reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

No i maz sie zgodzil ,ze jak tylko wroci z pracy to pojdzie ze mna cos zalatwic :-)
a jeszcze wczoraj zartowal ze nigdzie nie pojdzie :-).
No nie ma u mnie az tak zle no ale i tak chcialabym aby maz byl bardziej czuly bo czasem
wydaje mi sie ze to tylkoja sie staram ,no ale to moze mi sie tylko wydawac.
Musze wiecej zwracac uwagi co on dla mnie robi ,niekoniecznie jak mocno okazuje mi uczucie
chce tak myslec i tam 3 mac ale wiecie jak sa gorsze dni jak mam dola to wtedy
inaczej sie na to patrzy niz jak czlowiek jest radosny i szczesliwy .
I walsnie teraz jak maz sie poswieci i zmeczony pojdzie ze mna to zalatwic
to ja wlasie takie sprawy musze dostrezgac :-).
Dzieki dziewczynki :-)

reklama
Aja bede testowa po 18 mysle ze moze nawet 18 rano bo juz pewnie nie bede mogla
sie doczekac,choc lepiej poczekac jeszcze kilka dni czy @ nie przyjdzie bo ja mam @
nieregularna wiec testowanko moze byc mylne ,ale co am byc to bedzie
Nie bede sie załamywac jak teraz sie nie uda choc chcialabym aby sie udalo :-)
i kazdej z nas tego zycze :-).
Ja na jakis czas uciekam musze isc mieszkanie ogarnac :-) z moim pieskiem WAFELKIEM
is na dwor :-).
Aha i dla meza chcialam zrobic jakas niespodzianke :-).
Chce upichcic cos dobrego jakas slodka przekaske :-)
Electra ja widze ze ty bardzo kochasz zwierzaki ja rowniez :-) zwierzaki to moja milosc
pomijajac M :-) bardzo kocham wszystki zwierzaki a zwlaszcza jestem
straszna PSIARA :-)

dorota123456789 jestem vetem,tak powinno byc :-D z ta miloscia do zwierzat :tak:pochwal sie Wafelkem :-)

Dziekuje dziewczynki za kciuki ale niestety przyszla do mne @ o wiele za wczesnie...pewnie przez ta chorobe i antybiotyki!! wiec oficjalnie zaczynamy 4 cykl staranek!! ja sie lepiej czuje ale brzuszek teraz boli....

KasiaJ82 moze to i lepiej... przyszla wczesniej,wczesniej pojdzie....a dzidzia nie bedzie "nafaszerowana" pigulami :-)

KasiaJ82 przy chorobach to normalne że @ wcześnie się z nami wita. Ale teraz jak już będziesz zdrowa to lepiej dla fasolinki która już tam gdzieś z góry spogląda na Ciebie;-)

Dorotko, Elektra ja też kocham zwierzaczki :tak::-) W domu mam taką moją słodycz, która bawi się Kora i jest cała brązowa jak mleczna czekoladka:-D

Witam Was Wszystkie Ślicznotki :-)

Męża dorwałam wczoraj....tak go dorwałam że spałam do 11 dzisiaj:eek:

Ponoć mam obecnie najlepsze dni...chociaz ewolucja wypada mi na noc pomiedzy 10-tym a 11-tym...Pani gin cos wspominała wczoraj ze liczy sie to w dobach od dostania @...a ja czesto dostaje własnie w nocy...:-)

Dziś mam ostatni zjazd w tym semetrze...jak znam życie wszystkich wpisów mieć nie bede chocby i dlatego ze połowa profków nie dojedzie (wawa-katowice-krakow itp)...ale liczy sie juz ten spokoj ducha...

Mocno przytulam życze owocnych staranek ( tylko wiecie dziewczyny spokojnie...bez nerwów otwórzcie umysł na doznania a nie na cel) i smigam na zajecia

:* Mua Myszki :-)

adiva tak fajnie czyta sie Twje posty,ze jak sobie pomysle,ze chcialas nas opuscic ... :wściekła/y::-D Ja mojego dorwe teraz w domku w gorach..... wynajelismy taki,ktory ma 5 pokoi,kazdy z wlasna lazienka i jest tez salon z komikiem. Bedziemy razem z 5 parami znajomych :-) I bedziemy piec miesko na grillu... mniam . Musze tylko mojemu M powiedziec zeby sie nie przejadal...hihihihi;-)

reklama
Eh babeczki to ja sie zegnam do poniedzialku. Szalejcie!!! :-) i bawcie sie dobrze w ten weekend :-D

Buziaki

Do góry