reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

GosiuniaT i ja Ciebie wietam wśród nas :-) Zagladaj do nas jak najczęściej, na pewno miło spędzisz tutaj czas:tak:

reklama
A ja się pochwalę :-) właśnie przyszła do mnie @, czyli nie długo mogę zacząć się starać o fasolkę :tak:

Witajcie kochane troszkę mnie nie było.Dziś leżakuje troszkę boli mnie brzuch.I jakos ogólnie tak się kiepsko czuje

Witajcie :-)
Nie dałam rdy wczoraj wieczorkiem do Was zaglądnąć bo mnie okropna migrena dopadła :-(
A co po wizycie.
U mnie wszystko ok, mam się nie stresować i nie myśleć intensywnie o staraniach. tak powiedział ginek, tylko jak to wykonać :baffled:. Staram się jak mogę ale te myli same wciskają się do głowy :wściekła/y: No nic jakoś to będzie. Dostałam globulki na tą grzybicę i już jest lepiej. Pokazałam też ginkowi moje wykresy z pomiarami temperatur. Przyjrzał się im wyraźnie pochwalił że takie zrobiłam. Powiedział że są wzorowe i w związku z tym nie ma co na razie robić badań. Trzeba po prostu czasu na to wszystko.

Witam nowe staraczki :-)
Już czytam co tam napisałyście od wczoraj :tak:

Monisiu to bardzo się cieszę że wszystko u Ciebie w porzadku.To teraz trzeba wyłączyć myśli i działac z mezem.

Dziewczynki ja dalej z chorobskiem walcze:-(boje sie wziac antybiotykow bo nie wiem czy mam fasolke w brzuszku czy nie...a mam 20 dc wiec na tescie nic:-(
mam goraczke prawie 40 stopni :-(zaraz dzwonie do znajomwgo gina moze poleci mi jakies tabletki albo cos....
nie wiem czy beta by wyszla czy nie ale raczej nie! a wiecie boje sie bo jak tam jest fasolka i cos mogloby sie jej stac:-:)-(
Kochana przedewszystkim musisz zbić tą gorączkę. Apap i może jakaś kąpiel w letniej wodzie (tylko nie zimnej!) To powinno obniżyć gorączkę. Taka wysoka temperatura nie jest dobra dla Twojego organizmu nie mówiąc o fasolce. Dzwoń do tego ginka niech Ci jakoś pomoże. To jest już na prawdę bardzo duża gorączka. W takich przypadkach chyba jednak trzeba wziąć antybiotyk. Wiele kobiet w tak wczesnej ciąży brało antybiotyki i wcale to fasolce nie zaszkodziło. Podobno jak nie ma jeszcze łożyska to takie lekarstwa jeszcze nie przenikają do fasolki.
Wracaj szybciutko do zdrówka kochana :happy:

A ja się pochwalę :-) właśnie przyszła do mnie @, czyli nie długo mogę zacząć się starać o fasolkę :tak:
No to nowy cykl zaczęty i super. Teraz zobaczysz że się uda :tak::-)

Witajcie kochane troszkę mnie nie było.Dziś leżakuje troszkę boli mnie brzuch.I jakos ogólnie tak się kiepsko czuje
Anetko a co to się dzieje? Poleż sobie jak najwięcej i odzyskuj siły :-) To tak czasami na początku ciąży bywa ale na szczęście potem mija. Buziam :-)

reklama
Do góry