reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

ppatqa-dziewczyny maja racje ja bralam 2,5 roku tabletki anty odstawilam je
i staralismy sie od razu ale po odstawieniu zaszlam w ciaze dopiero po roku od
momentu odstawienia tabletek.
Ale niestety sie nie udalo PORONILAM :-(
Wiec radze ci z wlasnego doswiadczenia obys jeszcze odczekala i zgadzam sie z tym
ze branie tabletek anty moze powodowac pozniej poronienia :-(

reklama
electra baw sie dobrze w weekendzik i wypoczywaj i ...;-);-):-):-)
majeczka02 gratuluje okularkow tez musze moje wymienic ale brak czasu..
adiva ja tez bralam tabltki anty i nie kazal mi gin czekac pol roku ...teraz mam 5 cykl po odsawieniu.. ale powiedziala mi gin ze po tabletkach albo zaraz sie zachodzi w ciaze albo po pol roku od odstawienia bo roznie organizm reaguje... wiec ja chyba do tych drugich sie zaliczam...

O matko dziewczyny az sie teraz poryczalam :-( :-( po slowie PORONILAM dala :-)
przez pomylke matko az sie poplakalam jak ja sie moglam tak pomylic z ta minka :-(
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

jedyne czego sie doczytałam to to że zaleca sie odstawienie tabletek i rozpoczecie staran o dziecko w okresie od 3 do 6 miesiecy po odstawieniu...pod warunkie że zazywałas je odpowiednio i nie przeciagałas cyklow...i pamietajmy ze powinno sie robic co kilka miesiecy przerwy w braniu...Ja brałam w sumie 2 lata i co 6 miesiecy robiłam sobie przerwe...kolejna wazna sprawa to to jak sie po nich czułas..czy nie tyłas itd...czy były odpowednio dobrane...czy były to silne tabletki czy jedne z lepszych...zbyt duzo niewiadomych
Powinnas sie udac do lekarza...lub telefonicznie skonsultować i dowiedziec sie jak jest w twoim wypadku..
Zauwazyłyscie że czesto mozna zaobserwowac pojawienie sie nadżerki po odstawieniu anty?

brałam 1,5 roku plastry Evra; przed i po odstawieniu miałam robione badania i gin kazał mi tylko jeden cykl odczekać i dał zielone światło na starania

Majeczko natchnelas mnie :-).
Mowiac o tym jak bardzo dbasz o meza i jaki mu wieczorek szykujesz zdalam sobie sprawe
ze ja musze inaczej mojego M traktowac :-).
Dzieki Majeczko :-)

Bardzo proszę:-):tak: Czesto myslimy o sobie...jakbyśmy chciały żeby Męzowie o nas dbali...ale niezapominajmy,ze oni też lubia jak sie o nich zabiega i dba:tak:;-):-)

reklama
Do góry