przez cały dzień sie nie widzimy. Musze rano gdzieś pojechac,a on ma na 2 zmianę. Więc pisze do mnie i chowa liscik pod moja podusię;-)
Ostatnio napisal mi taki sliczny...pisalam wam tu o tym...na ostatniej stronie wydrukował...słodkiego Dzidziusia i pod spodem dopisal...'Bobaska też chce:-)" Slodziutki...No i wtedy łezki poleciały...