reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć czy możecie mi poradzić jaki teścik sobie kupić, czeka mnie niedługo pierwsze testowanko i musze coś kupić. I drugie pytanko kiedy te testy robić przy nieregularnych cyklach.

reklama
Electra ja ogolnie uwielbiam was czytac :-) Nie zawsze sie odzywam bo czasami zanim ja doczytam to inne dziewczyny powiedza to co ja sama bym powiedziała ;-)

A tobie życze udanego weekendu...wypocznij...rozluźnij...odetchnij od miasta i tego wszystkiego...Baw sie dobrze i pomysl czasem o nas :-) ciesz sie tym czasem a potem nam wszystko opowiedz :-D

Witajcie!!!
Byłam dziś u optyka wybrałam oprawki...no cóż humorek mi dziś nie za bardzo dopisuje...sama nie wiem dlaczego...Mój M tez jakiś przygnębiony z pracy dzwonił...chyba przygotuje dla niego cieplutka kąpiel z pomarańczowym olejkiem spa...a pózniej masażyk (balsam malinowy) Pózniej jakis leciutki podwieczorek...wiem,ze wraca zmęczony...( A mi humorek poprawia dbanie o innych:tak: Wiec połącze przyjemne z pożytecznym)
KasiaJ82 moje motto"Nowy cykl-nowa szansa" dbaj o zdróweczko żebyś znowu nie miała takich problemów:tak:
Monik75 Buziam:-)

PPATQA dobre testy to (z mojego doswiadczenia) Quick Vue (jak dobrze pamietam) Pre test tez zly nie jest (zrymowało sie:-) ) no a z takich tanszych a tez dobrych to QUIXX....Jesli masz nieregularne miesiaczki to zrob test w dniu spodziewanej (przewidywanej miesiaczki) lub odczekaj od momentu ostatniego przytulanka 14 dni...Jakos tak mi to koleżanka tłumaczyła...

ja mam narazie kłopot z ustaleniem czasu cyklu, bo niedawno odstawiłam tabletki, pierwszy @ przyszła aż po 36 dniach, no a teraz jest dopiero 2 cykl

A czy nie powinno sie odczekac przynajmniej 3 miesiecy od odstawienia tabletek anty? Bo z tego co mi wiadomo niektorzy lekarze zalecaja nawet 6 miesiecy bo ciagle hormony szaleja i moze dochodzic do poronien lub wad płodu...

Cześć Majeczko. Wkleisz nam zdjątko Twoich nowych okularków? Ale super wieczór szykujesz dla mężusia. Na taki masażyk to i ja bym się zapisała ;-):-D
Ppatqa Adiva ma rację z tym odczekaniem po tabsach :tak: A z testem to poczekaj jeszcze tak jak masz na sówaczku ostatni dzień. Trzeba przyjąć najdłuższy z nieregularnych cykli. Ale jak to jest dopiero drugi po tabletkach to różnie z tym może być. W razie jakiś wątpliwości zawsze możesz pójść na bete. Test z krwi jest najdokładniejszy. Trzymam kciuki i życzę powodzenia :-)

Co prawda nigdy nie brałam anty. ale gdyby tak było na pewno bym nie ryzykowała...tylko odczekała (nawet 6 m-cy:szok:)wszystko dla dobra bobasa:-):tak:
ppatqa konsultowałas sie z lekarzem?

reklama
Majeczko natchnelas mnie :-).
Mowiac o tym jak bardzo dbasz o meza i jaki mu wieczorek szykujesz zdalam sobie sprawe
ze ja musze inaczej mojego M traktowac :-).
Dzieki Majeczko :-)

Do góry